Cautare

81 de rezultate pentru "retetele djunei" (2.66 secunde)
De asemenea, retetele vor putea fi eliberate si de medicii de familie, pe baza scrisorilor terapeutice din partea medicilor diabetologi.
Primul ministru a mancat baclavale si sarailii, povestind gospodinelor despre retetele originale pe care i le pregatea bunica sa atunci cand venea in vacante la Constanta.
Daca veti analiza cu atentie masurile introduse de guvern, care exced retetele FMI, si unele au fost cerute de Bucuresti, spre surprinderea aceluiasi Fond, nici el foarte social in gandire, veti vedea ca ele sunt o forma radicala de neo-liberalism.
Marcos Antonio, Chef-ul bucatar, ale carui radacini culinare se intind pana la Casa Regala a Spaniei, a pregatit un meniu regal de la opt Curti Regale ale Europei, Retetele folosite de Chef Antonio au fost sintetizate in cartea de bucate lansata de Alteta Sa Principesa Margareta.
Medicamente provenite din state precum Austria, Germania, Italia, Franta si chiar India se afla frecvent in retetele eliberate de diversi medici din Romania.
Peste 18 furnizori de programe care calculeaza retetele compensate si gratuite in peste 860 farmacii din tara, avertizeaza ca intregul sistem de eliberare de retete risca sa intre in colaps.
"Stiu toate retetele. Nu citesc niciodata ce ingrediente sunt necesare pentru a prepara felurile de mancare din meniu", a spus Iorgulescu.
Incerc sa cumpar legume cat mai ieftine si cat mai bune", a spus Ofelia Marinica, o gospodina care nu a lasat nici macar un an din ultimii 30 sa-i scape fara sa prepare conserve de iarna dupa retetele unei bunici.
Conform traditiei, in fiecare toamna, cazanele de tuica sunt scoase de prin poduri, debarale sau beciuri si fiecare gospodar se pune pe treaba pentru a obtine traditionala tuica dupa retetele bine cunoscute.
"Deocamdata nu am primit nimic oficial despre acest act normativ, insa daca acesta va intra in vigoare abia din 2008, producatorii de produse traditionale au timp sa-si gaseasca si sa-si acrediteze retetele de pregatire a produselor traditionale", a declarat Valentin Bulumaci, directorul executiv adjunct al DADR Dolj.
Producatorii de paine amintiti nu respectau conditiile minime de igiena sau retetele de realizare a painii, in timp ce altii scoteau pe piata produse de panificatie fara sa fi obtinut in prealabil licenta de la DADR.
„Cea mai importanta piesa în afacerea asta ar trebui sa fie bucatarul, cel care a propus si retetele, de altfel.
„Cea mai importanta piesa în afacerea asta ar trebui sa fie bucatarul, cel care a propus si retetele, de altfel.
De asemenea, in curand vor putea fi protejate la nivel european nu numai denumirile produselor, ci si retetele lor. Revolutia de la Plescoi este o miscare culturala initiata de Asociatia Clubul Presa de Vin care si-a propus sa contribuie la pastrarea si valorificarea gastronomiei si civilizatiei traditionale.
La sfarsitul celei de-a doua saptamani a acestei luni, 34 de farmacii dintre cele 68 care elibereaza medicamente pentru bolile cronice au anuntat ca nu mai au bani pentru retetele gratuite.
"Pentru retetele compensate 50% din sume se suporta din bugetul fondului national unic de asigurari de sanatate si 40% din transferul de la bugetul de stat.
ONPTER realizeaza campanii de informare in tara Lucia Romanescu a mai spus ca, in afara de cele cinci produse, mai sunt multe altele pentru care producatorii isi doresc sa faca demersurile pentru obtinerea protectiei europene de calitate, insa nu sunt convinsi inca sa faca acest pas, din dorinta de a nu impartasi retetele sau tehnologiile de obtinere.
Simona are deja o lista cu vreo douazeci de personalitati care isi vor prezenta retetele favorite. In prima faza, cele doua emisiuni vor fi prezentate doar in cele 30 de judete care le-au cumparat.
Retetele FMI au fost dezastruoase. Acest stat a trecut aproape printr-un razboi civil, ca urmare a recomandarilor FMI. Iar vinovatul numarul unu este domnul Jeffrey Franks.
• Lista de bucate a la Dinescu Pentru gurmanzi, vom enumera mai jos, cu tot cu preturile lor de lista, "Retetele lui Dinescu, pentru cuviosi si pacatosi" dat fiind ca unii trec prin post:
google-analytics.com