Cautare

477 de rezultate pentru "reclame restaurant" (3.24 secunde)
Tot in 2009, Trilulilu, platforma romaneasca de partajare de fisiere audio si video, si-a lansat propria platforma de publicitate video online, in sistem de plata CPC (cost per click). Dezvoltata in-house de Trilulilu, ea permite crearea de reclame afisate ulterior in interiorul clipurilor video de pe Trilulilu.ro.
• Cei care au mentionat ca au cumparat produsul in urma vizionarii unei reclame online: 15 la suta; • Cei care cauta ulterior mai multe informatii:
Dar observam si ca Google devine din ce in ce mai agresiv cu publicitatea, spre exemplu cu Google Instant care nu numai ca salveaza timp pentru cei care cauta, dar afiseaza si mai multe reclame in acelasi timp - in conditiile in care advertiserii au fost fortati sa se bata mai mult pentru aceleasi cuvinte de publicitate, dupa ce Google AdWords a dezactivat o parte buna din termenii long tail care tind sa fie mai ieftini", spune expertul, care arata totodata ca "si cantitatea de publicitate care ocupa un ecran a crescut semnificativ".
Nu afisam reclame pentru ca ar insemna sa ne sacrificam independenta. Acest site nu este si nu trebuie sa devina un instrument de propaganda.
Companiile online stiu din ce in ce mai mult ce site-uri accesam, ce reclame ne intereseaza si ce cumparam. De asemenea, afla la ce ne gandim, iar asta este infricosator", a afirmat Graham Cluley, consultant la compania de securitate IT Sophos.
Prabusirea televiziunii prin cablu are loc in momentul in care veniturile din reclame ale televiziunii au atins un nivel record, in pofida scaderii audientei TV.
Cu toate astea, cautarea privata nu te protejeaza impotriva virusilor sau a softurilor care iti urmaresc cautarile pentru a-ti trimite reclame si ale lucruri enervante.
Pentru realizarea acestei reclame si-a imprumutat vocea Alexandru Mironov, realizatorul emisiunii "Stiinta si imaginatie". Campania se va desfasura in lunile februarie si martie 2013.
Senzorii periutei de dinti Kolibree poate ca nu ajuta la albirea dintilor asa cum o fac noile tehnologii sau pastele de dinti din reclame dar semnaleaza cazurile in care utilizatorul nu face un periaj eficient.
Specialista a oferit exemplu unei liceene de 15 ani care, cu doua saptamani inainte de a le spune parintilor ca este insarcianta, a primit de la o companie specializata mai multe promotii si reclame despre obiecte necesare in timpul sarcinii, dar si despre cresterea copilului.
Insa oricare utilizator are posibilitatea, dupa caz, sa selecteze acele persoane care patrund in lista de prieteni ori sa elimine, sa restrictioneze sau chiar sa reclame prezenta sau activitatea acestora daca se manifesta cu agresiuni de orice fel.
Dintr-un site fara reclame si fara un plan de afaceri, Facebook a devenit in 15 ani o uriasa corporatie, cu 2,23 de miliarde de utilizatori in prezent.
In plus, puteti observa probleme precum redirectionari continue pe fiecare browser web, sute de reclame comerciale si incetiniri. Apropo, Mysearch poate sa va urmareasca navigarile de pe internet si sa colecteze date identificabile non-personale.
"Ca manifestare pro-lectura si eveniment de promovare nationala a culturii in toate formele ei, Nocturna Bibliotecilor vine sa constientizeze, mai profund decat pana acum, rolul tot mai activ pe care institutia bibliotecii trebuie sa-l reclame in societatea actuala", a declarat Dragos-Adrian Neagu, presedintele ANBPR, citat de Mediafax.
Frumoasa actrita este prima femeie din tara noastra, care a aparut pe coperta unei reviste americane, pe IMAGE MOVIES in 1992, apoi in VANITY FAIR, in ENTERTAINMENT TODAY, in VENICE MAGAZINE. Initial a lucart si ca model international si a facut reclame in USA pentru:
O parte a muzeului este dedicata istoriei promovarii igienei in timpul menstruatiei, existand peste 1.000 de reclame din diferite tari, precum si carti si alte materiale printate sau vizuale.
Astfel, Fatu a incasat 27.000 de lei (6000 de euro) de la UNATC, nu mai putin de 65.000 de euro din activitati independente ca spectacole, emisiuni TV, reclame sau contracte regizor, dar si 22.000 de lei (5000 de euro) in calitate de director de marketing la Alvorada Cafe.
La inceputul anilor '90, apar si primele reclame la fabrica de bere Peroni Nastro Azzurro â€" Birra Peroni. In 1963 are loc lansarea marcii premium Nastro Azzurro (din italiana, panglica albastra”) , iar in '65 este importata in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.
https://www.facebook.com/BRomaniaNOW/ Succesul sau in online a atras propuneri de proiecte in televizune, aparitii in reclame TV, contracte de imagine.
Madalina Ghenea este o actrita de succes, dar si un model foarte bine cotat.Frumoasa romanca a fost protagonista unor sedinte foto incendiare pentru case de moda celebre, a jucat in reclame cu superstaruri printre care si Cristiano Ronaldo, si nu in ultimul rand, a defilat pentru designeri renumiti.Olteanca in varsta de 28 de ani are masurile perfecte, 90-60-90 si are 1,79 metri inaltime.
google-analytics.com