Cautare

12077 de rezultate pentru "rezidentii promovatifara loc" (3.75 secunde)
Braila In Centrul Vechi din Braila exista inca portiuni din vechile tuneluri folosite de turci, secole la rand - loc tainic unde era ascuns aurul. ... Intrarea in tunel se afla intr-un loc sacru, sub altarul bisericii istorice Precista de pe malul Dunarii.
Cum s-a anuntat, potrivit calendarului stabilit, in anul 2005 va avea loc innoirea a jumatate din numerar, iar din ianuarie 2006 - restul.
Nu a tuturor parcarilor autoturismelor care, pina acum, erau pastrate in spatele blocurilor sau pe strazi, ci numai a celor automobilisti care doresc in mod special sa detina un loc al lor.
Nu sunt vedete pentru ca nu le pronunta primarul numele saptamanal, in emisiunile televizate, cand, in loc de raspunsuri la problemele cetatenilor, edilul spune, invariabil, acelasi lucru:
Pe primul loc intr-un top al principalelor cauze ale accidentelor grave de circulatie inregistrate in primele opt luni ale anului curent se afla viteza excesiva si viteza neadaptata la conditiile de drum.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
“Campania electorala s-a incheiat, alegerile au avut loc, deci Biroul Coordonator nu mai avea obiectul muncii“, a afirmat presedintele PSD, adaugand ca reinstituirea Delegatiei Permanente ca formula de conducere executiva la nivelul PSD va da “acea claritate si unicitate a mesajului din punct de vedere al actiunii politice“.
intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Si intr-adevar, nu numai in Romania, dar in tari in care se gaseau trupe sovietice (Polonia, Cehoslovacia, Ungaria, RDG) precum se stie, acestia nu s-au amestecat in procesele care au avut loc.
Ion Iliescu informeaza pe blog ca vineri, 11 iunie 2010, la Roma, a avut loc deschiderea Reuniunii Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC). ... Precedenta mea intalnire cu dumneavoastra avea loc pe fundalul unei agresivitati mediatice fata de cetatenii romani stabiliti in Italia.
In loc sa-i reprosati, sa-l luati de gat, nu stiu ce trebuia. ... ...traditie, care vine din..., este cultura lor, sa mearga din loc in loc. ... Se pare ca sunt tigani care cred ca a te deplasa dintr-un loc intr-altul inseamna a munci.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti. ... Presedintele a luat loc pe primul rand.
Vor fi multe ministere unde, in timp ce clica de bezmetici care pleaca va lucra de zici ca e intrecere socialista sa "isi scoata" ultimele "proiecte", in timp ce o parte din birocrati vor lua pozitia de stat pe loc pana la sosirea noilor ministri.
Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
In cadrul Consiliul National de Coordonare al PD, care a avut loc sambata, s-a luat decizia ca la Conventia Nationala Extraordinara, care va avea loc in 25 iunie, sa se poata produce si o schimbare in orientarea doctrinara a partidului.
Interesant este ca elogiile ministrului aveau loc in timp ce, mergand pe plaja, putea asculta in voie mesajele necenzurate ale turistilor intinsi pe cearceafuri.
Fuziunea confederatiilor sindicale CSDR, BNS, CNSLR Fratia si Meridian, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 1 decembrie, a fost aminata.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca evalueaza activitatea ministrilor sai in raport cu prioritatile Guvernului si a adaugat ca remanierea poate avea loc oricand. ... Referitor la problema remanierii, premierul a precizat ca o va anunta dupa ce aceasta se va face, precizand ca acest demers poate avea loc oricand.
Romania, cu aproximativ 18 mii de cazuri, se situeaza pe locul doi (dupa Maroc) in clasamentul denunturilor si pe primul loc din punct de vedere al cazurilor mortale, cu 41 de decese in 2007.
google-analytics.com