Cautare

4462 de rezultate pentru "reinvierea dragostei de pamant agricol a romanilor" (3.24 secunde)
Investitorii straini care au cumparat teren agricol in judetul Galati sunt mai degraba interesati de potentialul imobiliar al acestuia decat de crearea unor exploatatii agricole viabile prin comasarea micilor parcele.
Prefectul judetului Olt, Daniel Sarpe, a anuntat ca pana in luna august se va incheia procesul de punere in posesie cu terenuri a celor indreptatiti de lege sa le primeasca.
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice.
In cazul arendarii, varstnicii care nu mai pot munci pamantul pot beneficia de o prima de cedare cuprinsa intre 30 si 100 de euro pe hectar pe an, in functie de durata contractului. Daca vor sa-l vanda, prima este de 100 de euro pe hectar.
Mai, romanilor, sunteti intregi la cap? Am citit cea mai dura,transanta, nemiloasa dojana meritata transmisa poporului meu de un ambasador strain. Un fel de ma, mai romanilor, sunteti intregi la minte?
Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa 8 ani in care s-a impamantenit ideea ca e omul politic nr.1 al tarii, cel mai puternic personaj, facatorul si desfacatorul de guverne si de partide, intr-un cuvant, greul suprem, Traian Basescu se confrunta cu o situatie dramatica.
Senatorul Mihai Fifor, Liderul grupului parlamentar PSD din Senat a transmis un comunicat de presa intitulat: Alina Gorghiu si PNL le-au spus romanilor sa isi ia gandul de la cresteri de salarii.
Cele trei Uniri ale romanilor Mihai Viteazul a realizat in 1600 unirea tuturor romanilor sub o singura autoritate Mihai Viteazul a trecut muntii Carpati la 4/14 octombrie 1599, in fruntea primului corp al armatei sale, prin zona Buzau - Brasov.
In cursul diminetii de ieri, hotii de combustibil au atacat din nou conducta Conpet, in zona localitatii Lazu.
Din 8 februarie esti invitat la Sala Dalles sa patrunzi in universul parfumat cu esenta dragostei, la cea de-a VIII editie a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day.
De Dragobete se deschid primii muguri, pasarile incep sa glasuiasca. Conform legendelor populare, "Dragomir cel beat de dragoste" vine cu alaiul sau de zane, alungand-o pe Craiasa Zapezii si aduce oamenilor o boala ciudata, fara de leac, de care nu scapa nimeni.
Concert Directia 5, Lock Your Love Corner” - un spatiu in care cuplurile pot lega renumitele lacate ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, si o expozitie cu tablouri emblematice, care surprind dragostea in decursul istoriei, sunt cateva dintre surprizele care ii asteapta pe vizitatorii Plaza Romania cu ocazia Valentine's Day.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
Nivelul energiei pozitive are oscilatii pana in vara, cand veti gasi destule resurse sa mergeti mai departe iar prietenii va vor ajuta atunci cand traversati perioadele de cadere.
30 DE LUCRURI DE CARE SA TII CONT PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA! ... Asa cum am mai spus, Dragoste cu Forta nu se poate, dar Forta dragostei poate orice. Toata literatura lumii ne-a lasat povesti extraordinare de iubire.
Se vede ca esti indragostit este o formula des folosita de oameni atunci cand atrag atentia cuiva ca e aerian si uituc. Ce se intampla cu adevarat in corpul nostru cand ne-a lovit sageata lui Cupidon?
Cum sa-ti maresti productia de testosteron pe cale naturala Desi multi dintre adeptii culturismului apeleaza la suplimente pe baza de hormoni pentru a creste nivelul de testosteron din organism, exista si alte cai mai naturale prin care poti stimula productia hormonului dragostei.
Desi au fost mai putine cercetari realizate asupra relatiilor umane, s-a ajuns la concluzia ca acei cativa feromoni si hormoni joaca un rol vital in atractia reciproca a oamenilor de sex opus. ... Oxitocina si vasopresina sunt doi hormoni care promoveaza emotia dragostei in fiintele umane.
Florile de mac simbolizeaza gingasie, dragoste, puritate, frumusete. ... Florile de culoare rosie inseamna pasiune, scanteie, sange si de asemenea este considerata culoarea dragostei. Culoare activa si temperamentala, ea simbolizeaza cele mai adanci si implinite sentimente de dragoste si respect, dorinta si vitalitate.
google-analytics.com