Cautare

23397 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (3.20 secunde)
Cum poti scapa de sute de calorii intr-o zi Iata cum poti reduce aportul caloric zilnic fara sa depui mare efort!
Nu a tuturor parcarilor autoturismelor care, pina acum, erau pastrate in spatele blocurilor sau pe strazi, ci numai a celor automobilisti care doresc in mod special sa detina un loc al lor.
In cadrul unei echipe mai mari, eu cred ca-si au loc mai multe generatii.
Siguranta cetateanului este pusa in pericol, fie ca vorbim de o crestere fara precedent a infractionalitatii, fie ca vorbim de trenuri care deraiaza aproape zilnic, fie ca vorbim de aservirea interesului cetateanului de catre o coruptie din ce in ce mai agresiva ori de o justitie paralizata.
acesta este veninul care da loc la miscari sociale si la nemultumire contribuie a destrama spiritul public, a-l face sa nu mai creaza nici in drept, nici in bine, a nu mai astepta nimic de la munca, totul de la tertip si de la apucatura...
Daniel Bejan) Dupa zile lungi de drum greu prin pustiu, catunul rasarit de nicaieri era un binevenit si binecuvantat loc de popas si de primenire.
Fara nici cea mai mica indoiala, sacrificiul celor care au murit in zilele acelui decembrie fierbinte al anului 1989, tineri si mai putin tineri, nu a fost in zadar. ... Nu putem face nimic fara sa fim solidari, asa cum am fost in acele zile.
Nimeni nu a putut da o explicatie vis-a-vis de reactia PSD, dar consilierii acestui partid au recunoscut ca invalidarea celor trei pedelisti a fost doar "de distractie", acestia putand sa-si castige mandatele de consilieri fara problema in instanta.
In jurul orei 20.50, el a oprit pe Calea Bucuresti un conducator auto, caruia i-a spus ca circula prin oras cu 102 km/h, deci cu mai mult de 50 km/h peste limita legala, astfel ca va ramane fara permis.
Visul de a avea un apartament modern, cu living in loc de hol, bucatarie si debara, este destul de usor de transformat in realitate. ... Aceia care cred ca pot demara lucrarile si fara aceste acte sau se incapataneaza sa inceapa lucrarile fara autorizatie risca sa primeasca amenzi usturatoare.
Pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, multi craioveni accepta sa lucreze fara forme legale chiar cu riscul de a ramane fara pensie la batranete. ... "Daca mi-ar asigura un salariu pe care nu l-as obtine in alta parte, as accepta sa lucrez fara acte.
Se poate spune ca Eva s-ar fi putut multumi cu o viata linistita si fara peripetii, fara istorie, ar fi putut trai fara sa cunoasca grijile zilnice, ar fi putut trai bucurandu-se de roadele pamantului si de visele sale.
Uneori ai scapat usor, alteori ai fost amendat zdravan si poate chiar ai ramas fara permis. ... Insa nu trebuie sa uiti ca si politistii sunt oameni si ca, uneori, ai sansa sa scapi fie fara amenda, fie cu o pedeapsa mai mica.
Interesant este ca elogiile ministrului aveau loc in timp ce, mergand pe plaja, putea asculta in voie mesajele necenzurate ale turistilor intinsi pe cearceafuri.
Contesa de Pesaro In 2 februarie 1493, are loc casatoria prin procura dintre Lucretia, care are treisprezece ani si Giovanni Sforza. ... Sforza ii spune ca papa este furios pe el si fara motiv o impiedica pe sotia lui sa vina la el.
Este, mai degraba, un diagnostic, dat atunci cand un bebelus aparent sanatos moare fara nici un avertisment. ... De ce are loc moartea in patut? ... Cand are loc moartea in patut? ... Poate avea loc in timpul noptii sau in timpul zilei atunci cand doarme, chiar si in bratele unui parinte.
Pe al doilea loc sunt oportunistii, care au vrut sa profite de aceasta schimbare ca sa ajunga in diferite functii si grade. ... Dupa ce a fost dizolvat Tratatul de la Varsovia, Romania, a ramas fara nici o acoperire militara. ... Fara indoiala. ... Fara Occident, Turcia va slabi.
Pisica simbolizeaza o convingere fara baza solida, dar pe care nu o pui sub semnul intrebarii din diferite motive.
Antreprenorii din zonele miniere care angajeaza si pregatesc persoane fara un loc de munca vor primi stimulente financiare nerambursabile in valoare de 1.200 de dolari pe an pentru fiecare post ocupat, informeaza un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Puteti avea un loc de munca de top primind solicitari din partea angajatorului fara ca macar sa fi trimis un CV. ... Potrivit specialistilor în resurse umane, în România sunt deja persoane carora li se fac propuneri de angajare fara a-si cauta un loc de munca.
google-analytics.com