Cautare

61518 de rezultate pentru "revista presei datina din 21 07 2010" (4.95 secunde)
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Comisia de Petitii a Parlamentului European a declarat admisibile petitiile impotriva introducerii in Strategia Nationala de Aparare (SNAp) a presei ca vulnerabilitate a statului roman.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Eu raspundeam de partea care se mai putea citi din ziar: ... Asta nu inseamna ca publicam texte anticomuniste, dar era o revista indrazneata. ... Din nefericire, aceasta revista a intrat in batalia politica din interiorul scriitorilor.
Actorul Alexandru Arsinel, care este si director al Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Capitala, sarbatoreste vineri, 4 iunie, implinirea varstei de 71 de ani.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
ZIUA MONDIALA A LIBERTATII PRESEI. ... Duminica, 3 mai, vom celebra Ziua Mondiala a Libertatii Presei, sarbatoare instituita la 23 decembrie 1993 de Adunarea Generala a ONU.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Sunt foarte bucuroasa pentru ca recent am semnat un contract cu o casa de discuri din Franta, Summit Records.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
Iosif din Brasov. ... O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
Recent, la Hotel Alexander din Bucuresti, a avut loc o aniversare extraordinara: ... Revista Tango a aparut pe piata in urma cu noua ani, avand un slogan indraznet si o asezare sub semnul dansului si al iubirii.
Inpolitics publica articolul "Dusmanii presei libere", de pe blogul lui Sorin Rosca Stanescu - www.sroscas.ro, pe care il puteti citi in continuare.
Seful statului a anuntat ca nu va promulga Codurile daca ele vor fi adoptate in forma actuala, aducand atingere libertatii presei.Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara ca sustine libertatea absoluta a presei si ca, daca prin noile reglementari se va pune problema "sechestrarii unei televiziuni sau a unui ziar", va trimite legea inapoi in parlament."Nu am vazut despre ce e vorba, inteleg ca e o reactie la presa, ca se incearca incriminarea.
Carmen Ileana Moldovan (foto) publica pe siteul www.libertateapresei.ro, articolul "Libertatea presei, ultimul bastion al civilizatiei", pe care il puteti citi in continuare. ... In doua cuvinte, libertatea presei. ... Libertatea presei a fost de netagaduit, chiar daca puterea scarsnea din dinti, iar ziaristii incomodau.
In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
google-analytics.com