Cautare

61518 de rezultate pentru "revista presei datina din 21 07 2010" (5.95 secunde)
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... Sorin Preda (nepotul lui Marin Preda) era profesor la Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti. Ii citeam articolele din revista AS si uneori ii reciteam cartile.
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
Radu Enache publica in Saptamana Financiara articolul "Razboiul din PSD - faza bataliilor tactice", pe care il puteti citi in continuare.
'Vadim evacuat din Casa Presei, "Romania mare" si "Tricolorul" rase de pe net'. ... marti este chemat la Parchet direct in calitate de invinuit, a primit somatie de evacuare a birourilor redactionale din Casa Presei, iar siteurile publicatiilor sale sunt blocate prin atacuri informatice in serie.
REPORTAJ - Cum se vede Bucurestiul din autobuzul supraetajat: ... Statia RATB Piata Presei Libere, "la capatul lui 41", nu pare sa fie cel mai bun loc de asteptare din Bucuresti. ... Nu se urca foarte multe persoane la Piata Presei, statia de pornire.
DE CE SI CINE A DAT DRUMUL LA INTREGISTRARILE CU PD-L", din care puteti citi in continuare a doua parte.
prima a fost la mijlocul anilor 50 ai secolului al XX-lea, o data cu raspandirea televiziunii, a doua dupa anul 2000, o data cu aparitia internetului si a presei online. Acum, ca si in anii 50-60, expertii prevad disparitia presei tiparite in favoarea presei digitale ajutata de internet.
Presedintele FRJ MediaSind, Cristi Godinac, si presedintele Patronatului Presei din Romania ROMEDIA, Teodor Vasiliu, au remis o declaratie de presa referitoare la plata contributiei de asigurari sociale.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie. ... Incepand din ianuarie 2019, urmeaza a fi semnate contracte de delegare a serviciilor de transport si cu operatorii interni ai primariilor Voluntari, Chitila si Buftea.
Radiografia pe care o face presei romanesti unul dintre consilierii prezidentiali, el insusi fost ziarist, este parca o addenda la Infernul lui Dante:
In Tecuci a inceput un adevarat razboi intre o parte a presei locale si primarul orasului, Eduard Finkelstain.
Liderii Aliantei PNL-PD au pledat extrem de convingator, in trecuta campanie electorala, pentru independenta reala a presei romanesti.
Pasajul de la Piata Presei va avea forma de Y si va functiona doar pe sensul Ploiesti-Bucuresti Comisia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Municipiului Bucuresti a dat aviz favorabil proiectului Pasajului de la Casa Presei.
Autoritatile se pregatesc sa inaugureze pasajul rutier subteran de la Piata Presei Libere. ... Edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a considerat intotdeauna constructia pasajului subteran de la Piata Presei Libere drept proiectul lui de suflet.
Auzim de foarte multe ori sintagma "libertatea presei" si avem, chiar si cei mai afoni dintre noi, o vaga impresie asupra a ceea ce inseamna si cu ce se mananca aceasta libertate a presei. Din pacate insa, la noi, libertatea presei inseamna cu totul altceva decat sensul initial.
'Dramaturgul Valentin Nicolau, vicepresedinte al Clubului Roman de Presa si fost presedinte al TVR, este de parere ca includerea presei pe lista amenintarilor la siguranta nationala reprezinta un reflex dictatorial al statului surogat care a ajuns Romania.
google-analytics.com