Cautare

12077 de rezultate pentru "rezidentii promovatifara loc" (3.81 secunde)
Reputatul eminescolog, profesorul Nae Georgescu, lamureste in ce context a avut loc internarea fortata a lui Eminescu. ... La Bucuresti au loc descinderi si perchezitii simultane la sediile mai multor organizatii care luptau pentru Ardeal, printre care si Societatea Carpatii, in care activa Eminescu.
Jocurile au loc la Soci, in statiunea rusa de la Marea Neagra, iar la cele 15 sporturi de iarna vor participa aproximativ 2.900 de sportivi.
Â'O saptamana de refacereÂ' Varianta cu mic dejun Servicii incluse â€" 6 nopti cazare cu mic dejun, 2 proceduri pe zi, tariful este valabil pentru o singura persoana pe loc in camera dubla.
Multi turisti vin special sa vada urmele Colosului din Rodos, loc unde acum se afla intrarea in portul Mandraki, punct de mare importanta comerciala pentru comertul maritim din Marile Egee si Mediterana.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Rog colegii de la Alianta "Dreptate si Adevar PNL-PD" sa ia loc, haideti sa-l respectam pe domnul ministru. ... Dar cred ca nu plecati, luati loc. ... domnule Nicolaescu, va rog sa luati loc, ca n-am inchis sedinta. Va rog sa luati loc ca spun lucruri foarte importante, ca de obicei.
Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu. ... In loc sa emita obligatiuni, a utilizat bani din FND.
Sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00 va avea loc Parada costumelor de epoca, urmata de un spectacol de magie "TeO Magic Show", iar incepand cu ora 18,00, timp de jumatate de ora, se va desfasura deja legendara "Bataie cu Flori".
"Parerea mea este ca nu a fost creat corect acest loc de parcare, in sensul ca a fost facut pe partea cealalta a blocului, unde parcam noi, era locul nostru de parcare.
Un nou sau un prim loc de munca este, in general, un moment extrem de emotionant. ... Din pricina lui, acomodarea cu noul loc de munca si cu noii colegi poate fi extrem de dificila, mai ales ca prima impresie conteaza.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala. ... In faza grupelor au avut loc 48 de partide, programate intre 12 iunie si 26 iunie.
Dupa spectacol, a avut loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe. ... Vineri, 3 noiembrie, orele 11.00, in sala Coriolan a Colegiului National Mircea cel Batran va avea loc intalnirea lui Sergiu Cioiu cu directiunea, profesorii si elevii olimpici.
Conform estimarilor Organizatiei Internationale a Muncii, peste 75 milioane de tineri din intreaga lume iei cauta in prezent un loc de munca.
Romania, pe ultimul loc in UE la standardul de viata, Romania, pe ultimul loc din Europa in ceea ce priveste finantarea sistemului de sanatate, Salariile medicilor romani, pe ultimul loc in UE, Romania, pe ultimul loc in Europa la investitii in sistemul sanitar, Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana raportat la numarul de vizite la dentist, Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana privind bolile cardiovasculare, Romania, pe ultimul loc in UE in ce priveste media cheltuielilor de sanatate legate de cancer, Romania inregistreaza valori record ale mortalitatii in randul copiilor si mamelor si lista poate continua.
Proiectul Trei generatii pentru maine isi propune sa sprijine femeile din Bucuresti care sunt in cautarea unui loc de munca, oferindu-le cursuri gratuite de baby sitter, educator specializat, menajera, competente antreprenoriale, competente sociale - civice si competente informatice si sprijin pentru inceperea unei afaceri.
Daca sunteti interesati sa va schimbati cariera sau sa va imbunatatiti financiar situatia de la actualul loc de munca, anul 2015 este perfect viitorul nu este batut in cuie, asa cum aveti dumneavoastra impresia, ci s-ar putea sa gasiti samanta de planta potrivita, ce va creste si va va schimba viata in bine.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Traian Basescu a acuzat mereu parlamentarii ca prefera sa reprezinte interese de grup in loc sa apere interesele celor care i-au ales, ca isi acorda privilegii nejustificate, ca se ascund in spatele unor liste, ca l-au suspendat pe nedrept, ca nu vor sa se reformeze, ca nu vor sa reformeze statul, ca nu vor sa reformeze Constitutia, ca sunt prea multi si ineficienti, ca sunt deputati si senatori in loc sa fie unicamerali.
google-analytics.com