Cautare

965 de rezultate pentru "referendum" (3.79 secunde)
La acest referendum, Liviu Dragnea si opozitia au pierdut, dar PSD a castigat (Autor: Ion Spanu) Rezultatele acestui referendum ar fi trebuit sa genereze o complexitate de concluzii, caci datele permit acest lucru.
Daca se potrivesc calculele la referendum. ... Scopul real al asa-zisului referendum pe Justitie poate fi pur propagandistic.
Insa, dupa votul din Parlament, presedintele suspendat a decis sa nu mai demisioneze si a anuntat ca va merge in fata poporului, la referendum.
Referendum: ... PSD Social-democratii sunt cei mai deschisi sustinatori ai acestui referendum si, teoretic, cei mai afectati de evolutia lui. ... Daca referendum are probleme chiar si asa, ele vor fi decontate de PSD.
AGERPRES - Florin Iordache (PSD) propune scaderea cvorumului de participare la referendum de la 50% la 30% Deputatul PSD Florin Iordache a depus marti, la Senat, o initiativa legislativa care vizeaza modificarea Legii referendumului, prin care se propune ca un astfel de scrutin sa fie validat daca la acesta participa cel putin 30% din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente, fata de 50% cat este acum prevazut in actul normativ.
Scotia a inceput pregatirile pentru un nou referendum privind independenta de Marea Britanie.Scotia isi vede viitorul in Uniunea Europeana.
Fostul premier PSD Adrian Nastase il acuza pe seful statului, intr-o postare pe blogul personal, ca doreste sa fraudeze moral alegerile prezidentiale prin sustinerea unui referendum care este "absolut inutil" pentru ca nu are nicio finalitate.
Parlamentul il deranjeaza, a intrat in conflict cu Parlamentul si expresia acestei chestiuni este aceasta idee, inclusiv referendum;
Senatorul galatean Paul Pacuraru nu a sustinut propunerea presedintelui Traian Basescu de organizare a unui referendum legat de introducerea votului uninominal. Este stiut ca in urma cu doua zile pentru referendum s-au pronuntat 233 de senatori si deputati, cu doi mai putin decit era necesar.
"Daca se va ajunge la un referendum sub aceasta forma aberanta cu o sumedenie de intrebari caraghioase de-a dreptul, noi vom boicota acel referendum si nu vom participa la o mascarada de tip Basescu-Udrea la nivelul Capitalei.
Nu cunoastem deocamdata rezultatele finale si oficiale ale acestui referendum.
Un nou referendum ar insemna un nou scandal Primul ministru Victor Ponta n-are nicio problema cu dorinta presedintelui Traian Basescu de a organiza un nou referendum pentru Parlamentul unicameral, dar sustine ca nu se va lasa atras intr-un nou scandal politic.
Despre referendum, elefanti si Vogoride (Autor: ... Dupa ce a experimentat participarea la o sedinta a guvernului la care nu a fost invitat, ieri a lansat ideea unui referendum in legatura cu chestiunea gratierii (sau cam asa ceva).
REFERENDUM FAMILIE. ... Lucrurile astea sunt un dat natural si asupra unor lucruri de genul acesta mi-e greu sa-mi imaginez ca trebuie sa chemam oamenii la referendum, dar totul e posibil in politica.
Iohannis, intrebari referendum 2019. ... Ce face pe 26 mai 2019 Lucian Bolcas, avocat, a facut o serie de precizari importante in exclusivitate pentru DCNews, dupa ce, joi, purtatorul de cuvant al presedintelui a anuntat ca Iohannis a semnat decretul referitor la intrebarile pentru referendum.
Un referendum nul produce efecte nule. ... In cea de a doua un referendum nul ar avea capacitatea de a anula o decizie valabila de suspendare.
Solicitarea cetatenilor din comuna Fundeni de a se organiza un referendum pentru schimbarea primarului nu a fost aprobata de Ministerul Administratiei si Internelor.
Printr-o decizie adoptata ieri, judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca nu mai este nevoie de noua milioane de votanti prezenti la urne si ca presedintele poate fi demis cu majoritatea voturilor celor prezenti la referendum.Curtea Constitutionala a României a decis ieri ca presedintele României poate fi demis la referendumul din 19 mai cu majoritatea voturilor valabile ale celor prezenti la urne, ceea ce înseamna ca nu este obligatorie o anumita prezenta pentru demiterea lui Traian Basescu.Contestatie respinsaÎn sedinta de ieri, Curtea Constitutionala a luat în dezbatere sesizarea formulata de 50 de deputati PD cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea art.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca este imposibil de aprobat un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor si a precizat ca este partizanul reformarii Constitutiei, insa ca acest lucru poate fi facut doar in cadrul unui forum constitutional.
La randul sau, Ontanu considera si ca, inaintea unei eventual referendum privind administrarea Capitalei, este necesara "o consultare larga a populatiei, pe o perioada de doua-trei luni, in problema Legii Capitalei, pentru a da posibilitate specialistilor in domeniul administratiei sa prezinte pe larg bucurestenilor aspecte concrete legate de functionarea optima a Primariei Capitalei".
google-analytics.com