Cautare

23397 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (3.24 secunde)
INSPIRA si Fa-mi loc - un regal teatral in regia maestrului Radu Beligan Din ce in ce mai multi oameni din jurul meu se plang in ultimul timp ca totul se intampla prea repede, ca se intampla prea multe, ca nu mai au timp.
Tinerii nostri traiesc intr-o dimensiune a imaginii, mai degraba, o imagine care iti da senzatia ca este inteleasa imediat, o imagine care ai senzatia ca iti transmite instantaneu sensul, fara ratiune, fara sa mai treci printr-un alt filtru.
"Si persoanele cu varsta intre 45 si 60 de ani fara un loc de munca merita o sansa " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Parcela 9, rand 4, loc 38. ... Alteori â€" si asta era cel mai periculos â€" vedea diavoli in loc de oameni. ... 26 â€" un tramvai bucurestean fara cap si fara coada, care se tot invartea pe mijlocul marilor bulevarde ale orasului.
FARCAS ) Ca peste tot in lume, observatiile OZN nu s-au limitat doar la lumini ceresti, ori nave neidentificate vazute in zbor, ci si la intalniri cu umanoizi stranii, cu sau fara prezenta unui OZN.
Iar cand se acumuleaza suficienta placa in vasele de sange, poate avea loc blocarea arterelor. ... Pentru barbatii de 20-35 de ani, fara niciun factor de risc, si pentru femeile de orice varsta fara factori de risc, nu se fac recomandari de niciun fel, din cauza lipsei de dovezi stiintifice.
Atat premierul Emil Boc, cat si ministrul de finante, Gheorghe Pogea, au declarat ca in urmatoarele luni vor avea loc disponibilizari in sectorul bugetar pentru a respecta angajamentele luate in urma acordului cu FMI.
15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis.
Din fericire, acum exista si GlucoTrack â€" un dispozitiv pentru masurarea glicemiei fara intepatura iar un glucometru fara intepatura pentru adulti si copii, FreeStyle Libre este folosit si de pacientii din Romania. Chiar si Google a testat de curand un glucometru fara intepatura cu o constructie revolutionara.
- Nu se poate construi un stat puternic, national, fara o justitie independenta, mai spunea Iohannis.
Fara sa va ganditi prea mult. ... Atat timp cat primesc subventii, ar trebui sa fie libere, fara nici un fel de taxa, si sa se adapteze si ele vietii de zi cu zi si sa traiasca din publicitate. ... Adica sa vindem tot curentul, sa ramanem fara curent.
In plin sezon estival, Directia Apelor Romane Dobrogea - Litoral inca mai organizeaza licitatii pentru concesionarea in regim de inchiriere a sectoarelor de plaja ramase fara stapan. ... In conditiile date, licitatia nu a mai avut loc, aceasta urmand a fi reprogramata.
Ce putem face pentru a avea sarbatori cat mai linistite cu putinta sau pentru a trece prin aceasta perioada fara a deveni mai obositi si mai stresati decat inainte?
Somerii care nu participa la cursurile de formare profesionala sau refuza un loc de munca risca sa ramana fara ajutorul de somaj.
Se aplica 2,5 lei/ora - tarif unic in zilele saptamanii in intervalul orar 18.01-06.00, acolo unde nu s-a dispus extinderea tarifului de 5 lei/ora .In ambele cazuri, tariful permite utilizarea unui loc de parcare, fara rezervarea sau nominalizarea locului de parcare.
Pe atunci, vazand ca masele, acceptand sistemul, sunt cel putin rezervate in a lupta pentru minunata lume noua promisa de comunism, fara natiuni si patrii, Lenin a ajuns la concluzia ca popoarele nu vor infaptui niciodata prin ele insele revolutia proletara mondiala si, prin urmare, vor trebui conduse de cate o mana de alesi - revolutionarii de profesie, - care vor trebui sa aduca Lumea noua.
Presedintii celor doua camere a baronilor moldo-valahi, cu majoritatea garantata de ortodoxie, schimba legislatia in favoarea lor, a celor inbogatiti fara justa cauza.
O primejdie externa in spatele careia s-au refugiat toti cei care nu doreau o reformare a sistemului intern, cu precadere elita politica a Romaniei socialiste, membrii CPEx al CC al PCR, fara a mai vorbi de liderii comunitatii de intelligence.
Pe o astfel de seceta la capitolul "reusite guvernamentale", cu un Boc tot mai mic si fara sange in instalatia de premier, Traian Basescu a simtit ca e nevoie sa preia initiativa.
Numai ca "stapanii", care sunt mai multi, dupa ce ne-au ras-privatizat-frezat si ne-au lasat in pielea goala (fara industrie, fara agricultura, fara armata, fara banci, fara scoli si spitale, ba chiar fara granitze... dar si fara Schengen) acum isi permit sa ne puna si pe coji de nuca.
google-analytics.com