Cautare

81 de rezultate pentru "retetele djunei" (2.84 secunde)
Digital Signage inseamna retetele de televiziune cu circuit inchis pentru medii out of home, adaptate din punctul de vedere al contentului pentru locul in care sunt destinate.
Din 2012, pe piata locala a inceput sa fie invadata de dulceturi sub marca Topoloveni, dar care nu respectau retetele folosite de compania celor doua antreprenoare.
Si a devenit din ce in ce mai greu sa gasesti locatii care sa pretuiasca respectul pentru traditia si retetele care fac senzatie de sute de ani in toata lumea.
Si a devenit din ce in ce mai greu sa gasesti locatii care sa pretuiasca respectul pentru traditia si retetele care fac senzatie de sute de ani in toata lumea.
Pe piata sunt putine branduri 100% romanesti care respecta retetele traditionale si acest magiun, pe care eu il folosesc des la prajituri, este intr-adevar un bun national!" Participanii au sarbatorit 100 de ani de traditie si de magiun de prune romanesc si s-au delectat cu preparate traditionale facute chiar de doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Simona Tivadar despre importanta unei alimentatii sanatoase si au gatit sub indrumarea celebrului chef Horia Virlan cateva dintre retetele delicioase, disponibile online pe site-ul http://www.accu-chek.ro/webtool/recipebox.html Accu-Chek pune la dispozitia persoanelor cu diabet, si nu numai, un instrument online, cu ajutorul caruia oricine isi poate planifica mesele zilnice tinand cont de valorile nutritionale.
Amigdalina tine tensiunea arteriala sub control Ca structura chimica, vitamina B17 este o combinatie a doua molecule de glucoza, una de benzaldehida si una de acid cianhidric, iar in retetele medicale amigdalina e cunoscuta sub numele de nitrilozida.
Piata Amzei organizeaza prima editie a Targului "Arome de sezon", iar timp de trei zile, intre 18 si 20 octombrie, veti descoperi gusturile mancarurilor romanesti, retetele de prepare si povestile producatorilor traditionali.
Piata Amzei organizeaza asadar in acest week-end prima editie a Targului "Arome de sezon", iar timp de trei zile, intre 18 si 20 octombrie, veti descoperi gusturile mancarurilor romanesti, retetele de prepare si povestile producatorilor traditionali.
Daca se respecta "retetele" in sensul ca nu se face abuz de substante toxice, multe produse pot contribui la imbunatatirea calitatii vietii noastre, fara a ne pune sanatatea in pericol.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita la standarde europene, Piata Amzei din centrul Capitalei le ofera bucurestenilor un targ traditional romanesc. In cadrul acestui targ, veti descoperi gusturile mancarurilor romanesti, retetele de prepare si povestile producatorilor traditionali.
Sora mea este cea care concepe retetele si ea si firma au certificat de calitate primit in Anglia", ne-a spus Florentina Ionita.
Retetele le avem de mult timp", ne-a spus Adreea Elisei. Zilele acestea ii puteti intalni pe cei de la Poteca Corbului la targul organizat in Parcul Cismigiu, langa patinoar.
Ea a raspuns cererilor fanilor de a le dezvalui in ce consta aceasta cura de detoxifiere, postand pe Facebook o imagine cu mesele sale compuse doar din sucuri si supe, dar si cu retetele pe care le prepara zi de zi, timp de o saptamana.
La mijlocul anilor ’90, economia Rusiei a fost aproape ruinata de globalisti, cu retetele lor neoliberale, dar si-a revenit spectaculos cand tara a adoptat modelul "prin noi insine".
Retetele le avem de mult timp", ne-a spus Adreea Elisei. "Suntem axati pe vinurile bio! Ceaiurile noastre sunt energizante si linistitoare si contin cuisoare, scortisoara si piper negru, iar celalalte coriandru, bucati de migdale, fistic si ghimbir", a mai spus Andreea Elisei.
Retetele le avem de mult timp. La aceasta editie am venit si cu figurine din turta dulce - la 7 RON si pachete cu turta dulce, din Covasna", ne-a spus Adreea Elisei.
Retetele le avem de mult timp", ne-a spus Adreea Elisei. "Suntem axati pe vinurile bio! Ceaiurile noastre sunt energizante si linistitoare si contin cuisoare, scortisoara si piper negru, iar celalalte coriandru, bucati de migdale, fistic si ghimbir", a mai spus Andreea Elisei.
Retetele le avem de mult timp", ne-a spus Daniel Cuc. Tot la ei, mai gasiti si cafea din cicoare cu scortisoara - la 3 RON/ paharul.
In plus, Catena a lansat un program in cadrul caruia pacientii beneficiaza de produse cu zero plata la retetele compensate, produse destinate tratarii afectiunilor cu cea mai mare incidenta in randul pacientilor romani - afectiuni din sfera cardiovasculara si digestiva.
google-analytics.com