Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (3.01 secunde)
In zilele caniculare, mai vulnerabili sunt varstnicii si copiii, cardiacii, diabeticii, obezii suferinzii de boli psihice (Autor: ... Corpul este programat pentru o temperatura de 37 grade Celsius.
Nasterea sub apa - o metoda relaxanta pentru mama, dar nesigura pentru bebelus A aduce pe lume un copil intr-un mediu acvatic reprezinta o dorinta din ce in ce mai raspandita printre femeile insarcinate.
Mariustuca.ro / Atentie, in apa, razele ultraviolete sunt si mai agresive (Autoare: Magda Marincovici) Chiar si in apa, cand inotam, trebuie sa ne acoperim pielea cu un strat de crema de protectie solara, ne recomanda medicii dermatologi.
Salmoneloza (infectia cu Salmonella) Cauze / transmiterea infectiei cu Salmonella Oamenii se infecteaza cel mai frecvent din alimente si apa contaminate. Perioada de incubatie variaza intre cateva ore si 2 zile. De obicei, salmonelozele sunt cauzate de consumul de carne, oua sau produse din oua, crude (ex.
9 metode uimitoare de a folosi aspirina despre care probabil nu ai auzit pana acum 9 metode uimitoare de a folosi aspirina despre care probabil nu ai auzit pana acum Inca din secolul al 5-lea, acidul salicilic a fost folosit pentru ameliorearea durerii si a calma o inflamatie, precum si in tratamentul bolilor de inima si prevenirea formarii cheagurilor de sange.
Tsilivi este o localitate situata pe coasta nord-estica a Insulei Zakynthos, la 9 km de aeroport si 6 km de capitala insulei Zakynthos.
Desi ar trebui sa fie in primul rind o problema comerciala, de management a societatii Apa Grup, ea este transferata din nou in plan politic, ceea ce inseamna ca mai curind ne vom apuca sa bem numai cola si bere pina ce se rezolva.
Locuitorii de pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Elena Teodorini din Craiova intra pana la genunchi in mizeriile refulate ale canalizarii orasului. De fiecare data cand unul dintre proprietarii caselor din zona isi face baie, vecinii sunt inundati cu mizeria care se intoarce din canalizare in curtile lor.
Mai-marii Primariei Craiova poftesc, anul acesta, la fondurile puse la dispozitie de guvern, in baza Programului de dezvoltare a infrastructurii in spatiul rural. ... In acest sens, edilii le-au ordonat functionarilor sa se gandeasca bine ce zona ar avea nevoie de o investitie urgenta.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale. Dupa declinul vertiginos din ultimii ani, Compania de Apa "Oltenia" SA Craiova, controlata de consiliul municipal, intra la prespalat.
Mi-am intitulat declaratia politica de astazi Romania nu poate renunta la industria strategica, cu referire la industria producatoare de Apa Grea.
Sute de craioveni sunt in pericol sa ramana fara caldura si apa, de sarbatori, din cauza facturilor neachitate catre Regia Autonoma de Termoficare (RATf) si Regia Autonoma de Apa (RAA).
In scurt timp va incepe o cursa teribila intre firmele autohtone care doresc sa obtina un contract cu societatile straine care au cistigat la licitatie lucrari in cadrul proiectului ISPA - Apa de la Galati.
SC Apa Canal si SC Termsal SA Tecuci conduc detasat in topul debitorilor la Directia Apelor Prut, institutia avind de incasat de la cele doua societati peste 680.000 lei, reprezentind contravaloarea serviciilor pentru alimentari cu apa, evacuari de ape uzate in cursurile de apa, dar si alte prestatii.
Proaspatul Consiliu de Administratie al Companiei de Apa Oltenia, din Craiova, este deja patat cu un incompatibil.
Proaspatul Consiliu de Administratie al Companiei de Apa Oltenia, din Craiova, este deja patat cu un incompatibil.
Galatenii vor fi nevoiti sa plateasca mai multi bani la intretinere ca urmare a majorarii, la 1 mai, cu 37%, a pretului unui metru cub de apa potabila, noul pret urmind a se regasi in facturile aferente lunii iunie.
Statiile de alimentare cu apa ale Baniei cad periodic din pricina pasarilor, care avariaza reteaua de energie electrica.
Chiar daca pare greu de crezut, o investitie in conditiile economice actuale poate ajunge pe profit dupa numai o luna. Este insa nevoie de o idee buna si de mult curaj.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale. Dupa declinul vertiginos din ultimii ani, Compania de Apa "Oltenia" SA Craiova, controlata de consiliul municipal, intra la prespalat.
google-analytics.com