Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (3.19 secunde)
autoritatile implicate, reprezentanti ai producatorilor si distribuitorilor de medicamente, reprezentanti ai asociatiilor de pacienti, presa. Impreuna am incercat sa gasim cele mai bune solutii pentru resuscitarea sistemului de sanatate.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Depistata in stadii incipiente, boala se poate vindeca printr-un tratament corect care, de multe ori, include si operatia de mastectomie.
Yalom, si aparut in colectia Raftul Denisei, la Humanitas Fiction, in doua editii (2009 si 2017). Traducere din engleza si note de CARMEN TOADER.
La nivel global, 350 milioane de persoane sunt afectate de aceasta boala Depresia este o boala subdiagnosticata si este considerata a doua cauza majora de invaliditate, la nivel mondial.
Ce poate fi uimitor pentru tinerii care o citesc acum, la 16 ani, si ai caror parinti s-au nascut, probabil, in aceeasi perioada ca si romanul, e ca trec prin aceleasi episoade, angoase si mirari precum Holden Caulfield.
In ultimii ani kinetoterapia a devenit un domeniu cunoscut si foarte apreciat de persoanele care au avut nevoie de un astfel de tratament naturist. Va rugam sa ne explicati ce este kinetoterapia si cu ce se ocupa aceasta ramura a medicinii naturiste?
Irina Shayk de Romania le face concurenta Sharapovei si Anei Ivanovic O romanca le face concurenta Sharapovei si Anei Ivanovic. Va aparea inaintea lui Halep in celebra revista Sports Ilustrated. Alice e considerata Irina Shayk de Romania si va poza in costum de baie pentru Sports Illustrated in 2017.
Constanta), este critic si istoric literar, poet, prozator. ... Ca dascal de cuget si simtire romaneasca, trebuie sa citesti tot timpul, sa te documentezi, desigur daca vrei sa-ti onorezi meseria de formator de opinie.
Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
se va organiza la Bruxelles, in cadrul Parlamentului European, conferinta pentru Reglementarea statutului artistilor in Uniunea Europeana, in cadrul careia si artistii romani vor pleda pentru drepturile lor.
Seceta are si partile ei bune. Daca agricultorii se plang de lipsa precipitatiilor, viticultorii ne promit ca vinul va fi mai bun si mai mult in aceasta toamna. ... Romania este pe locul trei in lume, in topul celor mai buni producatori de vin, realizat de revista AskMen.
Intact renunta la revista Income. Restructurari si la Jurnalul National Revista Income Magazine, editata de trustul intact, isi va inceta aparitie. ... Revista a fost lansata la nici sase luni de la inchiderea "cu scandal" a unei alte publicatii economice a trustului, Saptamana financiara.
fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Pedofilii stiu asta si folosesc internetul cu scopul de a identifica, a ademeni si a abuza copiii. Acum, revista Reader’s Digest a demarat o campanie europeana, menita sa puna capat acestei amenintari.
Bucuresteanul a desenat de cand se stie, pasiunea sa pentru grafica transformandu-se, usor, usor, in colaborari cu publicatii cunoscute la nivel local si central. ... Dupa evenimentele din 1989, Mihai Matei a realizat o parte din grafica si trucajele Academiei Catavencu, dar si pentru controversata revista de fapt divers Infractoarea.
Revista Jazz Compas si ARCUB continua aventura jazzului din Capitala! ... recitaluri de exceptie, sambata 29 martie 2014, orele 20:00 si 21:30. ... Repertoriul abordat este foarte divers, de la jazzul clasic si contemporan, pana la hit-uri pop, sansonete, colinde sau teme celebre din muzica de film.
Successful Magazine Women este o conceptie internationala, o revista destinata succesului, feminitatii si elegantei, prin care este adusa in atentia cititorilor cariera personalitatilor feminine din intreaga lume si stilul lor de viata, cu alte cuvinte succesul din toate domeniile.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media.
google-analytics.com