Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (7.94 secunde)
in atentia consilierilor locali satmareni se va afla, in sedinta de saptamina viitoare, proiectul de hotarire privind majorarea pretului la apa potabila si la canalizare.
Galatiul se "mindreste" cu cel mai vechi sistem de canalizare din Romania, care are o vechime de 113 ani, primele colectoare fiind construite inca din anul 1892 Potrivit directorului general al Apa-Canal, Ion Stefan, dintre cele 400 de strazi din Galati, in care sint incluse si aleile, 118 nu dispun la ora actuala, partial sau total, de canalizare.
Un oficial al Ministerului Transporturilor este de parere ca numai asa zonele rurale isi pot atinge obiectivele. Banii care vor fi alocati in 2006 pentru infrastructura sunt de trei ori mai multi decat anul trecut.
Salariatii societatii Apa Canal nu cunosc deocamdata criteriile care vor fi folosite de administratia unitatii pentru stabilirea persoanelor care vor fi concediate in cadrul programului de restructurare aprobat deja de municipalitate.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom. Tevile de apa nestiute din subsolul Craiovei crapa una cate una sub asediul pichamerelor.
Apele de suprafata si cele din subteran nu mai pot fi folosite de agentii economici daca acestia nu-si instaleaza aparate de masura, din pricina ca Directia Apelor Jiu nu mai emite autorizatie in cazul in care solicitantul nu-si masoara consumul.
Furnizorul galatean de apa rece a fost obligat de justitia galateana sa plateasca despagubiri catre SC BCR Asigurari dupa ce proprietarul unui BMW a intrat cu masina intr-o canalizare nesemnalizata de pe bulevardul Milcov.
Furturile de hidranti si alte componente ale sistemului de irigatii din judetul Galati au condus la situatia ca acesta sa functioneze mult sub capacitatea maxima exact cind culturile au mai multa nevoie de apa.
Anul acesta, romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru plata facturii de intretinere. Dupa scumpirea gazelor si a gigacaloriei, urmeaza majorarea pretului la apa de la robinet.
Daca e sa ne luam dupa declaratiile facute de primarul Dumitru Nicolae, derularea programului ISPA-apa este conditionata de reducerea numarului angajatilor societatii Apa-Canal. Cu toate acestea nimeni din societatea de interes public nu stie cind vor avea loc concedierile colective.
Conducerea societatii Apa Canal contesta in continuare debitul in cuantum de aproape 700.000 de lei imputat de firma SC Prudence SRL, care a asigurat paza si protectia bunurilor societatii timp de un an, desi Tribunalul Galati a decis ca furnizorul de apa rece este bun de plata.
Apa si-ar putea recapata la propriu statutul de bogatie naturala. ... De altfel, unele tari ale UE taxeaza deja consumul de apa atat pentru oameni, cat si pentru companii.
Sistemul de alimentare cu apa al Craiovei intra în tratamente pe bani europeni. Implementarea componentei ISPA de reabilitare a retelelor va fi demarata oficial mâine, au anuntat reprezentantii Companiei de Apa „Oltenia“ SA.
Lipsa de personal in anumite meserii care sunt cautate in strainatate se resimte tot mai mult in activitatea firmelor galatene, una dintre acestea fiind si furnizorul local de apa Tot mai multi instalatori, sudori si constructori galateni au renuntat la locurile de munca pentru a munci in strainatate, principalul motiv reprezentandu-l faptul ca pot castiga mult mai multi bani.
Conducerea furnizorului de apa rece a cerut justitiei sa constate ca procedura de executare silita, pusa in practica de Apele Romane, a fost nelegala..
Zeci de proiecte depuse de autoritati locale si fermieri din Oltenia în cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala au fost trecute pe lista de asteptare din cauza numarului mare de cereri de finantare înregistrate la nivel national. Teama existenta în rândul autoritatilor române, dar si al oficialilor de la Bruxelles ca agricultorii, firmele care activeaza în domeniu si administratiile din mediul rural nu vor fi în stare sa cheltuiasca decât o foarte mica parte din fondurile europene destinate dezvoltarii sectorului agricol s-au dovedit neîntemeiate.
Factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primariilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
Google, cel mai mare motor de cautare din lume, ssi-a schimbat logo-ul si duminica, pentru a marca debutul probelor de sarituri in apa la Olimpiada de la Londra.
Vezi ce mituri exista despre vara Leacuri babesti pentru insolatie, sfaturi utile in caz de arsuri solare si remedii hazlii pentru zgarieturi pe munte? ... Iritatia de la meduze se trateaza cu urina Esi la mare si "te-a ciupit" o meduza?
Zeama de lamaie. Bicarbonat de sodiu. Ulei de galbenele. Ulei de nuca. ... Miere de albine. ... Sunt cateva solutii naturale care ne pot ajuta sa tratam pielea arsa de soare. • Iaurtul are calitatea de a calma simptomele de arsura si de a racori zona afectata de ultraviolete.
google-analytics.com