Cautare

1347 de rezultate pentru "rezultat" (3.12 secunde)
• Selectionerul Victor Piturca a declarat, vineri seara, dupa remiza cu Ungaria, scor 2-2, ca este destul de multumit de rezultat, subliniind insa ca unii jucatori nu au reactionat asa cum si-ar fi dorit el. ... Suntem foarte multumiti cu acest rezultat.
Frontul PSD, sa zicem 28% ai lui Dragnea si 8% - rezultat din nou subestimat " in favoarea ALDE. Sa presupunem ca restul dintre toate celelalte partide, inclusiv UDMR plus independentii ar face un rezultat de 64%.
indiferent daca este pronuntata sau stearsa inseamna un rezultat pozitiv. ... Majoritatea marcilor spun ca testul ar trebui repetat la cateva zile, indiferent de rezultat. Un rezultat negativ (mai ales daca testul a fost facut imediat dupa intarzierea ciclului) nu inseamna intotdeauna ca femeia nu este insarcinata.
Primul corner al reprize apartine celor de la Athletic, fara rezultat insa. ... De Marcos suteaza plasat, de la 20 de metri, mingea este deviata intr-un corner ramas fara rezultat. ... Cornerul lui Atletico, de pe stanga, ramane fara rezultat dupa ce se fluiera fault in atac.
Echipa lui Laurentiu Reghecampf a reusit un rezultat bun in deplasare si nu a lipsit mult sa obtina chiar un rezultat rasunator. ... "Daca ne gandim la ce ocazii a avut si Stuttgart, e un rezultat echitabil. Pacat ca n-am reusit sa tinem de rezultat.
In urma verificarilor si investigatiilor efectuate de ofiterii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 la toate cele 6 locatii in perioada 03.09 - 14.09.2010 privind activitatea societatii, a rezultat faptul ca sumele de bani incasate de la clienti nu au fost inregistrate pe casele de marcat existente.
In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui T. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a conducatorului bicicletei, care, de la spital, a fost indrumat la domiciliu. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a pietonului, care a ramas internat la spital.
• 7 iul 2009 - Presedintele Basescu spera ca opozitia din R.Moldova va obtine un rezultat "mai bun" in alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie, dand asigurari ca Bucurestiul va continua sa sustina apropierea acestei tari de UE.
Nu s-a ajuns la niciun rezultat Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri ca, din pacate, la intalnirea Putere-Opozitie nu s-a ajuns la niciun rezultat.
Abia in 2007 am primit un raspuns de la Parchetul General, din care a rezultat ca au fost anchetate 2 persoane.
Suparati sau poate bucurosi de acest clasament, ce a rezultat chiar din primele minute de la publicarea sondajului de opinie, unii dintre vizitorii cotidianul.ro au incercat sa-i modifice rezultatele. ... E relevant sau nu acest rezultat?
A fost efectuata cercetarea la fata locului si din primele date a rezultat ca Sobaru Adrian era in timpul serviciului si se afla in balconul Parlamentului unde amplasase o camera de luat vederi a Televiziunii Romane.
Traian Basescu a fost demis politic de catre cetatenii Romaniei iar acest rezultat nu mai urmeaza decat sa fie pus in opera, in plan juridic, de catre Curtea Constitutionala a Romaniei. ... Si, oricum, un asemenea rezultat, daca ar fi, nu ar putea fi integrat niciunei aritmetici.
Cu toate acestea, optimismul este prezent in tabara gazarilor, antrenorul Marian Bondrea sperand intr-un rezultat pozitiv, care sa-i apropie de indeplinirea obiectivului, in speta locul trei.
digisport.ro / Rezultat istoric. ... Tricolorii respira fotbal occidental Romania a reusit un rezultat istoric in Italia, scor 2-2 si pare pregatita de Euro. ... Si nu a facut-o, reusind sa fie unul dintre artizanii unui rezultat mare.
Declaratiile jucatorilor Nu sunt speriati de forta echipei adverse si vor sa scoata un rezultat pozitiv. ... Un rezultat, Doamne fereste, negativ, poate afecta moralul echipei.
Un rezultat normal inseamnanici o schimbare in culoare a testului si indica faptul ca nu s-a gasit sange in materiile fecale in momentul efectuarii testului. ... 4din 10 oameni care sufera de cancer al intestinului gros sau al rectului primesc un rezultat pozitiv in urma efectuarii acestui test.
Comisia de negociere a contractelor cost-volum si costâ€"volum-rezultat, constituita din reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ANMDM si CNAS, care are ca principal scop verificarea intocmirii criteriilor de prioritizare, se intruneste lunar pentru a analiza cererile Detinatorilor de Autorizatii de Punere pe Piata in vederea incheierii contractelor C-V/C-V-R.
Ar fi bine sa te uiti la ceas pentru ca ti se va parea timpul cel mai lung din lume si vei avea tendinta sa te uiti mai repede la rezultat.
Deranjati, dar nu disperati de acest rezultat, am fost interesati mai degraba de deznodamantul unui alt meci, oficial de aceasta data, care se juca la aceeasi ora, la Tirana.
google-analytics.com