Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (2.87 secunde)
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
Lazar" din Bucuresti absolvit in 1961, cand a intrat la Facultatea de Medicina, Bucuresti, pe care a terminat-o in 1967, ca sef de promotie. Dupa ce a devenit doctor in medicina (1972), a urmat o serie de studii post-universitare la Universitatea Leiden din Olanda.
Timp de 15 ani, politistii doljeni din mediul rural au facut rondurile de zi sau noapte pe jos, cu bicicleta, cu calul sau cu Daciile personale. De cateva saptamani, aproape toate posturile comunale au fost dotate cu autoturisme Logan.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
La data de 20 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie i-au identificat si prins pe N. Mihai de 24 de ani, Z. Daniel de 18 ani si C.
Aceasta concluzie a reiesit dintr-o monitorizare a activitatii senatorilor si deputatilor in prima sesiune a actualei legislaturi, efectuata de Academia de Advocacy din Timisoara in cadrul unui proiect finantat de americani.
Cei 5 membri ai Consiliului Fiscal vor fi nominalizati de Academia Romana, Banca Nationala a Romaniei, Academia de Studii Economice, Institutul Bancar Roman si de Asociatia Romana a Bancilor, mandatul lor fiind de 5 ani.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va demara procedura de executare silita impotriva a 11 societati galatene.
Serban Ionescu a fost internat marti la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in sectia de Terapie Intensiva, dupa ce starea lui s-a agravat.
Mai multi politisti de la posturile de politie din Dolj si-au cumparat ori si-au adus de acasa calculatoare, faxuri si imprimante pentru a-si face munca mai usoara.Daca la nivelul IPJ Dolj si la cel al politiilor orasenesti si municipale, dotarea cu calculatoare este aproape realizata, nu acelasi lucru se poate spune si despre posturile de politie, unde mai multi oameni ai legii au pus mâna de la mâna si au cumparat computere.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... FLORIN de 20 de ani, S. NELU de 18 ani si L.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Comisarul-sef Jane Preda, vesnicul adjunct de la comanda Politiei Municipiului Craiova, este la un pas de numirea in functia de sef al politiei municipale.
Mariustuca.ro / Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe (Autoare: Magda Marincovici) Academia de Stiinte Medicale (ASM) aniverseaza anul acesta 80 de ani de la infiintare.
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al Judetului Constanta (ISU) selectioneaza candidati pentru Academia de Politie "A. ... Cuza" Bucuresti, - Facultatea de Pompieri, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, Academia Tehnica Militara Bucuresti si pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila.
Ex-avocatul Poporului, acuzat de studenti: se lasa cu plansete de umilinta! Ex-avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, este o persoana extrem de controversata in mediile studentesti.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
google-analytics.com