Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (3.71 secunde)
Studiul a€œWhy is the Central European consumer goods and retail sector so interesting?a€ (De ce este sectorul de bunuri de consum si de retail din Europa Centrala atat de interesant?
Valoarea vanzarilor din sectorul de retail romanesc ar putea ajunge in acest an la 41,9 miliarde de dolari, in crestere cu circa 16% fata de anul trecut, cand s-au cifrat la aproximativ 35,9 miliarde de dolari, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta Deloitte.
"Cu un ritm ridicat de crestere economica si o piata totala de aproximativ 45 de milioane de locuitori, tarile sud-est europene-Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia Hertegovina si Republica Moldova-atrag investitii mari din partea grupurilor internationale de retail, precum si din partea companiilor producatoare multinationale.
Galeriile Sabion din Cocor au concurat cu importanti jucatori de pe piata de retail internationala cum ar fi Tiffany’s, Macy’s sau Apple Store.
Grupul Pic din Pitesti, controlat de Ilie si Cornel Penescu, deschide marti, la Calarasi, al cincilea hipermarket al retelei, in cadrul unui parc de retail dezvoltat in regie proprie in urma unei investitii de 60 milioane de euro.
In prezent avem cateva exemple concrete, respectiv Zara care a luat decizia de a inchiria un magazin stradal in Pitesti, iar un alt retailer din segmentul serviciilor de retail, firma DM, a ales locatii stradale atat in Bucuresti, cat si in Timisoara", a declarat intr-un comunicat, Razvan Gheorghe, partener managing director Cushman&Wakefield Romania.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Plaza Centers detine in total noua terenuri sau proiecte in dezvoltare in Romania, majoritatea de retail, dar si spatii de locuinţe, hoteluri si birouri.
Cererea de credite de la companii este in crestere, iar pe retail clientii s-au adaptat la criza, spune Dominic Bruynseels, seful BCR, cea mai mare banca locala.
si cea de Travel Retail - Millenium-Heinemann.
Patrice Lespagnol, unul dintre cei mai discreti manageri din retail, si-a inceput in forta mandatul la conducerea Carrefour Romania, al treilea mare retailer de pe piata: ... Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
Posibile abuzuri de pozitie dominanta ale marilor lanturi de retail De aceea, PIMM Constanta a decis sa monitorizeze foarte strict modul cum isi desfasoara activitatea aceste firme de consultanta si sa promoveze in special acele firme care fac parte din IMM Bussiness Center (retea creata de Consiliul National al IMM in urma cu doi ani).
Managerii de retail ai câtorva banci craiovene sustin ca aceste restante vin din urma, din vremea în care creditul cu buletinul era "prea facil". ... Debitorii cu multe credite nu si-au mai putut permite sa le achite pe toate si le-au lasat balta", a explicat alt director de retail craiovean.
grupul italian IGD a achizitionat portofoliul Winmarkt pentru 182,5 milioane euro, AEW Europe a achizitionat de la BelRom parcul de retail, European Retail Park Targu Mures, pentru 90 de milioane euro si DEGI a cumparat Iris Shopping Center de la dezvoltatorul local Avrig 35 pentru 140 milioane euro.
OBI, liderul incontestabil al pietei de retail DIY si gradinarit din Europa Centrala si de Est, a decis sa se implice tot mai mult in viata consumatorilor sai romani, fiind alaturi de acestia la fiecare decizie inteleapta menita sa le construiasca viitorul.
Un astfel de exemplu este producatorul de masini Lexus care a inchiriat un spatiu de retail pentru gazdui creatiile a trei artisti avangardisti - un fotograf, un producator video si un sculptor in lemn - prin acestia compania dorind sa sublinieze inovatia si design-ul noului model de masina care se parcheaza singura.
Pe partea de retail, cea mai mare cerere este pentru programul "Prima Casa", sustin bancherii.
Marti, de la ora 8:00, in parcul de retail Colosseum, din Soseaua Chitilei nr. ... Joi, la ora 18:00, Carrefour si parcul de retail Colosseum au organizat un concert in parcare, in cadrul caruia vor canta Stefan Banica Jr., Andra si Alex Velea.
Prima etapa a proiectului, parcul de retail, cu o suprafata de 53.000 de metri patrati, a fost inaugurata in aceasta toamna, odata cu deschiderea primului magazin Leroy Merlin din Romania si a hipermarketului Carrefour.
Ne-am bucurat de succes in realizarea portofoliului de chiriasi ai centrului comercial si, in curand, vom anunta si alte realizari in aceasta directie, toate o dovada in plus a faptului ca acest proiect de dezvoltare este unul de referinta pentru piata romaneasca de retail".
google-analytics.com