Cautare

23390 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (3.13 secunde)
Daca sunteti interesati sa va schimbati cariera sau sa va imbunatatiti financiar situatia de la actualul loc de munca, anul 2015 este perfect viitorul nu este batut in cuie, asa cum aveti dumneavoastra impresia, ci s-ar putea sa gasiti samanta de planta potrivita, ce va creste si va va schimba viata in bine.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Pe atunci, vazand ca masele, acceptand sistemul, sunt cel putin rezervate in a lupta pentru minunata lume noua promisa de comunism, fara natiuni si patrii, Lenin a ajuns la concluzia ca popoarele nu vor infaptui niciodata prin ele insele revolutia proletara mondiala si, prin urmare, vor trebui conduse de cate o mana de alesi - revolutionarii de profesie, - care vor trebui sa aduca Lumea noua.
Presedintii celor doua camere a baronilor moldo-valahi, cu majoritatea garantata de ortodoxie, schimba legislatia in favoarea lor, a celor inbogatiti fara justa cauza.
O primejdie externa in spatele careia s-au refugiat toti cei care nu doreau o reformare a sistemului intern, cu precadere elita politica a Romaniei socialiste, membrii CPEx al CC al PCR, fara a mai vorbi de liderii comunitatii de intelligence.
Pe o astfel de seceta la capitolul "reusite guvernamentale", cu un Boc tot mai mic si fara sange in instalatia de premier, Traian Basescu a simtit ca e nevoie sa preia initiativa.
Numai ca "stapanii", care sunt mai multi, dupa ce ne-au ras-privatizat-frezat si ne-au lasat in pielea goala (fara industrie, fara agricultura, fara armata, fara banci, fara scoli si spitale, ba chiar fara granitze... dar si fara Schengen) acum isi permit sa ne puna si pe coji de nuca.
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Aceasta masura antieconomica, din cauza careia fabricile si uzinele au ramas fara capital lichid, a condus, de fapt, la excluderea cetatenilor de la un drept de proprietate platit cu munca lor;
Aceasta masura antieconomica, din cauza careia fabricile si uzinele au ramas fara capital lichid, a condus, de fapt, la excluderea cetatenilor de la un drept de proprietate platit cu munca lor;
www.scientia.ro publica un articol intitulat "De ce unii oameni ucid alti oameni fara regrete?" De fapt, este un fel de forum la care unii oameni trimit gandurile lor legate de dorinta oamenilor de a ucide. ... Un motiv pentru care oamenii ucid fara regret este RAZBUNAREA!
Ar trebui sa mancam paine fara gluten? ... Din ce in ce mai multe magazine alimentare se lauda cu produse fara gluten.
Cel mai mare magazin care comercializeaza produse fara zahar - www.nosugarshop.ro - aduce pentru prima oara pe piata alimentara din Romania cea mai variata gama de produse din faina de Konjac. ... Varietatea de produse fabricate din aceasta planta sunt naturale, sanatoase, fara alergeni, contraindicatii si fara calorii.
Te poate opri sau nu politistul rutier fara motiv in trafic? ... Insa marea dezbatere se refera la oprirea in trafic fara motiv.
Pentru ca ordinea mondiala de sorginte occidentala - a se citi Pax americana - este in criza, universalismul sistemului de valori occidental - a se citi suprematia drepturilor individului fara identitate nationala - este contestat, Occidentul - a se citi lumea euro-atlantica - este scindat si IMPERIUL NECESAR - a se citi unipolarismul american - este in declin.
Si de-o fi sa mor, da Doamne sa nu mor intr-un loc comun! ... Cum sa ramana tefelistii fara semnal exact cand se screm mai tare sa verse carabusi aurii.
Iau gazetele, blogurile, portalurile de stiri la rand, fara sa tin seama de afilieri, simpatii, idiosincrazii - asta e presa, pe asta o consumam.
SUTE DE VARSTNICI FARA FAMILIE RISCA SA RAMANA AI NIMANUI, DEOARECE CAMINELE IN CARE SUNT INGRIJITI RAMAN DIN NOU FARA FINANTARE! ... Practic batranii stau pe liste de asteptare pentru a face rost de un loc intr-un camin.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
google-analytics.com