Cautare

61518 de rezultate pentru "revista presei datina din 21 07 2010" (6.35 secunde)
Publicatia online www.estiri.ro ii ureaza "La multi ani!" Neintrerupt, din anul 2001, Magda Marincovici este Sefa Departamentului Sanatate de la Jurnalul National.
Dupa evenimentele din 1989, Mihai Matei a realizat o parte din grafica si trucajele Academiei Catavencu, dar si pentru controversata revista de fapt divers Infractoarea. ... - Primul meu desen a aparut in revista Urzica, cand aveam 14 ani.
hipertensiune, stres, sedentarism, obezitate, tabagism, alcoolism Doua studii publicate joia trecuta in revista britanica The Lancet subliniaza cresterea alarmanta a numarului de accidente vascular-cerebrale in ultimele doua decenii la persoanele intre 20 si 64 de ani.
Salariul mediu in Romania s-ar putea dubla sau tripla pana in 2010, potrivit unor consultanti de resurse umane, citati de revista a€žBusiness Magazina€œ si preluati de Mediafax.
In revista UZP (publicatie editata de UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA), puteti citi un articol excelent, scris de un senior al presei romanesti - Serban Cionoff: 21 august 1968, invadarea Cehoslovaciei Brunea-Fox merge sa auda ce spune strada.
Prevederile articolului 98 aliniatul 1 din Constitutia Romaniei nu lasa loc de interpretari: "Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie sau se afla in imposibilitate de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de presedintele Senatului sau de presedintele Camerei Deputatilor.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Senatorul de Constanta Nicolae Moga (foto) a sustinut marti, 19 octombrie 2010, in cadrul sedintei Comisiilor reunite pentru strategia de aparare a tarii, un amendament in legatura cu eliminarea punctului referitor la vulnerabilitatea presei.
Eminescu a fost supranumit Luceafarul poeziei romanesti si a ramas cel mai important reprezentant al romantismului din literatura romana, un remarcabil erudit si militant activ pentru dreptul la existenta nationala a poporului roman.
Revista Jazz Compas si ARCUB continua aventura jazzului din Capitala! Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti. ... recitaluri de exceptie, sambata 29 martie 2014, orele 20:00 si 21:30.
Te corupe, te face sa uiti de probleme, sa intri in vasta lume a presei. A revistei presei. ... Omul se vrea destept, ne spune cum trebuie citite ziarele si ce trebuie sa pricepem din ele.
S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: ... Au fost trase 21 de salve de tun si a fost intonat imnul national, in onoarea Regelui Mihai, la Catedrala din Curtea de Arges.
plimba pe toate strazile din centrul vechi si sa isi parcheze masinile in prima parcare park&ride din Capitala. Toate au fost anuntate de primarul general, Sorin Oprescu, pentru 2011, insa niciunul din proiecte nu s-a finalizat.
Batranul securist de pe vremea lui Nicolae Ceausescu a construit un sistem dupa chipul si asemanarea sa, pornind de la cat a putut pricepe cel mai slab stundent dintr-o promotie a Institutului de Marina Mircea cel Batran (Traian Basescu s-a clasat pe ultimul loc pe lista absolventilor din promotia sa!).
In cei cincisprezece ani (si ceva) care au trecut de la nici astazi clarificatele evenimente din decembrie '89, am avut privilegiul sa ma vad de trei ori in situatia de a considera indoielile nu un semn ca exist, conform cunoscutei teze a lui Descartes, ci un delict grav.
In cei cincisprezece ani (si ceva) care au trecut de la nici astazi clarificatele evenimente din decembrie \'89, am avut privilegiul sa ma vad de trei ori in situatia de a considera indoielile nu un semn ca exist, conform cunoscutei teze a lui Descartes, ci un delict grav.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
'Cand am auzit de amenintarile presei la adresa securitatii nationale, m-a pufnit rasul. O fi Traian Basescu enervat de felul in care se manifesta libertatea presei in Romania.
Am promis ca voi inainta propunerea lor guvernului", a spus ministrul, refuzand sa faca alte comentarii.Declaratia ministrului a fost facuta dupa doua ore de dezbateri cu usile inchise, Predoiu sustinand ca "este in interesul dezbaterilor", care se vor realiza "intr-un mod mult mai sincer in absenta presei".La iesirea din sala de conferinte a Ministerului Justitiei, reprezentantii coalitiei au reusit sa faca unele declaratii.
google-analytics.com