Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (5.21 secunde)
La inceput de primavara Casa si Gradina aduce cititorilor o editie speciala dedicata gradinii si gradinaritului. Revista ingenios structurata pe anotimpuri raspunde intrebarilor cititorilor cu sfaturi si solutii disponibile pentru Romania.
Inalta de 38 de metri, taiata in marmura, decorata cu o friza spiralata cu 155 de scene sculptate minutios, uimitoarea Columna a lui Traian isi spune intreaga poveste romana si romaneasca in paginile revistei National Geographic si in posterul gratuit din editia de aprilie.
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei.
Impozitul pe tranzacttiile imobiliare, valabil de luni, este un bir care nu va fi platit decit de romanii "saraci si cinstitiā€, sustin analistii si consultantii financiari.
Chelneri imbracati precum Fred Flinstone, tacamuri din os sau din lemn, si camere mobilate in stil neolitic, toate acestea ii vor astepta pe turisti peste vreo trei ani de zile la Harsova.
La magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria, situat in incinta Mall Baneasa, a avut loc, recent, un eveniment de marketing la care au luat parte jurnalisti de sanatate, bloggeri si vedete autohtone.
Avea in curte o centrala eoliana, cultiva rosii si alte legume, iar casa era incalzita cu o centrala solara. ... Centrul se afla nu departe de Muzeul Antipa, pe Strada Manastirea Putna nr.
Presedintii celor doua Comisii de Sanatate din Parlamentul Romaniei, deputatul Mircea Ifrim (PRM) si senatorul Dan Sabau (PNL), au precizat ieri ca bugetul pentru sanatate pe 2007 este cel mai bun buget de pana acum, dar nu suficent in comparatie cu tarile din UE.
Motiunea simpla initiata de PSD pe domeniul Sanatatii, impotriva ministrului Cseke Attila, a fost respinsa ieri de plenul Senatului, cu 61 de voturi impotriva, 53 pentru si trei abtineri.
Ieri, zeci de constanteni s-au inghesuit, inca de la primele ore ale diminetii, la birourile Casei Judetene de Asigurari de Sanatate pentru a-si depune cererile in vederea obtinerii cardului european de sanatate.
Nici eu nu stiu", a spus un medic din cadrul Spitalului Judetean, care a intors ieri aproape 10 astfel de internari, pentru simplul fapt ca pacientii nu dispun de sumele cerute.
Și cu alte ocazii am mai vorbit de aici de la tribuna Senatului despre necesitatea finanțarii corespunzatoare a sistemului public de sanatate din Romania.
Magda Marincovici) DNA, sesizata in legatura cu nereguli comise in proiectul cardului de sanatate Corpul de control al premierului sesizeaza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, ceea ce a avut ca efect neimplementarea proiectului si provocarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte CNAS Lucian Duta.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata " Prioritate pentru SANATATE, ca-i mai buna decat toate!", pe care o puteti citi in continuare.
In declaratia politica de astazi doresc sa va atrag atentia asupra importantei sustinerii continue si fara retineri a reformei sistemului de sanatate romanesc initiata de Cabinetul condus de Victor Ponta.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata ',, Un pas decisiv pentru eficientizarea și transparentizarea Sistemului Public de Sanatate", pe care o puteti citi in continuare.
Este cel mai bun prilej pentru a veni in fata dumneavoastra si a-mi exprima sprijinul si sustinerea totala pentru candidatura domnului Victor Ponta, prim-ministru al Romaniei si presedinte al Partidului Social-Democrat din Romania.
Dupa Paste, medicamente noi pentru cancer si hepatita C (Autoare:
Strategia nationala pentru protectia si promovarea drepturilor copilului 2014-2020 a fost elaborata intr-un moment de reconfigurare a tuturor politicilor publice, din toate sectoarele, in contextul pregatirii noii perioade de programare a Fondurilor Europene Structurale si de Investitii, dar si a respectarii cu prioritate a obiectivelor incluse in Programul de Guvernare 2013-2016 si a tintelor stabilite si asumate prin Strategia Europa 2020.
- Ma numesc Iuliana Avadanei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie. ... In anul 2002 am infiintat Centrul de Sanatate Medireflex, incercand astfel sa materializez planul privind sustinerea si promovarea altor genuri de terapii decat cele alopate.
google-analytics.com