Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (2.64 secunde)
PRIMA CALATORIE PRIN NOILE STATII DE METROU DIN BUCURESTI. ... cum se lucreaza la noua magistrala de metrou. Muncitorii astupa crapaturile prin care se infiltreaza apa cu spuma poliuretanica si monteaza traversele pentru calea de rulare. Doua noi statii de metrou urmeaza sa fie date in folosinta la inceputul verii.
Consiliul National al Audiovizualului a interzis difuzarea a doua reclame la Aqua Carpatica, in care se sustinea ca este vorba de "cea mai pura apa carbogazoasa din lume." Interdictia vine la jumatate de an dupa ce si Protectia Consumatorului atrasese atentia asupra inadvertentelor din reclama la apa in cauza.
Pe cat de inestetica este, pe atat este de dureroasa. Solutiile de cele mai multe ori se gasesc in farmacii, dar ar fi cel mai bine sa le achizitionezi dupa ce ai fost la medic pentru a depista cauza.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) DJUNA DAVITASVILI este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonante speciale pentru milioane de oameni.
Virusul hepatitic A, distrus cu apa si sapun DSP Constanta anunta ca, pana acum, calitatea apei in zona litoralului romanesc este "excelenta" Virusul hepatitic A (VHA) nu rezista in apa foarte sarata a marii, ci in dejectiile umane, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals".
Aceste ''pacatuieli'' prevad mai multe momente in care sarbatorim la masa si multe alte circumstante in care suntem nevoiti, asa zis ''fortati de imprejurari'', sa mancam mai mult decat trebuie si mai ales ce nu trebuie.
AGERPRES / Sfaturi pentru a putea dormi vara fara aer conditionat Aproximativ 20% din populatia globului de tulburari ale somnului in perioada de vara, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
Greata este foarte dificil de prezis, dar ajuta daca ai in bucataria ta ingredientele adecvate pentru a usura durerea si disconfortul. ... Aici sunt zece remedii eficiente, naturale, de casa pentru prevenirea regurgitarii.
Semiiarna pana in 13 noiembrie Urmatoarele doua saptamani sunt anuntate de ANM ca unele cu temperaturi care scad brusc dupa 8 noiembrie.
Apa sfintita - atac bacteriologic fara precedent Mijloc de purificare spirituala si, in acelasi timp, o licoare care vindeca trupul de cele mai multe dintre boli, conform credintei populare, apa sfintita a constituit obiectul a numeroase studii efectuate de-a lungul ultimilor ani.
Economie de 98% la apa (Autor: ... economisirea resurselor de orice fel, despre care vorbesc cu sarg foarte multi, dar pe care o aplica in realitate foarte putini, poate sa tinda spre un utopic absolut. Sigur ca e greu de crezut, insa o asemenea tendinta chiar a devenit realitate.
Obiceiuri, traditii si superstitii populare romanesti de Sfintele Pasti. Traditii de Paste in Transilvania, Banat, Bucovina, Moldova Sarbatoarea Sfintelor Pasti este cea mai marita si solemna dintre sarbatorile anului, care aduce omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos.
Nici apa de la chiuveta, a€žapa din peretea€œ, nu mai e buna de baut.
De citeva zile, cu totii putem vedea, fie de la televizor, fie din relatarile ziarelor, fie pe viu, pentru cei ce au avut treaba acolo, in ce hal a ajuns capitala tarii, unde ploile dar si delasarea autoritatilor au prefacut strazile orasului in riuri pe care masinile nu mai pot trece Orasul a ajuns practic sa fie blocat, iar celebrele ambuteiaje, de la orele de virf pe bulevardele centrale, au transformat pur si simplu caroseriile vehiculelor in dopuri metalice, prin care este cu neputinta trecerea.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat. Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei".
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Sinistratii din tabara Seciuri-Gorj au primit apa plina de microbi. ... Potrivit directorului DSP, in urma analizelor de laborator, s-a dovedit ca apa din cisternele aduse sinistratilor avea o incarcatura microbiana ce o facea sa reprezinte un pericol chiar si daca era folosita pentru dus.
BUCURIA Bucuria excesiva afecteaza inima se activeaza excesiv functia de deschidere a celulelor inimii si se inhiba functia de inchidere a celulelor inimii. ... Teama si spaima (corespund elementului apã) controleazã bucuria (corespunde focului).
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
Din acest an, capitolul alimentarii cu apa a Craiovei va "suferi" importante imbunatatiri, datorate finantarii pe Programul ISPA. Pentru a fi siguri ca vor mai obtine bani de la UE, Regia de Apa isi va infiinta un departament special care sa realizeze proiecte de finantare externa.
google-analytics.com