Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (5.50 secunde)
Mariustuca.ro / Apa de javel, folosita pentru dezinfectarea unor obiecte, provoaca sinuzita, otite, pneumonii in cazul copiilor (Autoare:
Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii prostimii. Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !
Prima baie a bebelusului poate fi o adevarata provocare daca nu ai experienta si nu stii cum sa manevrezi un copil care poate se teme de apa, tipa si plange.
Cat de important este sa bei apa inainte de culcare si dupa ce te trezesti Infarctul si Apa!CITESTE NEAPARAT.Este foarte bine de stiut!
Ministrul Sanatatii, d-na Sorina Pintea, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca probele chimice prelevate de catre inspectori din 7 puncte de colectare a apei din Bucuresti sunt in limitele normale.
Guvernul va interzice institutiilor publice, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, sa mai achizitioneze autoturisme si mobilier in perioada ramasa pana la sfarsitul acestui an, pentru a limita cheltuielile bugetare.
Folosirea mastii de protectie nu este o restrictie, ci o masura de "bun simt" care s-a dovedit a fi eficienta pentru a limita raspandirea COVID-19 spune ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.
S-a SURPAT inca o AUTOSTRADA din ROMANIA Pe autrostrada A6, construita de firma italiana Tirena Scavi, se circula cu restrictii din cauza alunecarilor de teren care au afectat taluzurile. Lucrarile de consolidare, care se tot fac de luni bune, sunt suportate de constructor.
De frica hotilor, unii dintre ei au decis sa ramana in sate sa pazeasca bunurile pe care Dunarea nu le-a inghitit inca.
Colonizarea spatiului De la Wikipedia, enciclopedia libera Colonizarea spatiului (asezari spatiale, habitate spatiale) reprezinta crearea unui habitat uman autonom (auto-suficient) in afara Terrei si constituie obiectivul de lunga durata al agentiilor spatiale, scopul suprem al programelor spatiale, asa cum spunea in 2005 Michael D.
Dupa mai bine de sase ani in care au primit bani guvernamentali suficienti cat sa prelungeasca lucrarile, doua comune doljene se vor putea bucura in curand de apa din sistemele proprii de alimentare. ... Aparitia in urma cu noua ani a Hotararii de Guvern nr.
Directorul societatii Apa-Canal a acuzat municipalitatea galateana ca are ochi si suflet doar pentru Apaterm. Din acest motiv este decis sa nu mai faca restructurari de personal in unitatea pe care o conduce.
Scandalul aparut intre Apa-Canal si Apaterm pe marginea datoriilor vechiului Apaterm catre Electrica are o cu totul alta fata in actele primite ieri la redactie. Astfel, obligatia totala de plata a Apatem catre Electrica la 31.10.2004 a fost de 101.139.612.309 lei vechi.
La sediul Primariei Galati a fost parafat, ieri dimineata, contractul privitor la reabilitarea sistemului de apa potabila din fonduri ISPA.
Reabilitarea a 120 de kilometri de retele de apa si canalizare va fi realizata cu 60 de milioane de euro, lucrari pentru care autoritatile locale nu au gasit fondurile necesare de la bugetul municipalitatii in ultimii ani de zile.
Romanii consuma de doua ori si jumatate mai putina apa minerala fata de media europeana. Aceasta, desi Romania este a treia tara, dupa Franta si Italia, ca potential de exploatare a resurselor.
Compania de apa "Oltenia" si-a scos perso­nalul TESA la recuperat debite si a descoperit bransari ilegale. Administratorul retelei de apa a orasului are de recuperat 12 milioane de lei de la craioveni.
Apa Intrucat fara ea nu putem trai, trebuie sa bem mai multa apa decat orice alta bautura. ... de apa / kc. ... Nu uita ca atunci cand consumi alcool si cafea, sa bei mai multa apa pentru a evita deshidratarea.
Fluviul de pe fundul Marii Negre Raurile sub apa exista cu adevarat! ... Oamenii de stiinta au descoperit un masiv rau subacvatic curgand pe fundul Marii Negre.
Mai jos sunt cateva explicatii extrase dintr-o revista de stiinta (Ion Life Detox News nr.7/2004), care explica de ce ne ingrasam, ne imbolnavim si imbatranim. M ETODA DE TRATAMENT:
google-analytics.com