Cautare

4456 de rezultate pentru "rezidentiat 2009 clasificare candidati" (3.06 secunde)
Ulterior, vazand ca functioneaza si lumea e multumita, mi-a propus sa tin un curs pentru toata Suedia, destinat tinerilor medici in prima saptamana de rezidentiat.
- Mie mi-au venit medici specialisti care in viata lor nu au iradiat singuri un pacient in perioada de rezidentiat cu tehnica moderna de radioterapie.
In trecut, ca si implicare in comunitate, a sustinut un proiect de Art Terapie in cadrul Institutului Clinic Fundeni, avand experienta unui rezidentiat clinic la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, insa de aceasta data la bolnavii diagnosticati cu leucemie, cu extindere spre sustinerea unor cazuri si campanii umanitare.
Necesarul de neurologi este enorm pentru ca avem o patologie neurologica exrem de frecventa si, totusi, in mod inexplicabil, numarul de locuri scoase la rezidentiat este foarte mic', subliniza conf.
- Cand am ales la rezidentiat medicina de urgenta, la noi, nu era inca o specialitate foarte bine conturata. Dar stiam ca este o zona cu multa actiune, ca mi se potriveste si ca este o provocare.
Dupa ce muncesti o viata, dupa ce faci o facultate grea, 6 ani, dupa ce faci toate stagiile de la rezidentiat pana la profesor, pana la a avea propria ta afacere, toate acestea au fost puse sub semnul intrebarii de o persoana care s-a dovedit in urma unui proces ca nu a facut altceva decat sa minta, povestea Viorel Catarama, sotul Adinei Alberts.
Totusi, formarea mea de baza in chirurgie a fost la Bucuresti â€" am plecat doar in anii mari de rezidentiat si dupa specialitate in Belgia.
Romania ar putea importa medici din afara UE Romania a pierdut 700 milioane de euro din exodul medicilor intre 2007 si 2017 Din 4.734 de locuri la Rezidentiat in 2022, 628 au ramas neocupate.
Din anul 2009 face parte din PNL. ... - La alegerile europarlamentare din 2007, care au avut loc in noiembrie, a fost exclus de Mircea Geoana, presedintele PSD, de pe lista de candidati ai partidului. - La alegerile europarlamentare din 2009 nu a primit un loc pe lista de candidati ai PSD.
Astazi va prezentam primii sapte candidati din partea Partidului National Liberal. ... Listele cu candidatii partidelor sunt inscrise in buletinul de vot alaturi de numele celor doi candidati independenti, Elena Basescu si Pavel Abraham, "inchise" in chenare, iar votul se acorda prin aplicarea stampilei in interiorul unuia dintre acestea.
Anul electoral 2009 nu seamana deloc cu 2004, dar aduce izbitor cu 2000.
Confruntarea dintre cei doi candidati la Presedintie a starnit, cum era de asteptat, un interes enorm. ... Cei doi candidati la Presedintie au incercat din rasputeri sa se incadreze in timpii acordati, lucru care le-a si folosit uneori, gongul salvandu-i sa dea raspunsuri complete la intrebarile incomode.
17 candidati pentru fotoliul de primar general In Bucuresti, pentru alegerera unui nou primar general, dupa ce postul a ramas vacant prin plecarea lui Traian Basescu la Cotroceni, ar trebui sa se prezinte la urne 1.762.540 de alegatori cu drept de vot.
Motivele fostilor candidati la sefia IPJ Constanta variaza intre refuz, nazuri si vechimea in functii de conducere. ... Unul dintre presupusii candidati la acest concurs destul de controversat pana acum este Nicolae Safta, care ne-a declarat:
Deputatul de Dolj Marian Jean Marinescu a anuntat ieri ca va candida pentru un fotoliu in forul european, insa lista finala de candidati va fi aprobata in cadrul Consiliului National de Coordonare al PD care va avea loc pe 9 decembrie.
Desi duminica trecuta a obtinut peste 200 de voturi din cele 891 exprimate, Osiac a refuzat sa acorde sprijin politic vreunuia din cei doi candidati ramasi in cursa, motivand ca si-ar pierde electoratul la alegerile locale de la anul, cand are de gand sa candideze din nou pentru functia de primar.
Democratii au anuntat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National, definitivarea listei de candidati pentru europarlamentare. Potrivit presedintelui executiv, Adrian Videanu, o lista actuala cuprinde 65 de candidati, dar in forma finala a acesteia se vor regasi doar 45 de nume.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Partidele trebuia sa definitiveze listele de candidati care trebuia depuse la Biroul Electoral Central pana la 25 septembrie.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Partidele trebuia sa definitiveze listele de candidati care trebuia depuse la Biroul Electoral Central pana la 25 septembrie.
Sunt 34 de candidati pentru functiile de primar si pentru consilierii locali din comunele judetului Galati.
google-analytics.com