Cautare

61518 de rezultate pentru "revista presei datina din 21 07 2010" (6.45 secunde)
Prietenosi cu presa in perioada candidaturii, au un fel de luna de miere pana pe la jumatatea mandatului, iar spre final se trezesc afurisind ziaristii pentru lipsa de profesionalism si de obiectivitate, acuza grupuri de interese, coruptia din presa, fara deosebire.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Primul-ministru si-a argumentat aceasta masura prin dorinta de a corecta situatiile sesizate in rapoartele de monitorizare a presei referitoare la tendinta institutiilor statului de a controla mass-media utilizand banii publici.
Daca in sezonul trecut Adrian Mititelu s-a rezumat sa sara la gatul ziaristilor, injuraturile nelipsind deloc din "peisaj", acum, "Arjica" a trecut la fapte demne de compatimit.
Rodica Stanoiu a demisionat din PSD invocand, printre altele, faptul ca partidul n-a avut nici o reactie la linsajul public numit Dosariada. ... Dosariada a dat o lovitura mortala presei, clasei politice, Parlamentului. Prin extinderea suspiciunii asupra presei, clasei politice si Parlamentului.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.
SONDAJ/Doar un SFERT dintre romani cred in INDEPENDENTA media Doar unul din 4 romani crede ca mass media sunt independente, in timp ce majoritatea covarsitoare se declara nemultumita de felul cum politicienii ii informeaza pe oameni in legatura cu deciziile lor, potrivit unui sondaj Konrad Adenauer Stiftung - Media Links, realizat in decembrie 2014.
S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIATA PRESEI. ... GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic. Desfiintarea are loc ca urmare a deschiderii pasajului pietonal de la Piata Presei.
In timp ce era bine "scaldat” de valurile starnite de premierul Taricenu pe tema controlului exercitat de fostul partid de guvernamant asupra presei, prin intermediul publicitatii de stat, alte furtuni s-au abatut peste capul PSD-ului, mai exact peste doua dintre capete, respectiv cele apartinand lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.
Jurnalistii se simt intimidati de "lipsa de protectie impotriva acestui gen de abuz" si se tem de eventualele riscuri suplimentare la care se expun, se arata in scrisoarea adresata comisarilor europeni Margot Wallstrom si Jacques Barrot, document care citeaza apelativul de "ticalosi" folosit recent de Basescu la adresa unor critici din presa, precum si incercarile de timorare a presei la care a recurs Berlusconi.
Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania.
In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor. In mod firesc, firmele au fentat statul inca din iunie, cand au emis facturi mai multe, pentru a prinde TVA de 19%.
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Doljul a exportat anul trecut marfuri de 373 de milioane de euro, in crestere cu 17,6% fata de anul 2010, iar acest volum al exporturilor situeaza judetul nostru pe locul 27 pe tara, informeaza Directia Regionala de Statistica Dolj.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Din dosarul de faliment al OTV rezulta ca datoriile totale ale televiziunii sunt de 6,5 milioane euro din care 600 000 euro catre finantele publice.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
google-analytics.com