Cautare

573 de rezultate pentru "regionala" (3.55 secunde)
Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Regionala galateana de cai ferate are datorii ce depasesc cinci miliarde de lei la o societate comerciala de prestari servicii, care inregistreaza la rindul ei debite catre bugetul de stat a caror valoare se ridica la aproape 20 de miliarde de lei.
In Banat, vremea va intra intr-un proces de racire in primele zile ale intervalului si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, cand se vor inregistra, in medie regionala, temperaturi maxime cuprinse intre -2 si 0 grade si minime intre -8 si -6 grade Celsius.
In intervalul 7...12 mai, vremea se va incalzi, astfel ca, la nivelul regiunii, vor fi maxime ce vor oscila intre 20 si 24 de grade, iar minimele vor tinde spre o medie regionala de 11 grade.
In cursul zilei de vineri, la Braila a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est. In urma votului membrilor Consiliului, functia de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est a fost preluata de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Reprezentantii Consiliului de dezvoltare regionala (CDR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest s-au intrunit, ieri, la Oradea, in cadrul ultimei sedinte ordinare din 2005.
Cu toate ca executivul european nu a primit din partea Romaniei planul de dezvoltare regionala, adica modul in care vor fi folosite fondurile UE alocate in perioada 2007 - 2013, oltenii stiu cati bani si-au propus sa obtina.
Apoi, vremea se va incalzi pana la sfarsitul primei saptamani, cand media regionala a maximelor va fi de 22-23 de grade Celsius.
Valori usor mai coborate se vor inregistra in perioada 11-12 februarie si posibil in ultima zi a intervalului de referinta, cand media regionala a temperaturilor diurne va fi intre 6 si 9 grade, iar noaptea acestea vor deveni negative.
BANAT In primele zile ale intervalului de prognoza, dar cu probabilitate relativ ridicata si la sfarsitul acestuia (perioadele 5-8 si 16-18 decembrie), vremea va fi rece, in special dimineata si noaptea, astfel ca vor fi temperaturi maxime de 3-6 grade si minime intre -9 si -4 grade, in medie regionala.
Apoi, temperaturile vor fi in scadere, astfel ca in intervalul 17 - 24 decembrie vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei si vor fi, in medie regionala, maxime cuprinse intre 2 si 5 grade si minime intre - 4 si 0 grade (cele mai reci nopti fiind cele din 19, 20, 21 si 22 decembrie).
Astfel, in Banat, in prima saptamana de prognoza, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, cu o medie regionala a valorilor maxime de 22-25 de grade.
Dupa aceasta perioada, spre jumatatea lunii, regimul termic va marca o scadere usoara, pana la maxime, in medie regionala, de 22 de grade si minime in jur de 10 grade.
Ministrul Anca Boagiu a criticat ieri conducerile ADR si presedintii Consiliilor de Dezvoltare Regionala pentru ca nu-si dau interesul pentru proiectele din cadrul unui program de cooperare transfrontaliera aferent anului 2005.
Politica Regionala. ... Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.
La nivelul fiecarei regiuni de dezvoltare va exista un Comitet Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC), prin filtrul caruia vor trece toate proiectele ce vor solicita finantare din programul operational regional.Întâlnirea de miercuri a membrilor Consiliului pentru dezvoltare regionala S-V OItenia a adus noutati în ceea ce priveste ierarhia puterii în cadul regiunii Oltenia.
Publicitatea online regionala va cunoaste o expansiune extrem de puternica, informeaza Clickz.com intr-un articol referitor la evolutia splitului de bugete ale advertiserilor locali.
Prognoza de specialitate releva ca, in Maramures, vremea se va incalzi, devenind mai calda decat in mod normal, in data de 29 martie, atunci cand media regionala a temperaturilor maxime va atinge 18 - 19 grade Celsius.
In prima saptamana, minimele termice vor avea variatii usoare, iar media regionala a acestora va fi de 9-10 grade Celsius. ... MOLDOVA Pe tot parcursul intervalului, valorile termice diurne nu vor avea variatii semnificative si, astfel, media regionala a acestora va fi de 22-24 de grade Celsius.
Ulterior, pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, regimul termic nocturn va fi in scadere usoara, spre o valoare medie regionala de 8 grade.
google-analytics.com