Cautare

134 de rezultate pentru "reclame" (5.71 secunde)
- Este normal ca un actor sa apara in reclame tv pentru a-si rotunji veniturile? ... Toti marii artisti ai lumii - personalitati din alte domenii, chiar si sportivi au trebuit sa faca nenumarate reclame pentru a nu intra in panica de zi cu zi pe care o traim.
Agentii economici care considera ca alte firme concurente isi fac reclame inselatoare pot sesiza acest aspect printr-o adresa scrisa catre Finantele judetene.
Astfel, producatorii celui mai asteptat eveniment de advertising din Romania, in colaborare cu Cinema Pro, vor infrumuseta sfarsitul de saptamana al pasionatilor de publicitate cu o selectie de best-of-uri ale celor mai apreciate reclame internationale si locale.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Originalul cunoscutei reclame Think Different avea chiar vocea lui Steve Jobs. "Think Different", una din cele mai cunoscute campanii Apple, a definit brandul companiei pentru mai multi ani.
Cea mai buna aplicatie meteo pentru Android e gratuita Cei care nu platesc, vor vedea insa reclame. ... Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul Play, caz in care utilizatorii vor vedea reclame.
Consiliul National al Audiovizualului a interzis difuzarea a doua reclame la Aqua Carpatica, in care se sustinea ca este vorba de "cea mai pura apa carbogazoasa din lume." Interdictia vine la jumatate de an dupa ce si Protectia Consumatorului atrasese atentia asupra inadvertentelor din reclama la apa in cauza.
De exemplu, MSN Video si-a dublat numarul de reclame video in decurs de un an, de la 30 milioane in februarie 2004 la peste 70 milioane reclame video difuzate la nivelul lunii martie 2005.
Iminenta lansare este sustinuta de valul de reclame difuzate la televiziunile din Statele Unite, reclame care pot fi urmarite si pe site-ul oficial Apple la adresa:
De asta vedeti ca apar tot felul de reclame idoate ca iti dau viteza de 100 Mbps la un pret de nimic. ... De asta vedeti ca apar tot felul de reclame idoate ca iti dau viteza de100 Mbps la un pret de nimic.
Continutul copiat poate fi relevant Probabil ca este surprinzator in lumea post-Panda, dar oficialii Google recunosc ca nu orice continut copiat este automat considerat calitate proasta, atata vreme cat este bine organizat, folositor si nu este gandit sa atraga vizualizari de reclame.
Poate de aceea publicitatea pe Google functioneaza", suna textul uneia dintre reclame. O alta abordeaza un mesaj diferit, in care managerul unui mic magazin de gradinarit marturiseste ca AdWords, serviciul de publicitate al Google, ii ajuta pe clienti sa ajunga la afacerea sa.
"Persoanele cu acces la internet sunt mult mai expuse la media, reclame si site-uri care promoveaza idealuri de frumusete, cu barbati musculosi si femei slabute si delicate", a declarat psihologul Carlota Batres, care a condus acest studiu.
Reclame pe TV, in ziare si pe strada ca in numarul cutare, in exclusivitate, se destainuie omul politic X sau sportivul Y sau „rupe tacerea“ controversatul om de afaceri Z sunt numai cateva dintre spoturile utilizate de astfel de produse pentru a avea vanzarea asigurata.
Afli ca iti trebuie ceva acte si lucrurile nu stau asa cum sunt prezentate prin reclame. ... Noroc ca s-a introdus obligativitatea afisarii dobanzii anuale efective, cunoscuta DAE, ca altfel una aflai in reclame si in alti termeni stateau lucrurile la ghiseu.
Desi este prim-ministru in exercitiu, dar si deputat in acelasi timp, seful Guvernului a venit in Parlament pentru a promite, intr-o declaratie politica, faptul ca nu va utiliza fonduri publice in scopul controlarii mass-media prin acordarea de reclame, asa cum a procedat Guvernul PSD condus de Adrian Nastase.
Premierul va fi, asadar, incercat din ziua cu numarul 1, nu va avea clementa publicului nici macar o ora si va trebui, vorba unei reclame, "sa se miste mai cu talent".
- Nu se poate identifica vreo situatie care sa reclame modificarea institutiei traditionale (!) a denuntului exonerator si, cu atat mai putin, nici vreun motiv pentru care o atare interventie normativa nu ar putea fi amanata.
Solidaritatea feminina nu se dezminte, ba chiar a facut-o pe Lavinia Sandru (fosta membra a PD) sa-l reclame pe Traian Basescu la Comisia de abuzuri a Camerei Deputatilor pentru comportamentul nedrept aplicat Simonei Marinescu (ex-democrata si ea).
Ca sa fie acuzati trebuie sa-i reclame cineva. Este chiar motivul pentru care membrii Serviciului de Investigare Fraude din Cadrul IJP Galati le aduc la cunostinta galatenilor atrasi in mrejele afacerii de "delfinii" mai vechi ca se pot prevala de aceste prevederi legale pentru a-si reclama racolatorii.
google-analytics.com