Cautare

191 de rezultate pentru "retete" (3.24 secunde)
sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari a iesit saptamana trecuta de la tipar, spre bucuria celor ca au asteptat-o cu atata caldura.
Aceasta carte cu totul deosebita este dedicata special copiilor cu probleme alergologice, fiind o culegere ce contine retete speciale ale unor preparate fara lapte de vaca si pe alocuri fara ou. ... Datorita lor am realizat aceasta culegere de retete, pentru ca si altor mamici sa le fie de ajutor.
In Colectia Bucatarescu a Editurii Integral a aparut o carte de retete culinare reinterpretate de Dan-Silviu Boerescu, un celebru editor si scriitor. ... Cartea pe care o prezentam cuprinde 101 retete si privilegii gastronomice testate de Dan-Silviu Boerescu. ... carnati de Plescoi 3 retete; ... slanina - 13 retete;
10 retete pe care le poti face la microunde Atunci cand stai la camin, cuptorul cu microunde devine indispensabil. Il poti folosi pentru a incalzi cafeaua, ceaiul sau mancarea trimisa de acasa, insa ai putea gati mult mai multe retete decat ti-ai imaginat cu ajutorul unui cuptor cu microunde.
Pe noile retete, va fi specificat medicamentul cel mai ieftin Ministrul Nicolaescu:
Cu inovatorul sau chip de retete, ecranul tactil si functia de preparare ghidata in cateva secunde poti pregati unt, inghetata, pate rafinat, limonada, sau in numai 15 minute o cina pentru intreaga familie.
La standul Cozonac Domnesc de la targul Piata Taraneasca gasiti atat cozonac cu nuca, rahat si stafide, cat si multe ate prajituri traditionale, facute dupa retete romanesti: ... Toate produsele sunt obtinute obtinut dupa retete de la bunicii mei pe care le-am inbunatatit in timp.
La standul Cozonac Domnesc de la targul Piata Taraneasca gasiti atat cozonac cu nuca, rahat si stafide, cat si multe ate prajituri traditionale, facute dupa retete romanesti: ... Toate produsele sunt obtinute obtinut dupa retete de la bunicii mei pe care le-am imbunatatit in timp.
Monica Iacob Ridzi si "alte doamne ministru" au brevetat "retete de sifonare" a banului public, a declarat, astazi, Mircea Geoana, asigurand, in acelasi timp, ca este de acord cu solicitarea PNL privind infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.
Pe site-ul http://www.accu-chek.ro/webtool/recipebox.html sunt disponibile o multime de retete sanatoase, gustoase si usor de preparat, la indemana tuturor.
http://www.provending.ro/espresso-in-retete.html informeaza: iata cateva retete de espresso! CAPPUCCINO Cappuccino traditional este servit in ceasca tipica din ceramica alba, asemanatoare cu ceasca de ceai, cu o capacitate de aprox.
Ce ne propune Carmen Negoita Adepta a unui stil de viata sanatos, Carmen Negoita, cunoscuta publicului pentru pasiunea sa pentru moda (are un blog de moda), a propus publicului si jurnalistilor prezenti la magazinul Bioritmo din incinta Afi Palace Cotroceni cateva retete sanatoase:
Exista marturii conform carora, in special la farmaciile de la tara, farmacistii, in deplina cooperare cu medicii locali de familie, deconteaza fictiv retete pentru a-si imparti profitul.
In vreme ce in Galati s-a evitat, inca, cu mare greutate, revenirea la cozile de inceput de luna din farmacii pe motiv de lipsa de bani pentru compensate si gratuite, se gasesc medici si farmacisti care dau la morti retete de sute de lei.
Iata cateva retete inedite propuse de revista Beau Monde: Campari Americano: - Campari - Cinzano - Apa minerala Skyy Tonic: - Skyy - Apa tonica Skyy Long dring:
- In capitolul Retete ce pot fi practicate in perioada curelor cu alimentatie crudivora - aveti o multime de preparate ce le puteti folosi in timpul tratamentului, cu indicatiile si contraindicatiile legate de afectiunea dvs.
Cei mai talentati bucatari ai momentului vor veni sa-si dea masura talentului - de la maestrul Horia Virlan ("Cireasa de pe tort") gazda evenimentului nostru, la Antonio Passarelli ("Danutz SRL"), Jerome Dupont ( "Secrete de Chef"), Soni ("Papa la Soni"), echipa olimpica de bucatari de "La Mircea Macelaru’ ", pana la pastratori ai traditiei vechi romanesti - cu totii vor fi prezenti in cele patru zile ale evenimentului cu demonstratii si retete delicioase, intr-un regal pur- culinar.
Participantii gatesc retete sofisticate create special pentru ei de cei mai iscusiti si apreciati bucatari din Romania: Horia Virlan, Cezar Munteanu sau Jakob Hausmann.
"Oamenii Deltei" isi dezvaluie secretele, vorbesc despre traditiile regiunii, timp in care sunt preparate mancaruri gustoase, dupa retete specifice din Delta. ... Amatorii de retete preparate pe baza de peste au de unde alege, meniurile propuse de "Festivalul Deltei" aducand in atentie urmatoarele preparate :
Ambele sunt pasionate de gatit si petrec destul de mult timp in bucatarie, atunci cand au timp, pentru a experimenta retete de toate felurilev Atat Raluca Lazarut, cat si Anca Rusu se pricep de minune la gatit!
google-analytics.com