Cautare

191 de rezultate pentru "retete" (6.25 secunde)
In muzica nu exista retete, exista multa munca si mai mult sau mai putin har de la Dumnezeu. Daca muncesti mult si nu realizezi nimic, inseamna ca trebuie sa te lasi.
Invitata speciala, Monica Iagar, va va vorbi despre provocarile pe care le intampina femeile atunci cand incearca sa impace cariera cu meseria de mama si cea de iubita, iar Roxana Iliescu va va propune cateva retete iesite din comun pentru perioada sarbatorilor, cu ajutorul noului sau DVD culinar, pentru ca rasfat inseamna si placerea gustului!
Aceasta a inceput sa fie din ce in ce mai cunoscuta in randul doamnelor si domnisoarelor, care vor sa-si impresioneze partenerii de viata cu retete care mai de care mai sofisticate.
Cartea nu ofera modele, retete si nici solutii, ci mai degraba problematizeaza si ridica semne de intrebare. Volumul se bucura si de participarea unor autori internationali importanti, precum John Lombardi, seful Unitatii de Informatii de la Cartierul General NATO.
Si pentru ca ii place sa petreaca timp si in bucatarie, experimentand diverse retete, atat pentru copilul ei, cat si pentru sot, Nadine s-a gandit ca n-ar strica sa pregateasca de Craciun, pe langa bucatele traditionale, si niste coltunasi cu branza de vaci, facuti cu manuta ei, special pentru familie si musafirii pe care urmeaza sa-i primeasca in noua ei casa.
- paine Elta-Azima - la 10 RON (pachetul de 500 de grame, sub forma de batoane, care ajunge pentru o saptamana) - salata Echinoctiu - la 10 RON - chiftelute din legume - la 5 RON - carti de retete dupa forma, culoarea, gustul celor traditionale (de exemplu:
Gratarele vor fi incinse si ceaunele vor sfarai cu mancaruri pregatite la fata locului, dupa retete taranesti, de pe plaiuri dambovitene:
La eveniment, invitatii au sarbatorit cei 100 de ani de existenta ai faimoasei retete de magiun de prune de Topoloveni.
Cele trei retete pe care le vom realiza impreuna cu vip-urile in seara lansarii sunt specifice locatiei noastre si includ ingrediente de cea mai buna calitate.
Cele trei retete pe care le-am realizat impreuna cu VIP-urile, in seara lansarii, sunt specifice locatiei noastre si includ ingrediente de cea mai buna calitate.
Vedetele Antena Stars au fost primite de catre gazdele hotelului Orizont cu preparate exclusiviste, gatite dupa retete internationale. Printre bunatatile servite se numara:
https://www.facebook.com/TempleInvisible DESPRE BURGERFEST A doua editie a BURGERFEST are loc intre 13 si 15 mai, la Verde Stop, in Bucuresti Dupa ce anul trecut am stabilit ca burgerul este mult mai mult decat un produs fast food si l-am degustat in varianta home-made, cu ingrediente de calitate si retete surprinzatoare, anul acesta reluam aventura cautarii celui mai bun burger, intr-o editie BURGERFEST mai mare si mai gustoasa.
Asa am descoperit tigaia Tefal Panda, pe care am folosit-o cu succes in prepararea unei retete delicioase de clatite cu branza de capra, merisor si seminte de mac.
Prin urmare,inainte si dupa concert, acesta va fi la dispozitia artistului pentru a-i preparadiferite preparate din muschi de vita, import America de Nord, servit cu clorofila de spanac, curcan, pestesi pui,la gratar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, dar si mai multe retete de sushi, cu ton, somon sau creveti salbatici de Australia.
Despre BURGERFEST A doua editie a BURGERFEST are loc intre 13 si 15 mai, la Verde Stop, in Bucuresti Dupa ce anul trecut am stabilit ca burgerul este mult mai mult decat un produs fast food si l-am degustat in varianta home-made, cu ingrediente de calitate si retete surprinzatoare, anul acesta reluam aventura cautarii celui mai bun burger, intr-o editie BURGERFEST mai mare si mai gustoasa.
(Mai multe retete pe www.iulianatudor.ro). Cat priveste planurile de Paste, iata ce a declarat vedeta: Dintotdeauna merg pentru slujba de Inviere la biserica unde am fost botezata si unde l-am cunoscut pe sotul meu, un alt motiv de bucurie pentru familia noastra.
BURGERFEST 2017 isi imbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregatiti dupa retete traditionale, altii surpinzatori si inovativi:
Ca rezultat al unei indelungate experiente in arta culinara, autoarea a adunat un mare numar de retete de preparate, de la supe, ciorbe si mancaruri, cu sau fara carne, pana la nenumarate si apetisante dulciuri.
- Spre deosebire de antologiile adolescentilor de acum 30-40 de ani, cand juriile incercau sa descopere la tinerii talentati metafore, tropi si inventii poetice standardizate, conform unei retete infailibile, cartea aceasta are un caracter aparte.
Cu Gama Bio de la Kotanyi putem porni in incursiuni culinare pentru a crea specialitati ale celor mai diverse bucatarii ale lumii, printre care cea mediteraneana, asiatica, nord-africana, sud-americana, sau pentru a realiza retete originale.
google-analytics.com