Cautare

191 de rezultate pentru "retete" (3.21 secunde)
KOTANYI a creat, pentru cei care doresc sa experimenteze retete originale pentru prepararea specialitatilor cu carne de pui, un amestec special de mirodenii.
Retete traditionale, dar si creatii culinare originale si inovatoare devin irezistibile cu mirodeniile de la Kotanyi. Lasati-va inspirati de acestea!
Amestecul de condimente - Friptura de pui cu usturoi de la Kotanyi este usor de folosit de catre oricine doreste sa experimenteze noi retete sau sa prepare specialitati traditionale.
Alte retete gasite pe site-uri de specialitate â€" n-am incercat dar nu-i tarziu. O bucata de slanina de la tarani se taie feliuta subtire, se fixeaza cu un leucoplast pe batatura.
retete-gustoase.ro: Florio / Posted by Postolache Violeta Florio Ingrediente - 1 l alcool - 1 l vin rosu sec - 1/2 l sirop visine - 1 esenta migdale Mod de preparare Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla .
Asta de teama ca antibioticile pe care le trec pe retete nu vor fi decontate. E drept ca pentru gripa nu se dau antibiotice, dar in cazul unor complicatii lucrurile stau altfel.
"FSN nu a murit, el exista si PD functioneaza in interiorul lui pe bazele unei retete post-comuniste. In acest partid nu exista libertate de exprimare, totul merge la comanda, ca la o structura cvasi-militarizata si cvasi-pluralizata.
"Daca nu se vor primi banii necesari, vom fi nevoiti sa limitam numarul de retete", a mai spus dr. Mocanu.
Intr-un PSD Exterior a ramas si problema paternitatii reformei interne, adica a ripostei sau reactiei fata de cei ce se vor moasele voluntare ale partidului, pe care nu l-ar vota vreodata, dar mereu dispusi sa-i ofere retete "dezinteresate" de innoire - cum deja au si inceput sa apara de ieri pe la televiziuni.
Cand eram pana la varsta legala experimentam tot felul de retete, mai precis, dulciuri. Le si repetam, cand imi placeau si aveau succes.
Si s-a mers inainte pe vechile retete. In loc sa se faca autostrazi cu chinezii, care ofereau si finantarea, s-au preferat companii americane sau locale cu care se putea trata onorabil.
Dincolo de orice teorie fatalista, sunt numerosi aceia care atrag atentia asupra evolutiei pietii economice romanesti si a intreprinderilor mici si mijlocii, dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Fara indoiala ca retete exacte privind evolutia pozitiva a acestui important sector economic nu exista.
Evolutia ratei somajului, noul sistem aplicat pentru retete compensate si gratuite, identificarea agentilor economici care folosesc forta de munca la negru, precum si problemele cadrelor didactice au reprezentat principalele subiecte discutate in cadrul Comisiei de dialog social Rata somajului, in scadere Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Elena Palimaru, a prezentat evolutia ratei somajului din primele 3 luni ale acestui an, care a fost de 9,8% in luna ianuarie si a ajuns in luna martie la 9,6%.
Peste 18 furnizori de programe care calculeaza retetele compensate si gratuite in peste 860 farmacii din tara, avertizeaza ca intregul sistem de eliberare de retete risca sa intre in colaps.
Va exista si o crestere a numarului de medici care vor avea posibilitatea sa prescrie retete pentru aceasta categorie de pacienti.
Fiecare dintre noi isi pune astfel de intrebari, iar in functie de raspunsurile gasite alegem calea pe care o consideram potrivita.  Majoritatea specialistilor in domeniul resurselor umane sunt de parere nu exista reguli stricte si retete in ceea ce priveste planificarea carierei.
Singura problema a unui bucatar-sef femeie ar fi aceea ca dupa o zi intreaga de stat in bucatarie si de preparat retete care mai de care mai sofisticate, acasa exista intotdeauna propria familie care asteapta de la un specialist bucatar o mancare calda si buna.
Pentru amatorii de senzatii tari se gaseste ciocolata cu ardei iute, cu canabis, dar care nu ofera insa si efecte halucinogene si ciocolatele cu afrodiziace. Chiar daca par ciudate, aceste retete de ciocolate deosebite dateaza de circa 300 de ani.
"Pe de o parte trebuie sa dezvolte traditiile culinare oltenesti ce s-au uitat in timp, iar pe de alta parte sa creeze retete culinare noi care sa-i atraga pe potentialii turisti.
Acestea continua traditia folosind retete vechi de peste 30 de ani, din care au fost exclusi aditivii alimentari", a declarat Vali Gorgoteanu, director executiv adjunct, coordonator al Departamentului Inspectii din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
google-analytics.com