Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (3.10 secunde)
Cum a luat nastere un colt de rai in centrul Capitalei Natura a renascut din propria ei cenusa.
Batalia pe Sanatate (Autor Sorin Rosca Stanescu) In cursul acestei saptamani, va fi purtata una dintre cele mai insolite batalii politice ale guvernarii Boc. Consecinta a spectaculoasei demisii a ministrului Cseke Attila de la Sanatate.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata " Respectarea demnitatii umane in contextul actual al politicilor de sanatate", pe care o puteti citi in continuare.
Sanatatea, sistemul de sanatate din Romania se afla intr-o situatie ingrijoratoare, de cele mai multe ori constatandu-se discrepante majore in accesul la servicii de sanatate. Din punct de vedere al starii de sanatate, populatia Romaniei prezinta unii dintre cei mai defavorabili indicatori din intreaga zona europeana.
Strategia Nationala de Sanatate, o initiativa pentru sanatatea si prosperitatea romanilor. ... In declaratia mea politica de astazi vreau sa salut aprobarea de catre Guvernul Romaniei a Strategiei Nationale de Sanatate pentru perioada 2014-2020.
Potrivit Cartei Europene a Drepturilor Pacientilor se constata ca sunt prevazute in primul rand dreptul la masuri preventive si accesibilitatea la sistemul de ingrijiri de sanatate, iar drepturile fundamentale ale copiilor, consemnate de Carta ONU si de legislatia europeana si nationala mentioneaza ca toti copiii sunt egali si au dreptul la ingrijire medicala (Accesul la servicii medicale si la medicamente este garantat de catre stat.) Parintii au obligatia de a solicita asistenta medicala necesara asigurarii starii de sanatate a copilului.
UNIQA Asigurari investeste in angajatii sai si le ofera pentru o perioada de trei luni un program gratuit de sanatate, intitulat Gandeste sanatate. Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala.
Preventia in sanatate nu se face prin amenzi si birocratizare. ... Si ma refer la controversata initiativa legislativa a celor din PNL privind activitatea de preventie in sanatate. Putem fi de acord cu totii cu dezideratul preventiei in sanatate si cu faptul ca preventia costa mai putin decat tratarea bolilor.
Sistemul national de asigurari de sanatate trebuie sa reintre in normalitate.
Sistemul national de asigurari de sanatate trebuie sa reintre in normalitate.
Berbec Tinuta voastra martiana va face luptatori si ambitiosi. ... Venus si Luna. In functie de pozitia lor pe astrograma generala si raportarea acestora la harta natala se face horoscopul real al iubirii. ... Gemeni Mercur e dominat de Castor si Polux.
Sursa anonima la revista Nature este Daniel Funeriu;
Sentimentele si afectiunea vor fi supuse unor teste pentru a-si da seama pe ce se sprijina relatia lor. Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. ... Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa organizeaza joi, 27 februarie 2020 de la ora 18:30 la vernisajul expoziției temporare de fotografie #4Rusia - file din natura, organizata in colaborare cu Societatea Geografica Rusa (Russian Geographical Society), Centrul Rus de Stiinta si Cultura si Ambasada Rusiei in Romania.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. Tiberiu Mateescu a castigat concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru ocuparea postului vacant.
Pe internet ("Lapte si miere. Un blog nu prea dulce") circula unele supozitii privind starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, pe care le puteti citi in continuare. 'Corneliu Vadim Tudor il da pe Traian Basescu bolnav de cancer generalizat si ii mai acorda maximum cateva luni de viata.
'In tarile normale, acolo unde oamenii privesc cu relaxare lupta politica, starea de sanatate a presedintelui ori a premierului nu este motiv de speculatii.
Patru dintre marile firme vilcene care apar pe lista restantierilor, publicata pe site-ul Ministerului Finatelor Publice, vor fi executate silit pentru recuperarea datoriilor pe care acestea le au la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, cel al asigurarilor de sanatate si la bugetul asigurarilor de somaj.
Un sfert din firme retin pe state de la angajati banii pentru plata asigurarilor de sanatate, dar nu îi vireaza catre stat.
google-analytics.com