Cautare

1451 de rezultate pentru "regionala logan club" (2.82 secunde)
Ieri a iesit de pe linia de fabricatie a uzinei Dacia din Mioveni automobilul Logan cu numarul 500.000 de la intrarea in productie a acestui model.
In intervalul 7...12 mai, vremea se va incalzi, astfel ca, la nivelul regiunii, vor fi maxime ce vor oscila intre 20 si 24 de grade, iar minimele vor tinde spre o medie regionala de 11 grade.
Stim ca in situatia in care un club de fotbal nu-si achita datoriile catre un jucator, catre un club cu care a avut relatii comerciale sau catre un tert, respectivul club de fotbal, prin hotarari ale unor comisii ale Ligii sau Federatiei, poate sa nu fie programat, sa fie retrogradat.
Stim ca in situatia in care un club de fotbal nu-si achita datoriile catre un jucator, catre un club cu care a avut relatii comerciale sau catre un tert, respectivul club de fotbal, prin hotarari ale unor comisii ale Ligii sau Federatiei, poate sa nu fie programat, sa fie retrogradat.
Craiova are statutul de club de fotbal amator, iar fotbalistii sunt amatori. ... reprezinta "o suma forfetara ce compenseaza cheltuielile efectuate de fostul club pentru selectia si pregatirea unui jucator amator in vederea practicarii jocului de fotbal". ... Craiova si Fotbal Club "U"
O.Children (16 noiembrie - Gambrinus Pub, Cluj -Napoca // 17 noiembrie - Control Club, Bucuresti), We Have Band (23 noiembrie - Control Club, Bucuresti // 24 noiembrie - Gambrinus Pub, Cluj-Napoca) si Breton (7 decembrie - Control Club, Bucuresti // 8 decembrie - Gambrinus Pub, Cluj-Napoca).
In cursul zilei de vineri, la Braila a avut loc sedinta Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est. In urma votului membrilor Consiliului, functia de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est a fost preluata de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Reprezentantii Consiliului de dezvoltare regionala (CDR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest s-au intrunit, ieri, la Oradea, in cadrul ultimei sedinte ordinare din 2005.
Cu toate ca executivul european nu a primit din partea Romaniei planul de dezvoltare regionala, adica modul in care vor fi folosite fondurile UE alocate in perioada 2007 - 2013, oltenii stiu cati bani si-au propus sa obtina.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti. ... Cursa Stafeta Greenfield a fost castigata de echipa Maraton Club, cu timpul 01.08.50.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Music Club lanseaza o serie de super concerte de jazz si rock, ce vor avea loc vineri, la obisnuita locatie din Strada Baratiei 31.
Automobilul cu numarul un milion este un Logan Preference 1.6 MPI, ce este destinat pietei din Romania. ... Cele mai multe automobile produse, 576.887, sunt din gama Logan berlina.
Asa cum s-a vazut imediat dupa lansarea sa, Dacia Logan a avut un succes neasteptat pe piata romaneasca, dar si mai neasteptat pe piata internationala.
Automobile Dacia a anuntat in cursul zilei de miercuri ca va lansa o noua campanie de promovare a modelului Logan, campanie intitulata "Caravana Dacia".
Este vorba de achizitionarea de autoturisme Logan de la vecinii nostri unguri si vinderea lor, pe piata bihoreana, la un pret mult mai mic decat pot fi achizitionate aceste masini de la dealerii autohtoni.
Logan Van a fost lansat oficial miercuri, 14 februarie, la sediul firmei Redac Automobile Craiova, dealer Renault si Dacia. A treia versiune de Logan, dupa berlina si break, Van inlocuieste venerabila Dacia pick-up si are o sarcina utila de 800 de kilograme.
In total, in primele sase luni, au fost comercializate 111.834 vehicule Dacia Logan, cu 8% mai mult fata de nivelul atins in perioada similara a anului trecut.
Dacia va incepe in a doua jumatate a anului productia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri si stopuri schimbate, momentul lansarii fiind legat de inceperea comercializarii noului model Dacia derivat din Renault Sandero, au declarat surse din industria auto, citate de Mediafax.
Noul model va fi al cincilea membru al familiei Dacia, dupa berlinele Logan si Sandero, breakul Logan MCV si vehiculul sport utilitar Duster. ... Versiunea utilitara va avea usi laterale culisante si usi de spate asimetrice, asemanatoare cu cele ale Logan MCV.
google-analytics.com