Cautare

70 de rezultate pentru "restaurare" (2.74 secunde)
- restaurare podul mare si Podul cu Nuci, restuarare alei pietonale, retenție ape meteorice - canalizare pluviala alei, irigații (sistem simplu cu aspensoare), alimentare cu apa si canalizare, toalete - inlocuire stalpi iluminat , restaurare, relocare stalpi iluminat originali, curațire grafitti Cetate - restaurare izvor Eminescu, restaurare izvor Sissi Stefanidi, restaurare Grota, propunere semnalistica.
Credibilitatea RMGC in materie de conservare si restaurare a monumentelor istorice este bine cunoscuta prin distrugerea prin demolare sau abandon dirijat a peste 150 de case din zona Rosia Montana, prin propunerile de distrugere extinsa a monumentelor de importanta exceptionala ca recompensa pentru o iluzorie bunastare economica de scurta durata.
Muzeul Municipiului Bucuresti va invita sa participati la conferinta DESPRE RESTAURARE SI O POSIBILA REGENERARE URBANA A BUCURESTIULUI sustinuta de Dan Lacatus joi 7 decembrie 2017, ora 18:30, la Palatul Sutu. ... - Patrimoniul cultural arhitectural al Bucurestiului se recupereaza cu greu prin consolidare si restaurare.
BCU - o restaurare fericita Privim spre Biblioteca Centrala Universitara, a carei restaurare este un exemplu de lucrare conceputa si executata cu grija. ... Aceasta restaurare arata ca poti sa interpretezi arhitectura istorica, nu sa o copiezi.
Sectia arta, etnografie, restaurare - conservare Colectia de arta a Muzeului Dunarii de Jos a fost initiata de primul director al institutiei Nita Anghelescu, fiind dezvoltata ulterior de criticul de arta Pavel Susara si de Bogdan Pantu.
"Hanul care nu exista, restaurare de milioane de euro", cu supratitlul: ... 'Amplul proiect de restaurare a Hanului Gabroveni, derulat de Primaria Municipiului Bucuresti si de Ministerul Culturii, are la baza o eroare:
- Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare de la Muzeul Satului 2021 a avut vernisajul pe 25 aprilie, in Duminica Floriilor si este deschis pana pe 25 mai si se poate prelungi, in functie de programului. - Cati pictori participa la acest Salon Anual de Arta Religioasa si Restaurare?
Tezaurul este acolo pentru a avea incredere intr-o tara si in moneda nationala", a spus Isarescu la un simpozion consacrat lucrarilor de restaurare a aripii vechi a sediului BNR. ... Guvernatorul a facut o trecere in revista a lucrarilor de restaurare a Palatului vechi al BNR.
Pe 21 aprilie 2019, in duminica Floriilor, Asociatia Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare a Uniunii Artistilor Plastici din Romania a vernisat la Bucuresti expozitia principala a filialei: ANUALA DE ARTA RELIGIOASA SI RESTAURARE 2019.
404-405 Momentul in care a inceput restaurarea a fost bine ales, chiar necesar deoarece cladirea necesita o restaurare generala.
Vechiul Pasaj Comercial care lega strazile Lipscani si Gabroveni a renascut din starea de ruina in care ajunsese la inceput de mileniu 3, in urma unor lucrari complexe de restaurare si extindere. ... Va prezentam pe larg proiectul de restaurare al Hanului Gabroveni in cel mai recent numar igloo:
Muzeul Ceasului din Ploiesti a fost redeschis, dupa aproape 3 ani de renovare Cladirea Muzeului Ceasului a fost incadrata in categoria monumentelor istorice, iar in urma cu aproximativ 3 ani a intrat intr-un proces de restaurare si de consolidare. ... In urma incheierii lucrarilor de restaurare, Muzeul a fost redeschis.
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare.
Proiecte separate pentru restaurare si arheologie Pentru zona peninsulara vor exista de fapt doua proiecte separate. ... - modelul acesta de restaurare si introducere in circuitul turistic este din ce in ce mai des uzitat in U.E.)".
Un sat istoric Valle Piola, Italia, a fost scos la vanzare pentru ca nu sunt fonduri pentru restaurare, potrivit The Telegraph.
Moara lui Assan ar putea renaste intr-o forma moderna O Facultate de Restaurare, un Centru de Cercetare, o cantina, un bar dar si o sala de evenimente.
Dumnezeu a pus intreaga lume sub blestem datorita pacatului, insa imediat a pus in miscare un plan de restaurare a omenirii si a intregii creatii la gloria ei de la inceput.
Obiectivul principal al proiectului "Consolidare, restaurare si conservare Arcul de Triumf" vizeaza consolidarea, restaurarea si conservarea Arcului de Triumf, cu scopul salvarii de la distrugere, al conservarii mostenirii culturale si al sporirii atractivitatii acestui obiectiv pentru turismul cultural.
Hanul Gabroveni este aproape gata Lucrarile de restaurare si extindere a Hanului Gabroveni din Centrul Istoric vor fi gata in urmatoarele luni, a anuntat primarul general, Sorin Oprescu. ... Lucrarile de restaurare si extindere a Hanului Gabroveni din Centrul Istoric se apropie de final.
Asociatia Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare a UAP din Romania si membru al Consilului Director al AFAPRR a Uniunea Artistilor Plastici din Romania.
google-analytics.com