Cautare

7651 de rezultate pentru "referendum constanta 06 11 2011" (3.57 secunde)
Nu stiu daca in perioada acestei campanii electorale pentru Referendum voi mai merge intr-un alt oras, nu stiu daca voi mai merge la un alt miting, dar am venit azi la Timisoara pentru a va spune dumneavoastra, si de aici de la Timisoara intregii tari, cateva lucruri in care cred.
Crin Antonescu reprezinta, in acelasi timp, si o speranta a cetatenilor care s-au saturat de Traian Basescu si care, in mod vadit, sunt majoritari - cea mai simpla dovada e ca Traian Basescu ii indeamna pe romani sa nu voteze la referendum - dar tot el, Crin Antonescu, este si un actor de prim-plan in batalia dusa de USL pentru ca Romania sa se democratizeze cu adevarat, pentru ca Justitia sa fie cu adevarat libera si pentru ca bunastarea sa se transforme dintr-o promisiune intr-o realitate.
Ce spune premierul Ponta despre UN NOU REFERENDUM. ... "Nu, nu vom organiza alt referendum, s-a organizat un referendum, opt milioane de romani au votat imptoriva lui Basescu, de cate ori sa facem referendum?
referendum in paralel cu europarlamentarele Basescu vrea sa faca o noua mutare electorala "Va asigur ca s-ar putea sa mai aiba referendumuri pana imi termin mandatul. ... Motivul principal pentru care Traian Basescu vrea sa organizeze un referendum in paralel cu alegerilse europarlamentare este altul.
In 2009, in ciuda tuturor protestelor, a decis sa organizeze, simultan cu alegerile prezidentiale, celebra mascarada pe care a botezat-o "referendum privind revizuirea Constitutiei". ... Evident, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta a uitat si de referendum, si de promisiuni, si de revizuire.
Se poate sfarsi cu un Referendum. ... Sociologul Marius Pieleanu considera ca 2017 s-ar putea termina cu un Referendum pentru suspendarea lui Klaus Iohannis:
DACA ATI PARTICIPA CA VOTANT LA UN REFERENDUM DE DEMITERE A LUI KLAUS IOHANNIS DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI , CE ATI VOTA ? Un sondaj online privind votul romanilor la un eventual referendum de demitere a lui Klaus Iohannis este in curs de desfasurare pe site-ul petitieonline.net.
Liviu Dragnea anunta REFERENDUM: ... Cristi Selaru) Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca un referendum privind redefinirea familiei va fi organizat cat de repede.
REFERENDUM FAMILIE, SONDAJ despre participare. ... DCNews a realizat un sondaj printre cititorii sai cu privire la prezenta la Referendum. ... Rezultatele sondajului DCNews In sondajul anterior, 31.340 de oameni au votat ca sunt de acord cu organizarea acestui referendum, adica 48,74% din voturi.
Adunarea Nationala Bisericeasca, compusa din toti ierarhii Sfantului Sinod, reprezentantii clerului si reprezentantii credinciosilor mireni din eparhiile Patriarhiei Romane, intrunita in sedinta din 29 septembrie 2018, indeamna pe toti cetatenii ortodocsi romani sa participe la referendum si sa spuna DA clarificarii textului articolului 48 din Constitutia Romaniei privind definirea casatoriei, adica inlocuirea expresiei confuze:
Social-democratul a mai aratat si ca neparticiparea la referendum a milioane si milioane de romani reprezinta un vot de blam pentru intreaga clasa politica.
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab. Acestea sunt principalele realizari ale guvernantilor in anul 2011.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
Tronsonul Cernavoda - Medgidia al Autostrazii Soarelui, gata saptamana viitoare Tronsonul Cernavoda - Medgidia al Autostrazii Soarelui (Bucuresti-Constanta) va fi inaugurat saptamana viitoare.
google-analytics.com