Cautare

7648 de rezultate pentru "referendum constanta 06 11 2011" (3.45 secunde)
Deputatul PSD Victor Ponta a tinut sa precizeze ca, din moment ce Constitutia prevede in mod expres un termen de 30 de zile pentru organizarea referendumului de demitere a sefului statului, acest referendum are intaietate in fata oricarui alt referendum.
Funar a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca in opinia PRM nu este cazul sa fie organizat un referendum pentru votul uninominal in conditiile in care exista patru propuneri legislative la Parlament pe aceasta tema.
Deputatii si senatorii s-ar putea reuni saptamana viitoare, in sedinta comuna, pentru a da un raspuns la solicitarea sefului statului privind organizarea unui referendum pe tema votului uninominal.
Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a declarat ca parlamentarii liberali sunt dispusi sa-si depuna mandatele in cazul in care presedintele suspendat Traian Basescu va reusi sa adune la referendum opt milioane de voturi in favoarea sa.
Îmbracati în portocaliu din cap pâna în picioare, înarmati cu pancarte si steaguri, sustinatorii presedintelui au venit dis-de-dimineata cu autocarele din 11 judete.
Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, membru in Comisia parlamentara de cod electoral, spera sa nu fie nevoie de un referendum pentru votul uninominal si reclama "maturitate politica".
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca ideea convocarii unui referendum pe tema votului uninominal in aceasi zi cu alegerile europarlamentare nu i se pare buna, deoarece ar putea afecta dezbaterile din campanie.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a anuntat vineri ca va continua campania pentru referendum pana la inchiderea urnelor, fiindca in textul legii este prevazuta doar data la care incepe campania, nu si cea la care trebuie sa se incheie.
Seful statului a tinut sa sublinieze ca peste 80% din cei aproape cinci milioane de oameni care s-au prezentat la referendum au optat pentru votul uninominal majoritar.
Seful statului a tinut sa sublinieze ca peste 80% din cei aproape cinci milioane de oameni care s-au prezentat la referendum au optat pentru votul uninominal majoritar.
Este pentru a doua oara cand presedintele Traian Basescu cheama populatia sa se pronunte prin referendum asupra unei probleme de interes national. Primul referendum a fost organizat in 2007, in aceeasi zi cu alegerile pentru Parlamentul European.
Unul din obiectivele coalitiei PSD-PNL a fost sa nu se desfasoare acest referendum pentru unicameral, iar un presedinte care nu are Guvern care sa-i sustina decretul de organizare a referendumului practic nu poate organiza referendumul, pentru ca Guvernul trebuie sa il puna in aplicare", a spus Basescu, dupa ce Parlamentul a respins cererea de referendum.
Deci, el a declansat un referendum. ... Sunt opinii pro, sunt opinii contra, dar el, ca presedinte, nu poate sa isi faca propaganda ca si candidat la presedintie pe referendum.
Pentru referendum, prezenta la urne a fost de 50,95%. ... Rezultatele la referendum nu au nicio valoare, deoarece procedura obligatorie de urmat este revizuirea Constitutiei, urmata de un alt referendum, in anul 2012.
PSD ii va trimite presedintelui Traian Basescu, in cursul acestei saptamani, o scrisoare in care i se va solicita convocarea unui referendum privind masurile de austeritate anuntate de Guvern, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.
"Proiect de referendum", pe care il puteti citi in continuare (Autor: ... Avand in vedere necesitatea ca poporul roman sa traiasca mai bine, precum si asigurarea continuitatii reformelor si progreselor inregistrate pana in prezent, Guvernul Romaniei isi propune sa consulte cetatenii, printr-un referendum, in legatura cu activitatile sale viitoare.
Victor Ponta anunta ca USL nu participa la lucrarile parlamentare ce vizeaza revizuirea Constitutiei Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca USL nu va participa la procesul de revizuire a Constitutiei din Parlament si a aratat ca Uniunea vrea referendum de ratificare a modificarilor constitutionale in 2014.
DA LA REFERENDUM PENTRU SUVERANITATEA ROMANIEI. ... Miza votului la referendum se radicalizeaza: ... Pentru referendum. Pentru demis Basescu. UPDATE. E superb ca iese Basescu, sa-i vada lumea fata infecta, sa nu cumva sa uite.
Aceasta este cifra pe care se va merge oficial la referendum. ... Ioan Rus, care se ocupa de organizarea referendumului din partea USL, a precizat ca listele pentru referendum sunt unele noi, modificate la 10 iulie. ... "Eu ca Guvern trebuie sa organizez in perfecta legalitate acest referendum.
sa nu se prezinte cetatenii la referendum pentru ca el sa se poata intoarce linistit la Cotroceni. ... Probabil, el se asteapta ca acelasi numar de romani sa participe la referendum, indiferent daca el ii cheama sau nu, pentru ca este vara si e o perioada de concedii.
google-analytics.com