Cautare

965 de rezultate pentru "referendum" (9.03 secunde)
Parlamentul va decide daca va fi sau nu cvorum la referendum CCR nu tine cont de organismele Comisiei Europene Decizia CCR privind un proiect de lege referitor la modificarea unui articol din legea referendumului nu poate obliga Parlamentul sa voteze un cvorum de participare la scrutin.
Cum sa castigi un referendum BBC News Online publica luni un material amplu despre "Cum sa castigi un referendum", ce contine mai multe recomandari de la castigatori sau invinsi in diferite referendumuri din Marea Britanie si care pot fi aplicate in orice campanie pentru o astfel de consultare populara.
Nu stiu daca in perioada acestei campanii electorale pentru Referendum voi mai merge intr-un alt oras, nu stiu daca voi mai merge la un alt miting, dar am venit azi la Timisoara pentru a va spune dumneavoastra, si de aici de la Timisoara intregii tari, cateva lucruri in care cred.
Crin Antonescu reprezinta, in acelasi timp, si o speranta a cetatenilor care s-au saturat de Traian Basescu si care, in mod vadit, sunt majoritari - cea mai simpla dovada e ca Traian Basescu ii indeamna pe romani sa nu voteze la referendum - dar tot el, Crin Antonescu, este si un actor de prim-plan in batalia dusa de USL pentru ca Romania sa se democratizeze cu adevarat, pentru ca Justitia sa fie cu adevarat libera si pentru ca bunastarea sa se transforme dintr-o promisiune intr-o realitate.
Ce spune premierul Ponta despre UN NOU REFERENDUM. ... "Nu, nu vom organiza alt referendum, s-a organizat un referendum, opt milioane de romani au votat imptoriva lui Basescu, de cate ori sa facem referendum?
referendum in paralel cu europarlamentarele Basescu vrea sa faca o noua mutare electorala "Va asigur ca s-ar putea sa mai aiba referendumuri pana imi termin mandatul. ... Motivul principal pentru care Traian Basescu vrea sa organizeze un referendum in paralel cu alegerilse europarlamentare este altul.
In 2009, in ciuda tuturor protestelor, a decis sa organizeze, simultan cu alegerile prezidentiale, celebra mascarada pe care a botezat-o "referendum privind revizuirea Constitutiei". ... Evident, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta a uitat si de referendum, si de promisiuni, si de revizuire.
Se poate sfarsi cu un Referendum. ... Sociologul Marius Pieleanu considera ca 2017 s-ar putea termina cu un Referendum pentru suspendarea lui Klaus Iohannis:
DACA ATI PARTICIPA CA VOTANT LA UN REFERENDUM DE DEMITERE A LUI KLAUS IOHANNIS DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI , CE ATI VOTA ? Un sondaj online privind votul romanilor la un eventual referendum de demitere a lui Klaus Iohannis este in curs de desfasurare pe site-ul petitieonline.net.
Liviu Dragnea anunta REFERENDUM: ... Cristi Selaru) Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca un referendum privind redefinirea familiei va fi organizat cat de repede.
REFERENDUM FAMILIE, SONDAJ despre participare. ... DCNews a realizat un sondaj printre cititorii sai cu privire la prezenta la Referendum. ... Rezultatele sondajului DCNews In sondajul anterior, 31.340 de oameni au votat ca sunt de acord cu organizarea acestui referendum, adica 48,74% din voturi.
Adunarea Nationala Bisericeasca, compusa din toti ierarhii Sfantului Sinod, reprezentantii clerului si reprezentantii credinciosilor mireni din eparhiile Patriarhiei Romane, intrunita in sedinta din 29 septembrie 2018, indeamna pe toti cetatenii ortodocsi romani sa participe la referendum si sa spuna DA clarificarii textului articolului 48 din Constitutia Romaniei privind definirea casatoriei, adica inlocuirea expresiei confuze:
Social-democratul a mai aratat si ca neparticiparea la referendum a milioane si milioane de romani reprezinta un vot de blam pentru intreaga clasa politica.
Liderul PD, Emil Boc, afirma ca intentia PSD de suspendare a presedintelui ar ridica mingi la fileu sefului statului, pentru ca s-ar ajunge la un referendum al carui rezultat va fi pozitiv pentru Traian Basescu, deci Parlamentul va fi dizolvat si se va ajunge la anticipate.
Participantul la referendum isi va exprima vointa in mod individual, intr-o cabina inchisa (Legea referendumului); ... Prin intrebarile puse s-a ajuns la o culpabilizare a celor care s-au prezentat la referendum, ceea ce este inadmisibil.
Referendum pentru presedinte In privinta unui referendum pentru o noua modificare a Constitutiei, presedintele Traian Basescu a spus la intalnirea cu liberalii ca ar putea organiza un referendum anul viitor, dupa raportul de tara din aprilie, daca nu se va ajunge la un consens pe temele pe care le discuta cu reprezentantii partidelor parlamentare.
Senatorul PSD a spus ca utilizarea termenului de referendum este "o alegere proasta". ... Clarificare doctrinara si reforma interna Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ca formatiunea sa pregateste un referendum intern cu doua teme clare:
In timp ce organizarea scrutinului pentru demiterea edilului-sef pare din ce in ce mai aproape, reprezentantii PNL sustin ca o mare parte din semnaturile pentru referendum nu sunt valabile.
Conducerea Consiliului Judetean Covasna considera ca un referendum local avand ca obiect autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc nu poate fi organizat, deoarece legile in vigoare nu permit acest lucru. ... Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, a declarat ca legislatia actuala nu permite organizarea acestui referendum.
Conducerea prefecturii Covasna a anuntat ieri ca va ataca in contencios administrativ acele hotarari ale consiliilor locale care prevad organizarea unui referendum local privind autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc.
google-analytics.com