Cautare

965 de rezultate pentru "referendum" (2.91 secunde)
DA LA REFERENDUM PENTRU SUVERANITATEA ROMANIEI. ... Miza votului la referendum se radicalizeaza: ... Pentru referendum. Pentru demis Basescu. UPDATE. E superb ca iese Basescu, sa-i vada lumea fata infecta, sa nu cumva sa uite.
Aceasta este cifra pe care se va merge oficial la referendum. ... Ioan Rus, care se ocupa de organizarea referendumului din partea USL, a precizat ca listele pentru referendum sunt unele noi, modificate la 10 iulie. ... "Eu ca Guvern trebuie sa organizez in perfecta legalitate acest referendum.
sa nu se prezinte cetatenii la referendum pentru ca el sa se poata intoarce linistit la Cotroceni. ... Probabil, el se asteapta ca acelasi numar de romani sa participe la referendum, indiferent daca el ii cheama sau nu, pentru ca este vara si e o perioada de concedii.
Romanii sa voteze pentru, altfel suntem un popor indolent Oricare varianta ar rezulta din votul la referendum, ca pierde sau castiga Traian Basescu, este mai buna decat invalidarea de catre CCR a scrutinului din lipsa de cvorum, a declarat C.T.
Dupa Discutam foarte mult despre votul la referendum si pierdem din vedere ceva mult mai important: ce se va intampla dupa referendum. ... Care tabara va reusi sa fie mai convingatoare, sa demonstreze ca un referendum nevalidat (dupa toate probabilitatile) ii da dreptate.
Aceasta ultima prevedere arata ca PDL a incalcat legea prin declararea oficiala a boicotului, cu atit mai mult cu cit s-a adresat in scris Curtii Constitutionale inainte de referendum, invocind necesitatea unei majoritati solide in consultarile populare.
Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul crede ca CCR va respecta decizia celor peste 7 milioane de romani, dar pe de alta parte, daca Basescu revine la Cotroceni, cum nu mai poate avea loc un alt referendum, se poate petrece altceva, de-a dreptul uimitor.
Ce planuri pregatesc PDL si Traian Basescu dupa referendum Analistii politici au identificat trei scenarii pe care PDL le-ar putea aplica in perioada post-referendum, plecand de la o miscare aparent neimportanta din interiorul partidului.
In vara, in campania pentru referendum, urla pe scena ca istericul pentru Basescu, urla toate mizeriile infame pe care Macovei, Cristian Preda si alte jeguri antinationale le proferasera la Bruxelles, asistati de basecuritate - servicii, corp diplomatic, agenti de presa, etc.
E exact ceea ce isi propune Basescu sa faca acum, inventand tema unui noi referendum. ... Ce poate face USL acum, la un astfel de referendum?
In acelasi timp, a afirmat ca "in momentul de fata Constitutia Romaniei si-a pierdut rostul de a fi revizuita" si ca "singurul element care a stat la baza intentiei de revizuire a Constitutiei a fost legat de politica de simplificare a statului si ca urmare de a raspunde votului de la referendumul din 2009, exprimat intr-un referendum valid".
Pana la urma, daca folosirea articolului 148 functioneaza la ratificarea Tratatelor de baza ale UE (deci fara referendum), de ce vrem o procedura mai complicata si mai greoaie (inclusiv referendum) pentru ceva mai putin "important" decat un Tratat, adica pentru acest Acord?
Referendum pentru eutanasierea maidanezilor din Bucuresti, pe 29 septembrie Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, azi, intr-o conferinta de presa, ca va organiza un referendum la nivelul Bucurestiului, in care cetatenii vor fi consultati daca doresc eutanasierea cainilor maidanezi.
Scenarii pentru perioada post-referendum Ce se va intampla in Grecia dupa referendumul convocat de premierul Alexis Tsipras pentru ca populatia sa se pronunte asupra propunerilor creditorilor internationali si cum vor reactiona partenerii europeni ai Greciei, sunt intrebari ce prefigureaza mai multe scenarii, toate fiind marcate insa de foarte multa incertitudine, se arata intr-o analiza publicata vineri de AFP.
Cand negocierile cu Creditorii au esuat, Alexis Tsipras a apelat la forma suprema a democratiei:Consultarea poporului prin Referendum. ... Putea foarte bine sa nu convoace nici un Referendum. ... Grecii au spus Nu la Referendum, pentru ca vor sa traiasca pe spatele altora.
VREA REFERENDUM pentru familie si eliminarea imunitatilor parlamentarilor si presedintelui!
[email protected]( 20 -26 Mai 2019) - Saptamana 20 -26 Mai 2019 a stat sub semnul unei neobisnuite intensitati a campaniilor pentru europarlamentare si pentru suplimentul prezidential mascat sub forma unui referendum cu 3 intrebari in 2.
In aceste 30 de zile, guvernul este obligat sa organizeze un referendum. Daca la referendum se obtine majoritatea simpla (adica 50% plus 1 din voturile exprimate), atunci presedintele este demis si se organizeaza alegeri prezidentiale din nou.
un referendum prin care populatia sa zica "da" sau "nu" la votul uninominal. ... Avea nevoie sa incurce lumea, sa introduca un element de confuzie, sa dea la schimb un referendum contra altui referendum.
referendum! ... Cat despre supararea acestuia legata de referendum, primarul comunei Saligny a anuntat, chiar ieri, ca el nu vrea referendum!
google-analytics.com