Cautare

61518 de rezultate pentru "revista presei datina din 21 07 2010" (6.74 secunde)
Andreea Paval, partea feminina a trupei de muzica etno Datina, cu acorduri pop-rock, sta bine cu dragostea si are o relatie frumoasa cu sotul ei. ... Cred ca problema geloziei pleaca de la neincredere, atat in partener cat si in tine", marturiseste Andreea de la Datina.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Sarbatoarea Pastelui este pentru romani, alaturi de Craciun, cea mai importanta din an, pentru care fiecare familie se pregateste cu mult timp inainte prin postul tinut cu atata evlavie.
Andreea Paval, solista trupei Datina, a uitat sa-i cumpere cadou sotului sau cu ocazia lui Mos Nicolae. ... Am avut multe concerte cu trupa Datina in aceasta perioada si nu am apucat sa mai ajung la cumparaturi", a spus cantareata, cu gandul deja la Craciun.
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Romania are o presa partial libera, aflandu-se pe locul 88 in clasamentul anual al libertatii presei realizat de Freedom House, la egalitate cu Bolivia, Brazilia si El Salvador, dupa Burkina Faso, Namibia, Bulgaria si Uruguay, dar inaintea Republicii Moldova, Turciei sau Ucrainei.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. • 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata. ... Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat, duminica dimineata. ... Pasajul subteran de la Piata Presei Libere face legatura intre Sos.
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Ziua Mondiala a Libertatii Presei se aniverseaza pe 3 mai avand in 2019 tema Media pentru democratie Ziua Mondiala a Libertatii Presei este dedicata, in 2019, temei Media pentru democratie:
Libertatea presei - drept constitutional fundamental ce se impune a fi respectat. ... 30 din Constitutie, capitolul : ... - Presa scrisa este pe cale de disparitie, fapt ce afecteaza predominant populatia din mediul rural, in special varsta a treia.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Celor mai in varsta, obisnuiti cu o presa sobra, le recomandam Revista UZP. ... xxx Revista UZP si-a obisnuit cititorii cu un continut dens, aplicat, care reflecta pe deplin problematica presei si a organizatiei.
O semnificatie foarte importanta o are Joia Mare din Saptamana Patimilor. Din aceasta zi, taranii inceteaza lucrul la camp si se concentreaza asupra casei si curtii, pentru ca totul sa fie curat.
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului. ... Am avut editura, revista si site-ul impreuna cu Vlad Pufu.
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Intitulata "Puterea din afara puterii lor.
google-analytics.com