Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (3.48 secunde)
Eugen Nicolaescu desfiinteaza directiile de sanatate publica judetene si casele judetene de asigurari de sanatate Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca in perioada urmatoare vor fi desfiintate directiile de sanatate publica judetene si casele judetene de asigurari de sanatate.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Reforma din sanatate intre prioritate si penibilitate", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Cardul de sanatate", pe care o puteti citi in continuare. De foarte multi ani, poate mai bine de un deceniu chiar, se vorbeste despre introducerea unui card de sanatate la nivel national.
Toate acestea sunt posibile, in confortul propriei case, rapid si sigur, gratie kiturilor medicale pentru autotestare Veroval, lansate in Romania de Hartmann, companie medicala din Germania, cu o experienta de peste 190 de ani.
Noutatea produsului fata de alte asigurari clasice sunt serviciile stomatologice Include o consultatie de nutritie si o sedinta cu un antrenor personal de fitness gratuite.
Guvernul Zero continua distrugerea sistemului de sanatate pe modelul Boc.
Sanatate este raspunsul oricarui locuitor al plaiurilor mioritice cand este intrebat ce-si doreste cel mai mult. ... Este un lucru pe care-l inregistreaza, matematic, si sondajele. ... Dar ceea ce se intampla acum in sistemul de sanatate, aceasta criza devenita cronica, parca tocmai asta vrea sa confirme.
Vitamina B12 si efectele carnii asupra sanatatii umane In acest articol voi incerca sa aduc mai multe informatii despre vitamina B12 si tot ce e legat de proteinele si produsele animale. ... Se crede ca veganii si vegetarienii au o deficienta mare de B12, dar nu este intotdeauna asa.
FARCAS) In octombrie 2015, ufologul Paul Stonehill a publicat in Fate Magazin un articol despre fenomene inexplicabile observate de cosmonautii sovietici si rusi, in timpul activitatilor din spatiu. ... Conform celor aparute in revista Spektra nr.
Banca Comerciala Romana (BCR) a castigat, pentru a patra oara, titlul de „Banca Anului“ in Romania, acordat de revista britanica „The Banker“, ne-a informat ieri purtatorul de cuvant al bancii, Corneliu Cojocaru.
7 oameni de afaceri galateni, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari, fac parte din rindul celor mai bogati 300 de romani, potrivit clasamentului intocmit de revista “Capital”.
Noua romani figureaza in topul celor mai bogati o suta de est-europeni realizat de revista Wprost, se arata pe extensia web a publicatiei poloneze. Topul de anul acesta include 48 de rusi, 15 ucraineni, 14 polonezi, 9 romani, 4 sarbi, 3 cehi, 3 croati, 2 bulgari si 2 lituanieni.
Celor mai in varsta, obisnuiti cu o presa sobra, le recomandam Revista UZP. Este vorba de presa profesionista, asa cum spune si titulatura acestei bresle: ... xxx Revista UZP si-a obisnuit cititorii cu un continut dens, aplicat, care reflecta pe deplin problematica presei si a organizatiei.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" va invita joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks - America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd. Nicolae Titulescu, nr.
Fanii trupei LaLa Band si ai serialului Pariu cu viata, difuzat pe PRO TV, au un motiv in plus de bucurie: numarul 1 LaLa Band Magazine se va gasi la toate chioscurile de presa din tara si la BookStop-urile Litera. LaLa Band Magazine este revista dedicata trupei-fenomen LaLa Band.
Revista lunara Beau Monde STYLE primeste astfel in familia sa, specialul Beau Monde Mirese. Din 2 aprilie, revista care va implineste visul se gaseste la orice punct de difuzare a presei. Revista glossy interactiva, numarul special Beau Monde Mirese are calitatea publicatiilor editate de Burda Media Bucuresti.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!. ... Este un spectacol extraordinar, conceput de Vasile Muraru si Valentina Fatu.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!. ... Este un spectacol extraordinar, conceput de Vasile Muraru si Valentina Fatu.
L'Oreal Paris alaturi de revista FEMEIA au initiat refacerea partiala a editiei de acum 30 de ani, a singurei reviste de frumusete care exista atunci si exista si astazi, pentru a le spune tuturor mamelor din Romania ca sunt frumoase, indiferent de varsta.
google-analytics.com