Cautare

191 de rezultate pentru "retete" (4.54 secunde)
In cartea Mierea, alimentul complet - ghid de sanatate pentru consumatori si informatii utile pentru apicultori de Ioana Tudor puteti citi despre retete miraculoase pentru ten si organism, in general.
Placinta cu mac se face la mine la Braila. Retetele sunt adaptate de mine si am folosit retete ale unei prietene din Focsani, ne-a spus Silvia Nanu.
Holy Crepes - care a pregatit pentru festival o selecție din peste 25 de tipuri de clatite realizate dupa retete originale sau clasice, toate bune de te lingi pe degete;
Annabel Karmel va ajuta sa aveti copii mancaciosi, nu mofturosi ANNABEL KARMEL este de peste 25 de ani autoarea preferata a britanicilor atunci cand vine vorba despre carti de retete pentru o alimentatie sanatoasa a copilului.
Unii doresc retete miraculoase pentru succesul financiar, succesul cresterii copiilor inteligenti, succesul vieții armonioase, succesul fericirii si iubirii, iar lista poate continua.
Focul se opreste si se toarna compozitia de oua si smantana, amestecandu-se ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga otet si ciorba de burta cu smantana se orneaza cu morcovi si patrunjel. Sursa: retete.unica.ro
In orice caz, difera mai ales prin faptul ca nu se ofera retete ori sfaturi, ci se are in vedere implicarea activa a clientului in acest nou drum al schimbarii si autocunoasterii, pentru a se putea elibera de suferinta ori de limitele (auto)impuse, creand astfel, treptat, mici schimbari, care sa duca la schimbari mai mari, in care predomina sentimentul libertatii si al autodeterminarii.
de la ornamente specifice sarbatorilor de iarna, jucarii, accesorii, ii, costume populare, produse naturale de ingrijire, Pana la produse si preparate realizate dupa retete traditionale romanesti:
Nici la Constanta, nici la Mangalia, nici la Braila, nici macar la Atletul albanez - cofetarie renumita din Slatina, unde s-au pastrat cateva dintre vechile retete,- nu am mai putut (re)gasi braga de altadata.
In sesul de la Greci, la raspantia dintre Macin si orizont, Moseis by Angelo aduce impreuna cele mai delicioase retete ale vechiului tinut.
Bucataria de la Casa Razesului este una dintre cele mai bogate gastronomic, toate retetele fiind cele pastrate din stramosi, retete naturale, preparate cu produse din fermele proprii.
Iar, pentru toti gourmets, acest sezon este sezonul salatelor, cel care deschide imaginatia pentru cele mai creative combinatii si pofta pentru cele mai gustoase retete, caci diversitatea legumelor este, practic, maxima.
Andreea Dragomir din Bucuresti face scovergi cu ciocolata la 10 Ron, scovergi cu branza si cascaval ras, la 10 ron, scovergi simple la 5 Ron. Scovergile sunt delicioase si sunt preparate dupa retete traditionale romanesti si ingrediente de inalta calitate.
Alaturi de ele, Iulia Ionescu isi va exprima punctul de vede in ceea ce priveste consumul de digital, iar Chef Foa ne va incanta cu retete care pot fi gatite cu usurinta pentru toata familia, dintr-un foc.
Cozi interminabile, numar absurd de mare de pacienti arondati, birocratizarea pina la limita a cabinetului medical, spaima de a acorda retete compensate, sint doar citeva din motivele pentru care acestea sint ocolite.
Cam astea tind sa devina imagini obisnuite la farmacii, bodyguard la usa si o gasca de bolnavi afara care stau la coada dupa pastilele de care au nevoie si pentru care au retete compensate si gratuite.
Nu, el isi baga nasul curios (atunci cand nu este gelos) prin camara si bucataria nevestei, dictand retete intocmite ad-hoc si ajustate pe masura ce bucatele se rumenesc in cratita:
Primul era un solarian convins care facea din pregatirea bucatelor dupa vechi retete romanesti un adevarat ritual dus aproape de magie, iar celalalt a fost un mare carturar si aparator al credintei si traditiei ortodoxe intr-o lume unde Ortodoxia chiar avea nevoie de cavaleri spirituali care sa o apere in fata valurilor de necredinta venite de aiurea.
Cu iuteala de mana si nebagare de seama, au fost introduse in palaria botita si botogasa a guvernantilor plina de tainice retete, de-a valma, legi si ordonante de urgenta, din care la o miscare bine studiata bagheta magica a actualei coalitii a scos panglicile viu colorate din care s-au intruchipat ca o minune prefectii si subprefectii decolorati total.
In luna iulie a anului trecut, impostorul a consultat mai multe persoane, inclusiv copii, a dat retete si a semnat trimiteri la controale de specialitate.
google-analytics.com