Cautare

12077 de rezultate pentru "rezidentii promovatifara loc" (3.17 secunde)
Poti sa o bei dimineata - in loc de cafea sau in loc de mic dejun. La pranz, in loc de desert. Seara, in loc de cina sau in completarea cinei. Si intre mese, in loc de gustare. Tu alegi cand o bei si ce loc ii rezervi.
Data viitoare va avea loc in 2033! Ce se va intampla pe 28 septembrie In ultimii 115 ani un astfel de eveniment a avut loc doar de 5 ori!
disparitia temporara a unor obiecte si reaparitia lor in acelasi loc. ... Este vorba de teleportarea unor obiecte de uz curent si aparitia acestora, dupa un anumit timp, in acelasi loc. ... Si totusi dupa un anumit timp, obiectul reapare in acelasi loc.
Intr-adevar, peste 9 ani, la 9 octombrie 1924, cand Regina Maria revine la Balcic, la insistentele pictorului Alexandru Satmary, se indragosteste brusc de un loc superb pe malul marii care apartinea insa altui proprietar. ... Mi-ar placea acest loc!
Atunci cand vine vorba despre ancheta, Ariel Sanchez a explicat si modul cum are loc aceasta. ... Sanchez a spus ca daca cineva suna la 10 seara, atunci echipa se va deplasa in acel loc cat mai curand.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Traian Basescu a fost luat oarecum prin surprindere de intrebarile ziaristilor prezenti la Curtea Constitutionala, unde a avut loc ceremonia de validare a alegerii lui Traian Basescu ca sef al statului.
In loc de "hai, domnule sa-l punem pe Berceanu, ca e un baiat valabil, nu ne creeaza probleme", intotdeauna s-a zis: ... Pentru ca pe vapor nu prea e loc de dezbateri.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Editia din acest an va avea loc pe o suprafata cu 50% mai mare decat in anii trecuti, in pavilionul B2, de la Romexpo, care are peste 15.000 mp.
Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
Ceea ce ne propuseseram pentru acea zi de duminica erau cateva momente de relaxare pe malul lacului, la aer curat, intr-un loc civilizat. ... Curtea foarte bine ingrijita, cu un rond central, are si loc de joaca pentru cei mici.
Experientele de parasire a corpului sau extracorporalitate (OBE) se apropie de clarviziune prin faptul ca in ambele cazuri o persoana medium isi paraseste corpul, sub forma unei dubluri numita corp astral si se deplaseaza astfel intr-un loc inaccesibil in acel moment corpului sau, iar aici vede si aude niste lucruri pe care le poate relata si care, verificate ulterior se dovedesc corecte.
Pentru inceput, inseamna sa incepem sa cautam noi insine adevarul in loc sa permitem orbeste sa fim programati, fie din exterior, fie de o voce din minte care incearca sa minimizeze si sa devalorizeze, concentrandu-se asupra a tot ce este slab si neajutorat.
PSD se afla pe primul loc iar PNL pe cel de-al doilea loc in preferintele electoratului, intr-un sondaj realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic, citat de realitatea.net. ... La capitolul incredere, Crin Antonescu, presedintele PNL, se afla pe primul loc, urmat de Victor Ponta si Adrian Nastase.
Unii dintre membrii conducerii PDL nu agreeaza ideea unui premier independent, sustinuta de presedintele Traian Basescu si de reprezentanti ai conducerii formatiunii, in discutiile care au loc la Vila Lac 1 fiind mentionate nume precum Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Calin Georgescu.
Vineri, 28 Iulie 2011 a avut loc, la hotelul Golden Tulip din Cluj Napoca conferinta de presa prin care s-a anuntat lansarea proiectului MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului.
Un alt eveniment, care speram sa aiba loc si acest an, este obiceiul numit "bataia cu flori" care avea loc in fiecare an in Bucuresti, la Sosea (actuala Sosea Kiseleff), de Ziua Nationala a Romaniei - 10 mai.
Bucuresti - Facultatea de Politie - specializarea "Ordine si siguranta publica", curs de zi sunt disponibile 50 locuri (42 barbati, 5 femei, 3 locuri pentru minoritati - 1 pentru minoritatea roma, 1 pentru minoritatea maghiara si 1 loc pentru alte minoritati).
Doar unul din 5 romani mai are incredere in Traian Basescu, in timp ce Elena Udrea se afla pe ultimul loc, cu o cota de incredere de 11%. Conform sondajului, USL ar putea guverna singura, daca duminica ar avea loc alegeri parlamentare.
google-analytics.com