Cautare

1451 de rezultate pentru "regionala logan club" (2.51 secunde)
Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al doilea album pe 29 martie si vor sarbatori evenimentul printr-un concert ce va avea loc in Club Colectiv.
Evenimentul este dedicat aniversarii a 15 ani de existenta a Fire Club, un loc emblematic, sinonim cu generatia anilor 2000. ... Stilurile muzicale abordate trec prin tot spectrul si acopera toata perioada de 15 ani a Fire Club:
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
De-a lungul timpului din Soulfly au facut parte fie ca membrii oficiali fie ca membrii live artisti precum Roy Mayorga (Stone Sour), Logan Mader (Machine Head), Tony Campos (Fear Factory, Static-X), David Ellefson (Megadeth), Dan Lilker (Anthrax).
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, si-a exprimat la o intalnire cu reprezentantii agentiilor pentru dezvoltare regionala totala nemultumire fata de activitatea acestora, care este „sub nota 5“, si a avertizat ca, daca activitatea ADR nu se eficientizeaza, MIE va gasi parghiile.
- Riscul de incertitudine economica regionala: ... In al doilea rand, Romania are nevoie de o strategie pentru transformarea succesului autoritatii sale nationale in autoritate regionala. ... - O strategie energetica regionala romaneasca ar depasi actuala incurajare a productiei offshore si onshore.
Borbely a explicat ca Ministerul Integrarii Europene isi va pierde rolul dupa integrare, iar UDMR este interesata sa preia ministerul care va fi creat prin reorganizarea MIE si care sa aiba atributii in dezvoltarea regionala.
Ulterior este prognozata o noua incalzire, astfel ca, pe 8 decembrie 2018, media regionala a maximelor va fi de 6 - 8 grade Celsius, iar pana la sfarsitul intervalului se va raci continuu, pana la valori ce nu vor mai depasi 0 grade Celsius.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
Activitatea Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia a fost criticata aspru de prefectul de Dolj, Nicolae Giugea.
Aici, Adelina Drugan face parte din comisia numarul doi, pentru promovarea programelor integrate de dezvoltare parteneriala locala, judeteana, regionala si europeana.
Detaliind, social-democratii au spus ca PD-L a insistat ca postul la Regionala in Constructii le revenea, in timp ce PSD a sustinut contrariul.
AmosNews - USL propune ca Senatul sa devina un for al administratiilor locale Premierul Victor Ponta a declarat ca USL propune ca prin reforma electorala Camera Deputatilor sa poata lua decizii in majoritatea temelor legislative, iar Senatul sa devina un for al autoritatilor administrative locale, cu atributii in dezvoltarea regionala.
Romania si Bulgaria incearca sa creeze conditii pentru dezvoltarea regionala si intensificarea legaturilor dintre ele si restul Europei in perspectiva integrarii in UE.
Romania si Bulgaria incearca sa creeze conditii pentru dezvoltarea regionala si intensificarea legaturilor dintre ele si restul Europei in perspectiva integrarii in UE.
Situatia statiei CFR Petrosani si a altor aproximativ 50 de halte si statii din Regionala CFR Timisoara pare sa scape de sub control, sute de oameni fiind nemultumiti de bezna de pe timpul noptii. ... De la regionala de care apartinem primim promisiuni ca pana la iarna se va remedia.
Desi de la 1 ianuarie 2007 avem la dispozitie fonduri structurale de miliarde de euro pentru dezvoltare regionala, oltenii nu au finalizat lucrarile nici pentru proiectele de preaderare contractate pana acum.
Reprezentantii Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR) 1903 au semnat vineri, la Craiova, un acord de parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, pentru colaborarea privind proiectele cu finantare UE, din fondurile disponibile incepand cu a doua jumatate a acestui an.
In 2007, in domeniul mediului, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) S-V Oltenia, vor putea fi accesate peste 4,4 milioane de euro.
Combinatul siderurgic a cerut Curtii de Apel Galati sa anuleze o decizie emisa de Ministerul Economiei, dar si un proces-verbal intocmit de Directia Regionala Vamala Galati, prin care administratia Mittal Steel fusese obligata la plata a 3.605.690 de lei reprezentind diferente de drepturi vamale de import.
google-analytics.com