Cautare

23397 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (5.02 secunde)
Se poate descurca fara un barbat mai usor decat orice alta femeie pe care ai intalnit-o vreodata. Desigur, a se descurca fara un barbat nu e acelasi lucru cu a trai fara iubire.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Reputatul eminescolog, profesorul Nae Georgescu, lamureste in ce context a avut loc internarea fortata a lui Eminescu. ... La Bucuresti au loc descinderi si perchezitii simultane la sediile mai multor organizatii care luptau pentru Ardeal, printre care si Societatea Carpatii, in care activa Eminescu.
•Arges - 3 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Braila - 1 parlamentar din cei de acum va ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu. ... In loc sa emita obligatiuni, a utilizat bani din FND.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata.
Cosmar, dizertatie despre desertaciune la dus, casolete cu mancare fara sare, perfuzii la ora 6.00 dimineata, cu lumini aprinse in tavan ca la Gestapo, tremur, spasm, din cauza lor, timp de o ora, transpiratii nocturne, insomnie, regrete, vise, inghetata cu zmeura, dureri de urechi, in camera e zapuseala si inchid cu carja unei canotoare de langa mine fereastra, o cucuvea canta doua ore la fereastra noastra, in fata spitalului, in noapte, eu vreau sa stau pe Facebook sa raspund la mesaje.
"Ora de Vama" este proiect media independent, TV si online, care isi doreste sa arate opiniei publice, in direct din Vama Veche, adevarata fata a aceatui loc magic de pe litoralul romanesc:
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Publicistul Octavian Stireanu a scris un eseu despre puterea fara margini a celor aflati la putere azi, in Romania - mutantii celor 20 de ani de la revolutie. Eseul este intitulat "Putere fara glorie" si il puteti citi in continuare.
Edilul i-a promis apoi ca municipalitatea va lua parte, fara discutie, la aceasta actiune. ... "Parerea mea este ca nu a fost creat corect acest loc de parcare, in sensul ca a fost facut pe partea cealalta a blocului, unde parcam noi, era locul nostru de parcare.
Gasirea unui loc de munca este un proces destul de anevoios pentru cei mai multi tineri. O data ce au fost acceptati, dar, dintr-un motiv sau altul, nu mai doresc acel loc de munca, este dreptul lor de a refuza.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii. ... 200 de multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc!
S-a facut legea salarizarii, dar fara prea mari efecte, pentru ca s-au comasat toate sporurile acolo, nu s-a produs o reducere de cheltuieli bugetare.
Trenul regal in care se afla sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Curtea de Arges, acolo unde va avea loc inmormantarea, la manastirea unde sunt ingropati Regele Carol I si Regina Ana.
Dar si atunci se luptau sa-si faca loc prin jungla de prejudecati a barbatilor, nedorind mare lucru, ci dreptul la educatie, vot si loc de munca.
Simone, cu o fire deja intransigenta si spiritualizata, se gandeste o vreme sa urmeze o vocatie religioasa, inainte de-a inceta brusc sa mai creada in Dumnezeu, la 14 ani, insa fara a devia spre vise de maritis, ori de mama de familie ideala.
Un nou sau un prim loc de munca este, in general, un moment extrem de emotionant. ... Din pricina lui, acomodarea cu noul loc de munca si cu noii colegi poate fi extrem de dificila, mai ales ca prima impresie conteaza.
google-analytics.com