Cautare

1547 de rezultate pentru "regionala logan club mioveni" (3.20 secunde)
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Music Club lanseaza o serie de super concerte de jazz si rock, ce vor avea loc vineri, la obisnuita locatie din Strada Baratiei 31.
Asa cum s-a vazut imediat dupa lansarea sa, Dacia Logan a avut un succes neasteptat pe piata romaneasca, dar si mai neasteptat pe piata internationala.
Automobile Dacia a anuntat in cursul zilei de miercuri ca va lansa o noua campanie de promovare a modelului Logan, campanie intitulata "Caravana Dacia".
Este vorba de achizitionarea de autoturisme Logan de la vecinii nostri unguri si vinderea lor, pe piata bihoreana, la un pret mult mai mic decat pot fi achizitionate aceste masini de la dealerii autohtoni.
Logan Van a fost lansat oficial miercuri, 14 februarie, la sediul firmei Redac Automobile Craiova, dealer Renault si Dacia. A treia versiune de Logan, dupa berlina si break, Van inlocuieste venerabila Dacia pick-up si are o sarcina utila de 800 de kilograme.
Noul model va fi al cincilea membru al familiei Dacia, dupa berlinele Logan si Sandero, breakul Logan MCV si vehiculul sport utilitar Duster. ... Versiunea utilitara va avea usi laterale culisante si usi de spate asimetrice, asemanatoare cu cele ale Logan MCV.
In curand, in cinematografele din Romania, va rula filmul Logan Lucky in regia lui Steven Soderbergh. ... 29.09.2017 Steven Soderbergh, castigator al Premiului Oscar, regizeaza comedia Logan Lucky:
Cel de-al 3.000.000-lea automobil Dacia a fost fabricat marti la uzina din Pitesti si este un vehicul Logan de culoare gri platine. "Automobilul Dacia cu numarul de 1 milion a fost fabricat in 1985, la 17 ani de la inceperea activitatii de productie la Mioveni.
"Primele fotografii spion cu noul model Dacia au fost facute in curtea uzinei de la Mioveni, iar automobilul seamana foarte mult cu Renault Sandero, doar ca in partea din fata are identitatea marcii romanesti", scrie autocar.co.uk, care precizeaza ca Dacia in doua volume - construita pe baza platformei Logan Sedan - va fi lansata oficial la Salonul Auto de la Geneva.
Unde suntem cu industria auto dupa 15 ani Dacia a ajuns un important jucator pe piata europeana la 14 ani de la preluarea marcii si a uzinei auto de la Mioveni de catre Grupul Renault.
Apoi, vremea se va incalzi pana la sfarsitul primei saptamani, cand media regionala a maximelor va fi de 22-23 de grade Celsius.
Valori usor mai coborate se vor inregistra in perioada 11-12 februarie si posibil in ultima zi a intervalului de referinta, cand media regionala a temperaturilor diurne va fi intre 6 si 9 grade, iar noaptea acestea vor deveni negative.
BANAT In primele zile ale intervalului de prognoza, dar cu probabilitate relativ ridicata si la sfarsitul acestuia (perioadele 5-8 si 16-18 decembrie), vremea va fi rece, in special dimineata si noaptea, astfel ca vor fi temperaturi maxime de 3-6 grade si minime intre -9 si -4 grade, in medie regionala.
Apoi, temperaturile vor fi in scadere, astfel ca in intervalul 17 - 24 decembrie vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei si vor fi, in medie regionala, maxime cuprinse intre 2 si 5 grade si minime intre - 4 si 0 grade (cele mai reci nopti fiind cele din 19, 20, 21 si 22 decembrie).
Astfel, in Banat, in prima saptamana de prognoza, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, cu o medie regionala a valorilor maxime de 22-25 de grade.
Dupa aceasta perioada, spre jumatatea lunii, regimul termic va marca o scadere usoara, pana la maxime, in medie regionala, de 22 de grade si minime in jur de 10 grade.
Adica a achitat cu banii contribuabililor datoriile unei firme private, asa cum este SC Fotbal Club U Craiova. ... SC Fotbal Club U Craiova nu-si platise nici macar chiria pentru folosirea stadionului, ca sa nu mai vorbim de faptul ca societatea care administra clubul intrase in procedura de faliment.
Sambata, 12 iulie a.c., in municipiul Mangalia se deschide cel mai luxos club de pe litoral, dupa cum considera chiar autoritatile locale. De altfel, la deschiderea "Mondy‘s Vision Club" va participa si primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.
"Sunt directorul Clubului Sportiv (CS) Universitatea Craiova si in Craiova este un singur club care poarta numele de Universitatea, cu temei legal. Acest club a fost infiintat in 1948, apartine de Ministerul Educatiei si are 14 sectii in componenta.
google-analytics.com