Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (2.97 secunde)
100 de editii ale revistei Tango - Marea Dragoste si o aniversare plina de iubire. Revista Tango a aparut pe piata in urma cu noua ani, avand un slogan indraznet si o asezare sub semnul dansului si al iubirii.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL) a avut loc si marti, 26 mai, ora 14.00, la Libraria St.O. ... Evenimentul a avutloc in prezenta celor doi mari actori si a fost urmat de o sesiune de autografe.
- Ce iti doresti in plan personal si profesional in acest an? ... La sfarsitul lunii ianuarie voi pleca la Paris unde am programata o sedinta foto pentru o revista renumita din Franta, iar in luna februarie avem deja antamat un turneu de promovare in Franta.
Noua lege a sanatatii, haos si limba de lemn Reforma sistemului sanitar arata ca mintea lui Traian Basescu Cei care au nervi si timp de pierdut pentru a lectura noua lege a sanatatii elaborata de "specialistii" de la Cotroceni ai lui Traian Basescu, vor constata ca mult invocata reforma a sistemului sanitar seamana izbitor cu haosul din mintea presedintelui Romaniei.
In declaratia mea politica de astazi as dori sa fac o pledoarie pentru a implementa si in Romania o abordare strategica in domeniul sanatatii. Consider ca este necesar acest lucru, in primul rand, pentru ca doar printr-o abordare strategica putem sa reconstruim sistemul national de sanatate.
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste. Dr Sorina Soescu este medic primar sanatate publica si management sanitar.
Muzeul "Antipa" si Digi Animal World, televiziune de documentar a RCS & RDS, au demarat un proiect care ofera ocazia iubitorilor de documentare despre animale sa urmareasca o serie de productii, in aer liber, in gradina Muzeului "Antipa" (intrare din Str.
Colegiul Ministerului Sanatatii a aprobat saptamana aceasta ordinul ministrului privind programele si subprogramele de sanatate din 2006, care vor fi finantate de catre minister sau in colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, informeaza RomNET, citind un comunicat al MS.
Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea BERBEC:
Sistemul de sanatate romanesc se confrunta cu servicii medicale de o calitate indoielnica acordate in unitatile spitalicesti din tara, cu lipsa dotarilor de baza si a medicamentelor, cu lipsa echipamentelor si aparaturii medicale moderne din spitale si dezinteresul personalului medical, nemotivat financiar si profesional.
Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea BALANTA:
Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, citate de agentia de presa NewsIn, în luna septembrie Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va propune guvernului un act normativ care va unifica din 2008 bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari (sanatate, pensii, somaj), dupa modelul bazei la care se platesc în prezent contributiile de sanatate.
Revista Magazin informeaza: Revista RUFOR (1994-1996) (Autor:
astazi s-a anuntat oficial, in cadrul unei sedinte la care a participat celebrul miliardar in persoana, ca revista Tango a intrat in posesia trustului de presa Adevarul Holding.
Revista Flacara si-a incheiat aparitia in print Veste trista pentru cititorii Revistei Flacara. Publicatia si-a incetat aparitia in print, ultimul numar fiind cel aparut in decembrie 2012.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
In numerologie cifra 9, numarul la care a ajuns in prezent Revista UZP, in conditii grafice excelente, realizate de Ovidiu Zanfir, este asociata cu inteligenta.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 19 mai - ora 18.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan Saptamana 20 " 26 mai Sambata, 25 mai " ora 19.00 " VIVAT REVISTA!
Cand citesti aceste pagini, e greu sa mai poti adauga si tu un gram de umor. ... Dar sa si scrie cu atat talent si umor despre ceea ce ne inconjoara, parca nu-ti vine a crede. ... Si cata nevoie avem de ea!
google-analytics.com