Cautare

5361 de rezultate pentru "revista hofigal natura si sanatate nr 10" (4.29 secunde)
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
Anca Daniela Raiciu si Mihai Chirea sunt autorii unei lucrari exceptionale: ... Este o lucrare monografica, cu caracter aniversativ, consacrata vietii si operei unui reputat om de stiinta. ... Hofigal Export-Import S.A. ... Cartea prezinta personalitatea savantului si managerului - prof.
HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital integral romanesc de pe piata suplimentelor alimentare, a lansat un nou site de prezentare si vanzare a produselor sale. Noul site si magazin online este disponibil la adresa www.hofigal.eu Tehnologia evolueaza rapid si noi trebuie sa tinem pasul!
Hofigal este prezenta cu un stand cu suplimente alimentare, carti si produse cosmetice pe baza de plante, in cadrul Nutraceutica ce se desfasoara in acest week-end (pana sambata inclusiv, la orele 16.00), in Pavilionul C 4 de la Romexpo.
Compania Hofigal a experimentat clinic, apoi a validat si brevetat produsul fitoterapeutic Tutun-Stop, care poate deveni aliatul celor ce doresc sa scape de acest inamic public.
Afla cum vei sta cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in noul an! Astrologul Libertatii, Elena Bunescu, iti spune cum iti va merge in dragoste si in cariera, dar si cum vei sta cu sanatatea si cu banii in noul an!
Firma Hofigal este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Cel mai bine au mers la standul nostru drojdia de bere cu alfalfa si siliciu organic (un produs nou) si Echina Vit.
In anul 2018, pentru sarbatorirea acestei zile, OMS a ales ca tema ACCESUL UNIVERSAL LA SERVICII DE SANATATE (Universal Health Coverage), furnizarea de servicii medicale tuturor, oriunde, fara riscul de indatorare.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare:
Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat. ... In acest an peste 6.000 de bihoreni si-au depus cerere pentru obtinerea certificatului de inlocuire a cardului.
Rezultatele Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei Prezentam prima parte a discursul ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustinut cu ocazia prezentarii rezultatelor Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei (PNESS):
mariustuca.ro / De la 1 septembrie, la medic, obligatoriu cu cardul national de sanatate (Autoare:
- Sanatate: ... Ar fi de preferat sa eviti sa te implici in speculatii financiare, dar si in afaceri riscante. ... - Sanatate: Capacitatea ta de concentrare va fi destul de scazuta si te vei confrunta cu migrene.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului. ... Am avut editura, revista si site-ul impreuna cu Vlad Pufu.
Jurnalista Magda Marincovici, Editor Sanatate, implineste astazi 58 de ani. Publicatia online www.estiri.ro ii ureaza "La multi ani!" Neintrerupt, din anul 2001, Magda Marincovici este Sefa Departamentului Sanatate de la Jurnalul National. Intr-o buna zi, Marius Tuca i-a zis sa se gandeasca la un supliment de sanatate.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita. "Ideea de a scrie aceasta carte a fost pentru mine o mare provocare, dar si o mare surpiza.
BERBEC Ti se pun unele bete in roate in prima parte din luna, si trebuie sa ai grija in cine ai incredere. Din a doua parte a lunii, incepi sa tratezi cu superficialitate unele situatii din jurul tau si acest lucru te poate costa mai tarziu. - Sanatate:
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Activitatea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com