Cautare

7651 de rezultate pentru "referendum constanta 06 11 2011" (3.45 secunde)
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
In perioada iulie 2010 - aprilie 2011, cei patru, prezentandu-se sub identitati false, au infiintat sau preluat prin cesiune societati comerciale cu datorii la bugetul de stat, in scopul sustragerii de la plata sumelor datorate. La data de 06.04.2011, F.MOHAMED si A.
Romanii nu se declara interesati sa participe la un referendum pentru a trece de la un parlament cu doua Camere la sistemul legislativ unicameral, potrivit unui sondaj INSOMAR.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Presedintele nu poate organiza un referendum pe teme ce tin de revizuirea Constitutiei. Demersurile privind desfasurarea unui referendum nu pot fi initiate cu trei luni inainte de orice tip de alegeri si nici mai devreme de o luna si jumatatea dupa acestea.
In scrisoarea adresata Parlamentului, seful statului precizeaza ca ii consulta pe membrii Parlamentului cu privire la organizarea in partea a doua a lunii martie a unui referendum national consultativ, referitor la introducerea votului uninominal pentru alegerea membrilor Parlamentului, incepand cu alegerile din 2008.
"Anticipand" batalia politica ce va urma intr-un viitor nu foarte indepartat (republica parlamentara versus republica prezidentiala), initiatorii proiectului legislativ scad pragul electoral necesar validarii unui referendum pentru revizuirea Constitutiei de la 50% din numarul persoanelor inscrise in listele electorale la 30%.
Astfel, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Conservator, Eugen Dubaca, spune ca formatiunea politica din care face parte nu este sub nicio forma de acord cu ideea organizarii unui referendum pentru votul uninominal odata cu alegerile europarlamentare.
Premierul Calin Popescu Tariceanu nu este de acord ca un posibil referendum pentru votul uninominal sa aiba loc in aceeasi zi cu alegerile europarlamentare.
Deputatii din Comisia juridica au adoptat un amendament la Legea referendumului, conform caruia daca se stabileste organizarea unui referendum national in aceeasi zi cu alegerile, acestea se amana automat. ... "Intai a fost ideea de a nu se putea organiza alegeri simultam cu organizarea unui referendum.
Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, a declarat ieri ca se va duce la referendum si va vota in favoarea proiectului propus de Traian Basescu, desi s-a aratat convins de faptul ca varianta inaintata de Guvern este mult mai buna.
Lovitura cea mare pe care Traian Basescu vrea s-o dea in campanie si in ziua votului este aceea cu anuntatul referendum pentru parlament unicameral, cu care trepadusii din PD-L s-au si angajat ca vor defila din poarta in poarta, pe toate ulitele tarii.
Organizatiile nonguvernamentale spun ca presedintele se foloseste de referendum in campania electorala si promoveaza ideea de parlament unicameral fara sa dea sansa altei optiuni.
Pentru a nu se ajunge in situatia expusa mai sus, cat si pentru a se evita o posibila revolta a intregii populatii , PSD ii solicita presedintelui organizarea unui nou referendum.
Asociatia Pro Democratia - Club Craiova s-a alaturat demersului initiat de GdS, de a opri construirea depozitului de deseuri radioactive de la Radiana, Bulgaria, si solicita autoritatilor locale organizarea unui referendum pe aceasta tema.
USL propune demiterea presedintelui cu votul majoritatii cetatenilor participanti la referendum Senatorul PSD Georgica Severin si deputatul PNL Cornel Pieptea au depus la Senat un proiect de lege conform caruia presedintele tarii poate fi demis cu votul majoritatii cetatenilor participanti la referendum.
Referendum 2012: ... Cu alte cuvinte, daca n-ai 9 milioane de oameni la urne, indiferent cum voteaza la referendum, la revedere, Traian Basescu se reintoarce la Palatul Cotroceni! ... Exista pe de o parte o OUG care se refera la referendum.
Parlamentul va decide daca va fi sau nu cvorum la referendum CCR nu tine cont de organismele Comisiei Europene Decizia CCR privind un proiect de lege referitor la modificarea unui articol din legea referendumului nu poate obliga Parlamentul sa voteze un cvorum de participare la scrutin.
Cum sa castigi un referendum BBC News Online publica luni un material amplu despre "Cum sa castigi un referendum", ce contine mai multe recomandari de la castigatori sau invinsi in diferite referendumuri din Marea Britanie si care pot fi aplicate in orice campanie pentru o astfel de consultare populara.
google-analytics.com