Cautare

4456 de rezultate pentru "rezidentiat 2009 clasificare candidati" (4.51 secunde)
Desi Comisia de clasificare a carcaselor de bovine a fost creata, sistemul de clasificare nu a fost inca implementat. De asemenea, sistemul de raportare a preturilor se afla tot in stadiul de implementare.
De asemenea, pentru implementarea sistemului de clasificare a carcaselor de animale in conformitate cu practicile din UE, Romania dispune de 1,5 milioane de euro. Astfel, va fi introdus sistemul EUROP de clasificare a carcaselor.
Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) schimba normele de clasificare a hotelurilor si restaurantelor, cu intentia de a impune reglementari in urma carora turistii sa fie serviti de un personal foarte bine pregatit profesional, iar calitatea serviciilor sa nu mai lase de dorit.
La acestea se adauga informatii privind tipul unitatilor de cazare, adresele si categoriile de clasificare a acestora, serviciile de masa oferite si categoria de clasificare a unitatilor de alimentatie, durata programului (indicand data sosirii si a plecarii), informatiile generale privind regimul pasapoartelor si al vizelor, precum si al asigurarilor de sanatate necesare pentru calatorie si sejur.
Potrivit noilor criterii de clasificare, 655 de agenti economici din tara nu mai sunt considerati mari contribuabili, administrarea lor fiind pasata de ANAF catre filialele locale ale fiscului.
510/2002, societatile care au structuri de cazare sau de alimentatie publica, cand vin la clasificare, primesc un termen de sase luni in care sa-si califice personalul.
Agentia de turism are obligatia sa furnizeze turistilor, in scris, la incheierea contractului, informatii referitoare la localitatea de destinatie, ruta de parcurs, mijlocul de transport utilizat, caracteristicile si categoria acestuia, tipul unitatilor de cazare, adresele si categoriile de clasificare ale acestora, serviciile de masa oferite si categoria de clasificare a unitatilor de alimentatie si altele.
Patronatul agentiilor de turism din Romania intentioneaza sa initieze in acest an un sistem de monitorizare si clasificare a managementului si serviciilor din hoteluri, in baza caruia vor fi identificate unitatile de cazare agreate de asociatie.
Actul normativ, prin care sunt modificate normele de clasificare a unitatilor turistice de cazare, a fost publicat pe 19 mai A®n Monitorul Oficial, iar intrarea in vigoare a acestuia simplifica sistemul de clasificare hoteliera, informeaza un comunicat al Ministerului pentru IMM, Comert si Turism.
"Probele, care continua sa se adune, sint suficient de puternice pentru a justifica pozitionarea telefoanelor mobile la nivelul 2b (unul din cele cinci niveluri de clasificare care definesc produsele "posibil cancerigene pentru om)", a spus la sfarsitul lunii mai Jonathan Samet, presedintele grupului de lucru.
La examenul de rezidentiat din acest an s-au inscris 12.564 de canditati. Concurenta cea mai mare este la Farmacie, de aproape 4 candidati pe loc.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, ne-a declarat ca liberalii au in vedere pentru acest post trei candidati, dar a refuzat sa le dezvaluie numele. ... Ludovic Orban a precizat ca PNL va propune, pe langa postul de prefect, si candidati pentru cele doua functii de subprefect.
Basescu 32,8%, Geoana 31,2% si Antonescu 22,2% Exit poll-ul Insomar cu rezultatele de la inchiderea urnelor mentine ordinea primilor trei candidati din sondajul de la ora 19, dar diferenta dintre Traian Basescu si Mircea Geoana s-a marit cu jumatate de procent, in timp ce Crin Antonescu se mentine in apropiere de 22%.
Liderii PNL din Bacau nu sunt de acord cu aceasta varianta si doresc ca ambii candidati sa provina din randul liberalilor. ... Conform Protocolului USL, PSD are dreptul sa propuna 21 de candidati pentru CJ si 20 de candidati pentru primariile municipii resedinta de judet.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
Potrivit datelor furnizate de BEJ Alba, Nicolae Furdui Iancu este primul pe lista de candidati ai PNL pentru Consiliul Local Alba Iulia. ... In judetul Alba, cei mai multi candidati la alegerile locale din 1 iunie ii are PSD -1.313, PNL-1.308, PDL -1.306 si PC- 997.
google-analytics.com