Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (3.42 secunde)
Sambata, la hotelul Ibis din Constanta, revista "Descopera Romania" a lansat programul "re-Descopera litoralul!", eveniment la care au fost invitati sa participe autoritatile locale si centrale, precum si factori de decizie sau implicati in desfasurarea activitatii turistice pe litoralul romanesc.
GEORGE CUSNARENCU) Ca si in cazul nasterii Universului, unde nu ducem lipsa de teorii care mai de care mai fanteziste, si in privinta dietelor "sanatoase", teoriile n-au incetat sa ne asedieze.
Steluta Indrei ) De sanatatea femeii depinde sanatatea natiunii - interviu cu Maria Vasilescu, publisher Revista Politici de sanatate 1. ... Femeile si barbatii prezinta diferente atat ca predispozitii de imbolnavire, cat si ca modalitati de tratament.
Deputatul PD Stelian Dutu a declarat ca va prezenta, cu ocazia fiecarei conferinte de presa, cate un caz de retrocedari in natura a unor terenuri, de catre primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, retrocedari "a caror legalitate este serios pusa sub semnul intrebarii”.
Inpolitics informeaza ce au discutat Shimon Peres si Ion Iliescu la intalnirea tete-a-tete.
Casele nationalizate care au fost cumparate cu buna credinta nu mai pot fi revendicate în natura de proprietarii de drept, a decis ieri Camera Deputatilor, for decizional, care a respins solicitarea de reexaminare a presedintelui referitoare la modificarea Legii nr. 10/2001.
Casele nationalizate care au fost cumparate cu buna credinta nu mai pot fi revendicate în natura de proprietarii de drept, a decis ieri Camera Deputatilor, for decizional, care a respins solicitarea de reexaminare a presedintelui referitoare la modificarea Legii nr. 10/2001.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Distinsa scriitoare si jurnalista, a fost o mare iubitoare de animale si a scris carti frumoase pe aceasta tema. Pe tot parcursul vietii a ocrotit animalele de pe strada si, atunci cand nu putea sa le gazduiasca la dumneaei, uneori ne intreba unde le-ar putea duce.
Vorbea in postarea de ieri despre dragostea pentru natura care este unul dintre elementele de baza pentru a incepe sa-ti creezi o gradina. ... In generozitatea ei natura iti impartaseste dragostea ba, chiar mai mult,darurile ei te ajuta sa-ti depasesti si disconfortul ceat de anumite boli.
(Articol de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr. 03 / 2017) (continuare) Tito nu dorea aservirea economiei iugoslave celei sovietice si nu dorea sa fie portavocea supusa a Moscovei in probleme politice si internationale.
Se vede ca cei care au creat pachetul de legi privind reforma in Sanatate nu le au nici cu fumatul, dar nici cu bautura.
Persoanele care obtin venituri numai din activitati independente trebuie sa isi declare lunar veniturile obtinute la CNAS, CNPAS si ANOFM. Pe langa aceste declaratii, romanii sunt nevoiti sa achite lunar si darile catre aceste institutii.
BERBEC - Profilaxie si simt al masurii. ... LEU - Armonie in trup si in suflet. ... Suprasolicitarea vederii si a sistemului nervos poate duce la probleme cu circulatia cerebrala, aparitia migrenelor pe parcursul intregului an si in special in aprilie, iunie, iulie.
- Este intr-adevar o moda care din pacate, dupa cate observ zilele acestea, face victime si este regretabil cand se ajunge la asa ceva.
Plant intim-gel de la Hofigal este un gel destinat igienei si reducerii infectiilor din zona ano-genitala. ... extracte de salvie, sunatoare, galbenele, hidrolizat de colagen, ulei de catina, propolis si uleiuri esentiale de cimbru, levantica si pin. Are actiune antimicrobiana, antiiflamatoare, antialgica, antipruriginoasa, dermorestitutiva, stimuleaza procesele trofice si de cicatrizare.
Intr-o lume in care a trai incepe tot mai des sa se rezume la lupta pentru supravietuire, in care oamenii uita sa se ingrijeasca de latura spirituala a vietii lor, in care greutatile si problemele sunt tot mai coplesitoare, devine necesar sa luam aminte despre cum putem trai mai frumos si mai sanatos, atat trupeste cat si spiritual.
Printre acestea se numara si grija fata de propria noastra persoana: trup si suflet. Suntem prinsi in vartejul vietii, traim parca mecanic si ne instrainam de lucrurile care obisnuiau sa ne faca bine si fericiti.
Unico Intensiv si-a deschis portile, pentru a 6-a editie, la Facultatea de Geografie a Universitatii din Bucuresti, in ziua de 22 iunie.
Prezent si viitor. Reglemantari in atestarea si comercializarea suplimentelor alimentare Plantele medicinale si aromatice in productia de suplimente alimentare Tendinte la nivel international in nutritia sanatoasa si viitorul alimentelor functionale. INVITATI Simona Man - Secretar de Stat Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Prof.
google-analytics.com