Cautare

12077 de rezultate pentru "rezidentii promovatifara loc" (7.12 secunde)
Primul mod de evolutie al OZN - urilor, zborul planetar, in care ele sunt percepute vizual si deplasarea are loc in preajma Pamantului, consta din punct de vedere tehnologic in anularea atractiei gravitationale a navei fata de Pamantul.
Contrastul culorilor, culturilor si gusturilor fac din Mauritiuis un loc memorabil pentru o vacanta tropicala de lux. ... Mauritius este un loc elegant, de cinci stele, cu hoteluri de lux, spa-uri, cluburi de golf, infrastructura turistica.
Astfel, la Ministerul Afacerilor Externe vor ramane trei astfel de posturi, fata de opt locuri in prezent, la Ministerul Transporturilor trei locuri, in loc de patru, Ministerul Administratiei si Internelor vor fi cinci posturi fata de sapte, iar la cel al Apararii Nationale, doua locuri fata de trei.
Alegerile pentru functiile de conducere ale partidului ar trebui sa aiba loc in aprilie 2007, cand expira actualul mandat de doi ani al echipei conduse de Mircea Geoana.
La iesirea de la discutii, presedintele PSD Mircea Geoana a declarat ca partidul sau prefera ca alegerile sa aiba loc in luna noiembrie. La randul sau, presedintele UDMR Marko Bela a declarat ca alegerile vor avea loc inainte de luna decembrie, cel mai probabil in noiembrie.
De altfel, PNL se pregateste pentru Delegatia Permanenta, care va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare. ... In cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc sambata, 25 august, vicepresedintele PLD, Valeriu Stoica, afirma ca Partidul National Liberal se va desfiinta imediat dupa urmatoarele alegeri.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, considera ca sindicalistii nemultumiti de bugetul pe 2008 sunt neinformati, avand in vedere ca, desi Parlamentul a aprobat unele amendamente aduse de acestia legii bugetului, revendicarile se regasesc inca pe agenda discutiilor care vor avea loc luni la Cotroceni.
"Am fi vrut sa prezentam candidatul la intalnirea Ligii alesilor locali, care va avea loc pe 22- 23 februarie, dar ne vom mai gandi daca il vom prezenta acum sau cu ocazia lansarii oficiale care va avea loc peste doua saptamani, cand vor avea loc si premiile PNL", a mai precizat Mircea Razvan Cristea.
Lansarea candidatului PDL pentru Primaria Valul lui Traian, actualul edil al comunei, Florin Mitroi, are loc pe data de 17 mai, pentru a face legatura cu ziua de 14 mai - Ziua Familiei, tocmai pentru ca familia este, din punctul acestuia de vedere, un lucru sfant.
Petõ va intra in cursa pentru un loc in Camera Deputatilor, in Colegiul nr. ... Iulius Delorean, fost consilier local timp de 12 ani in Oradea, este candidat pentru un loc de senator in Colegiul nr.
Joi seara, la orele 18,00, la sediul PRM a avut loc o intrevedere de "protocol zero" intre Adriean Videanu, din partea PD-L, si Corneliu Vadim Tudor, discutiile fiind derulate la solicitarea expresa a democrat-liberalilor, din ordinul direct al lui Traian Basescu.
Foarte ciudat, insa, Basescu tace malc asupra unui subiect extrem de interesant, anume ca institutia prezidentiala toaca mult mai multi bani decat toti senatorii la un loc si aproximativ egal cu toti deputatii.
Marti seara, a avut loc o reuniune extraordinara a guvernului, in pregatirea sedintei ordinare de miercuri, si o alta sedinta a avut loc si la partid, in Modrogan, subiectul fiind cam acelasi:
Dupa aplicarea masurilor de austeritate va avea loc o remaniere guvernamentala, a declarat vicepresedintele PDL Ioan Oltean in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita. Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, sustine ca, potrivit premierului Emil Boc, dupa aplicarea masurilor de austeritate, va avea loc o remaniere guvernamentala.
In loc sa micsoreze taxele, in loc sa stimuleze consumul, in loc sa forteze, pe toate caile, ample investitii in infrastructura, creatoare de masive locuri de munca, si in loc sa ii atraga, prin stimulare, pe investitorii interni si externi, Executivul de la Bucuresti a adoptat o politica de minima rezistenta.
Asa ca si-a facut loc cu vigoare si la Cotroceni. ... Dar pentru ca el, experimentul, sa aiba loc, pentru ca Romania sa devina un stat cu o democratie regresiva, a fost nevoie ca Presedintele Traian Basescu sa bata si din picior si cu pumnul in masa.
"Discutiile care au avut loc in Senat luni au aratat ca postul de presedinte al Senatului ar trebui mai intai vacantat si abia apoi numit alt reprezentant al PSD. ... Intrebat daca Geoana mai are loc in PSD, Victor Ponta a raspuns: "Nu, nu mai are loc in PSD".
alegerile locale sa aiba loc in iunie, cele parlamentare in noiembrie; varianta ca alegerile sa aiba loc comasate in noiembrie; si varianta a treia, ca alegerile sa aiba loc simultan sau comasate in iunie", a declarat secretarul general al PDL, Ioan Oltean.
varianta ca alegerile locale sa aiba loc in iunie, alegerile parlamentare in noiembrie; varianta ca alegerile sa aiba loc comasate in noiembrie; si varianta a treia, ca alegerile sa aiba loc simultan sau comasate in iunie.
Referitor la decizia Curtii Constitutionale cu privire la neconstitutionalitatea comasarii alegerilor, europarlamentarul democrat-liberal sustine ca motivarea CCR nu lasa loc la interpretari, aspectele legale fiind cat se poate de corecte. "Aspectele legale nu lasa loc pentru discutii:
google-analytics.com