Cautare

1857 de rezultate pentru "rezulate concurs titularizare iasi" (3.53 secunde)
Filarmonica Iasi a primit 800 000 lei de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru finalizarea lucrarilor la Casa Bals, din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi. "Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, un cadou pentru Iasi si pentru ieseni.
Pana la lansarea oficiala, care se va produce prin conferinta extraordinara de titularizare interimara a conducerii centrale si printr-un miting in Piata Revolutiei, independentii progresisti, cum le spune Oprea (in fapt oameni de o moralitate indoielnica) au pus la punct si o minima structura locala, afirmand ca au filiale in cateva judete.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
Larisa, evolutie ezitanta Intrata in concurs cu dureri, Larisa Iordache a dezamagit, nereusind sa se califice in vreo finala pe aparate. ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
Concurs Tenda - castiga un router wireless si doua accesorii (Autor: ... Si ne-am decis sa facem un concurs pentru voi si sa vi le oferim cadou. ... Sa va spun acum despre concurs. ... Punem punct acestui concurs in data de 8 mai la ora 23:59.
In capitala Austriei, cei doi s-au indragostit, insa Eminescu a fost nevoit sa plece la Berlin, iar Veronica era asteptata la Iasi, langa familie.
Dupa ce a anuntat recent ca este pregatit sa revina pe scena politica, senatorul PSD Ion Solcanu a demisionat ieri din functia de presedinte al filialei judetene Iasi a partidului fara sa precizeze motivele gestului sau.
DA Jiu intra in circuit Primul caz analizat de inspectori a fost o compensare cu o firma din Iasi.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii. ... Au urmat coroane si din partea Parlamentului Romaniei, Guvernului, Ministerului Apararii, Consulatului Republicii Moldova la Iasi, CJ Iasi.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Vedeta a fost la un pas sa rateze cursa de Iasi, acolo unde era asteptata la un eveniment! ... De asta s-au convins si organizatorii unui eveniment de la Iasi.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
Viorel Munteanu activeaza acum ca judecator la Curtea de Apel Iasi, adica a fost promovat cu concursul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Anuntand categoric ca el nu vrea "sa se strecoare in forul de conducere pe usa din dos”, Dan Ioan Popescu a cedat locul cuvenit Organizatiei Bucuresti filialei Ilfov, "care a obtinut rezulate electorale mai bune decat noi (pesedistii bucuresteni - n.r.)”.
Chiar daca regenerarea apare spontan, pentru obtinerea unor rezulate clinice semnificative este importanta stimularea exogena (farmacoterapie, kinetoterapie, terapie comportamentala, etc).
Aceste rezulate au un potential important si sunt promitatoare, considera dr. Anthony Fauci, directorul Institutului american pentru Alergii si Boli Infectioase, care a finantat studiul.
BaByliss Homelight, eficienta, fiabila si rapida Testat clinic si dermatologic, Homelight produce o lumina usoara, precisa pentru rezulate de durata, bine gandite pentru o piele catifelata, ferma, fara durere si complet sigura.
google-analytics.com